آقا کسی مشکل apple id نداره ماله من review بهش خورده ، و گزینه none هم واسه payement نداره ، کسی می دونه چیکار باید بکنیم؟
Printable View
آقا کسی مشکل apple id نداره ماله من review بهش خورده ، و گزینه none هم واسه payement نداره ، کسی می دونه چیکار باید بکنیم؟
بله درسته،نقل قول:
ببین دوست عزیز،
باید اول بری 1 برنامه رو دانلود کنی،
مثلا برو opera mini رو دانلود کن،
قبل از اینکه بخواد دان کنه ،
ازت یووزر میخاد که اوونجا کریت کنی میبینی که none هم داری ..
این اطلاعات رو وارد کن تا دیگه مشکلی هم نداشته باشی,
اسم فامیل رو عوض کن :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی :دیکد:http://www.up.--------.com/images/xs6jx80ukx47k346kqbr.jpg
.
در ضمن 1دونه پست کافیه :)
دوستان کسی خبر از آنلاک نرم افزاری برای iphone 4 با بیس باند 03.10.01 نداره ؟
سلام ، برنامه های که در apptrackr هستند همه پولی هستن و من هم کارت پی پال یا چیز دیگه برای پرداخت نداریم ... سایتی نیست که برنامه ها ذو با کرک ارائه کنه ؟
(ببخشید اگر سوال تکراری هست ولی منم تازه واردم دیگه :دی)
دوست عزيز اون قيمت مربوط به فروشگاه appstore هست برنامه هاي apptrackr همه كرك شده هست و پولي شما پرداخت نميكنين در ضمن اين سايت فقط لينك براي دانلود ميذاره از سرور خودش چيزي دانلود نميكنين.نقل قول:
دوستان امیدوارم جای درستی برای پرسیدن این سوال باشه
میخواستم بدونم خرید آیفون 4 کارکرده درسته؟
قیمت نو و کارکرده (بهترین قیمت) البته فک کنم بدون گارانتی چنده؟
سلام دوستان...
یه سوال خیلی خیلی فوری...
امروز یکی از دوستام iphone4 گرفت!
از من خواسته یه کم کمکش کنم...میگم کلا بگم چکار هایی بکنه؟ به چه سایت هایی سر بزنه؟
کلی بگید چکار کنه؟ ممنون...
من خودم یکمی واردم...بگید خودم حلش میکنم...راستی جیلبریک کنه یا نه؟!
ممنون...
جیل بریک نکنه
یه vpn برا خودش جور کنه
یه اپل آی دی برا خودش درست کنه
یه آیتونز از سایت اپل دانلود کنه
هر چی هم میخواد بریزه تو ایفونش باید تو آیتونز اد کنه
دوست عزیز شما پول خرید اپ اوریج رو داری کسی مثل من که نداره :دی
اگه پول دارن که خوب گیفت کارت بخرن و اپ ها رو اوریج با وی P ان از اپ استور بخرن و نصب کنن اما اگه نمیخوان پول بدن کافیه با دستگاه برن به این سایت :
jailbreakme.com
و بعدش از سیدیا اینو دانلود کنن :
appsync os 4.0+
یه چنین چیزایی بود اسمش... بعد میتونن اپ کرک بریزن...
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما پول خرید اپ اوریج رو داری کسی مثل من که نداره
جیگرم کسی که حدود ۱ ملیون میده واسه یه گوشی قطعا داره که ۷۰ ـ ۶۰ تومن بده و یه گیفت کارت ۵۰ دلاری بخره و راحت ، بیشتریا بالای این مبلغ رو واسه لوازم جانبی خرج میکنن مثل کیف و قاب و ...
شاید این حرفی که میزنم واسه همه ی کاربران ایپاد تاچ صدق نکنه ولی تقریبا واسه بالای ۹۵ درصد از کاربران ایفون ۴ و یا ایپد ۲ صدق میکنه و اگه واسه اون چند درصد هم درست نیست موضوع این هست که این کرک بازی رو زبل بودن خودشون میدونن و پول مفت نمیدیم و از این جریانها
راستی یه مثال :
مثل اینکه بی ام و بخری بعد بگی ۵ تومن ندارم رینگ خوب روش بندازم ، قاعدتا درصد بسیار بسیار بالایی از این افراد ( همون بالای ۹۵ که گفتم ) وقتی که دارن ۲۰۰ تا بدن واسه ماشین پس دیگه ۵ -۴ ملیون واسشون حکم شوخی رو داره