خب آخه شنيدهام که روت کردن هم گارانتي رو ميپرونهنقل قول:
Printable View
خب آخه شنيدهام که روت کردن هم گارانتي رو ميپرونهنقل قول:
از طریق آپدیت سرویس اگر کسی آپدیت بزنه به نسخه 2.3 اپدیت میشه؟
این شرکتهایی که گارانتی رو ارائه میدن دنبال بهانه هستن که بزنن زیر قرار داد.نقل قول:
خب آخه شنيدهام که روت کردن هم گارانتي رو ميپرونه
البته با اومدن فارسی خیلی نیازی به روت کردن نیست.
شما روت نکن.
آگر شانس داشته باشی بله:31:نقل قول:
البته شانست یک در یک میلیونه:31:
هنوز توی 2.1 موندن بعد شما ماخای بپری به 2.3
البته رام براش هست:10:
برای اپدیت کردن باید بکنم لطفا قدم به قدم توضیح بدید.:11:
این کارا که حامد گفت انجام بده
بعد به راحتی با SE Update service آپدیت کننقل قول:
اوکی.برای این کار باید گوشی شما روت باشه.
با برنامه root explorer به این system برید و build.prop رو پیدا کنید .یک فایل هست.برای اینکه بتونم فایل رو ادیت کنیم باید بالا دکمه Mount R/W رو برندید تا R/W بشه.
حالا روی فایل مورد نظر لانگ کلیک کنید و گزینه Open in Text Editor رو انتخاب کنید.
دنبال این دستور بگردید:
نقل قول:
ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX
ro.product.name=X10_XXXX-XXXX
حالا باید به جای این X ها این عدد رو بگذارید:
1238-6349
حالا دکمه منو رو بزنید و سیو کنید و خارج بشید.محض احتیاط گوشی رو ریستارت کنید.
اگه قبلا به SEUS یا PC companion گوشی رو آپدیت کردید برنامه هاش رو پاک کنید و از توی program files فولدرش رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
برای اینکه CDA اصلی گوشی رو داشته باشید یه کپی از فایل build.prop بگیرید حتما.شاید بدرد خورد.
همین.حالا گوشی شما شده یه گوشی عربی:دی یعنی مربوط به منطقه Saudi Arabic که اونجا براش اپدیت اخر، اومده.همین.
این گوشی سگ جونه
احتیاجی نیست با گارانتی بخرین
قیمتش هم شده 385 تومن قیمت 14 بهمن
سلام من ایکس 10 گرقتم ولی نمیتونم عکس و وییدیو و آهنگ هایی که روش میریزم رو از گوشیم پاگ کنم حتما باید وصل کنم به کامپبوتر چیگارش کنم؟یه چیز دیگه عکسایی که واسه کانتکتام میزارم وقتی بهم زنگ میزنن یا من بهشون زنگ میزنم خیلی بی کیفیت میفته اینو چیکار کنم؟؟؟؟سامان جون زودتر جواب بده دارم دیوونه میشم :13:
1.فایل منیجر بریز.
2.آپدیت کنی بهتر میشه.سایز عکس هم مهمه.
داداش این قیمتی که گفتی مال کجاست ، تبریز که با کیف مخصوص کمتر 435 نمی دننقل قول:
---------------
امروز ایکس 10 حالمو گرفت. منتظر تماس بودم . طرف 10 بار زنگ زده من اصلا متوجه نشدم وقی هم خواستم بهش زنگ بزنم گوشی هنگ کرد و شات داون هم نشد. مجبور شدم باتریشو در بیارم
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
ضمنا باتریشم از 96 درصد در عرض چند ساعت در حالت استند بای به 10 درصد رسیده بود.
متوجه شدم که این مورد می تونه مربوط به ویدجت beautefull weather widget یا bluetooth widghet باشه . چون از وثتی از دسکتاپ حذفشون کردم مشکل حل شد و مصرف باتری به حالت اول برگشت
شدیدا توصیه می کنم برای حفظ انرژی باتری، دستکتاپ یا home رو پر از ویدجت نکنید.