سلام دوستان من فردا صبح میرم مخابرات خرازی، اگر کسی دیگه هم میخواد بیاد یه ساعت بگه، سعی میکنیم با صحبت مشکل رو حل کنم، اگه نشد....
همونطور که یادتونه با پیگیریهای دوستان شبانه رایگان فعال شد، الان میخوان شبانه رو بردارن، در حالیکه سرویس هم نامحدود نیست!!
یعنی یه چیز عجیب غریبی میخوان از adsl درست کنن!
اونطوری که متوجه شدم، میخوان حجم بیشتری رو یکجا بدن، 20گیگ بدن (تازه به کسانی که خط و اشتراک همنام باشه) و شبانه رو بردارن، در حالیکه اگر کسی 60روز شبی 500مگ هم دریافت کنه میشه 30گیگ که با ماهی 3گیگ جمع بشه میشه 36گیگ در 2ماه، الان اینا میخوان 20گیگ بدن، برای شب وروز، الان پارس آنلاین شبها با 128اسمی یا 1مگ حقیقی اکثراً همه 1 تا 2گیگ دریافت دارن( پارس آنلاین ماهیانه 4 گیگ میده)
پس ، (2*4) + (30*2)*1= 68 گیگ یعنی یک کاربر پارس آنلاین با سرعت 128اسمی در طول 2ماه میتونه حدود 70 گیگ تبادل اطلاعات داشته باشه در حالیکه با سرویس جدید مخابرات که تمام کاربران رو پوشش میده شما در طول 2ماه میتونی 20گیگ تبادل داشته باشی، تازه هنوز هم قیمت مشخص نیست!
و 1مگ اسمی یا 2مگ حقیقی بعضاً تا 4گیگ و200مگ بعضی شبها دانلود دارن! در pars online (من چون خودم توی شهر دیگه پارس آنلاین رو تست کردم ،این شرکت رو مثال زدم شاید isp بهترش هم باشه)
دقیقتر اینکه سرعت رو پایین میارن، شبانه رو برمیدارن!پولش رو قبض میاد
در کل 20گیگ میدن، با سرعت 128اسمی یا 1مگ واقعی برای 2ماه=سوء استفاده از کاربران
سرعت کمتر اجباری (برای کسانی که قبلاً سرعت 1مگ اسمی داشتن)
ترافیک بسیار کمتر (نزدیک به 1/3) تازه براي متقاضياني كه مالك خط تلفن هستند
ترافیک 1/8 براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نیستند