ببخشید دقیقا میشه این مشکل رو کاملا توضیح برین؟؟؟ میشه تو مغازه طرف تست کرد؟؟
ببخشید دقیقا میشه این مشکل رو کاملا توضیح برین؟؟؟ میشه تو مغازه طرف تست کرد؟؟
سلام دوستان.
دارم دیزایر رو می فروشم و شاید یه گالاکسی خریدم.
سفیدش تو بازار ایران گیر میاد یا نه ؟؟؟
شرط کن با طرف محکمک سر حرفت بمون.... البته 8 بخای احتمالش کمتره مشکلی باشه...
volume up + home + power
و
volume down + home+power
این سه تا دکمه رو به ترتیب از چپ به راست نگه دار گوشی نباید مثل حالت عادیش روشن بشه..... میره تو یه حالت دیگه... یکیش ماله دانلودینگ یکیشم ماله ریکاوری :46:
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
نه تو ایران نیست....:20:نقل قول:
قیمت می خوای بگیری بهش بگو بدون برنامه و گارانتی(اگه البته بدون گارانتی می خوای!!) گوشیو چقد میگیره بیاری از مغازه بیرون... بعد اگه خواستی بگیری ازش.... بهش بگو گوشیو بدون گارانتی میخوای باید تو مغازه تست کنی مشکلی نداشته باشه دیگه....:10:نقل قول:
من خودم از بغل علائدین گرفتم.... 20 روز پیش 625 تستشم کردم.... ولی دوستان میگن یکم گرون گرفتم....:27:
سلام دوستاننقل قول:
من میخوام گوشی بگیرم ولی موندم چی بگیرم؟
تا 650 میتونم پول به گوشی بدم به نظر شما چی بگیرم؟
خودم بین دیزایر و گالاکسی موندم ولی دلم یه جورایی htc دوست داره خیلی هم دوست داره ولی یکم دودلم
biostar چرا دیزایر رو میخوای بفروشی مگه ازش ناراضی نیستی ؟؟
تاپیک دیزایر هم خیلی سوت و کوره انگار هیچ کسی نمیپسندتش مگه چشه آخه؟؟
حالا ممنون میشم که دوستان کمکم کنن تا آخر هفته دیگه هم ، میرم بگیرم من تهرانم و دسترسی به همه جا دارم فقط راهنمایی کنید ممنونم
بهترین راه برای خرید بی دردسر همون جایی که من خریدم اصلا از علائدین نخر از بازار موبایل ایران بگیر هم محلش امنیت داره هم فروشنده هاش خوبن هم میتونی تو مغازه برند خاصی خرید کنی آدرس خاستی بگو
اگه این سه دکمه رو گرفتم و اون صفحه دانلودینگ نیومد یعنی خرابه؟؟ بعد اگه خراب بود چی رو از دست میدم؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
به نظر من شما که میخوای حتما hTC بگیری حتما باید وایسی Desire HD بگیری و اصلا به دیزایر فکر نکن چون اگه دلار دوباره به قیمت عادیش برگرده دیزایر میشه 550 تومن و شما 100 تومن ضرر کردین...به نظر من 1 ماه دندون رو جیگر بزارین تا Desire HD بیاد...دلیل استقبال کم از دیزایر هم اینه که وقتی طرف داره 640 میده دیزایر خوب میگه من که میخوام بهترین گوشی بازارو بگیرم چرا با همون قیمت 640 نرم گالاکسی بگیرم که تقریبا از همه لحاظ از دیزایر سرتره...(من خودم با اینکه تموم لوازم دیجیتالمو سامسونگ بر میدارم اما به نظرم تو گوشی اول hTC بعد Samsung و بقیه ی برند ها رو هم جز آدم حساب نمیکنم..!)
سلام
دوستان این خبر رو تو اینترنت دیدم....
به نظرتون واقعا" سامسونگ چنین گوشی میخواد وارد بازار کنه....
ببخشید نتونستم ترجمه کنم....کد:http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-s2-i9200-tipped-2ghz-720p-super-amoled-display-and-more-0592814/
نقل قول:
احتمالش زیاده ولی مال ۲۰۱۱ هست با یه گوشی دیگه به اسم s9000 :46:
تا اونجا که من فهمیدم s9000 بادای high end هست