اين درسته كه كيفيت وايمكس تو روزاي باروني حسابي پايين مياد؟اگه اينجوري باشه زمستون بايد قيد استفاده ازشو زد
Printable View
اين درسته كه كيفيت وايمكس تو روزاي باروني حسابي پايين مياد؟اگه اينجوري باشه زمستون بايد قيد استفاده ازشو زد
نه اینطور نیستنقل قول:
پایین میاد ولی نه اونقدر که بلا استفاده باشه. نوسان سرعت بیشتر میشه.نقل قول:
---------- Post added at 03:38 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------
یه بار باید امتحان کرد. ولی فکر کنم با ریبوت مطمئن تره.نقل قول:
سرعت شبانش هم خیلی خوبه من الان دو شبه که دارم دانلود میکنم و هر شب حدود 1200 مگ دانلود میکنه .
میانگین سرعت حدود 65 کیلو بر ثانیه هستش .
فقط یکم ساعتش برام هنوز جا نیوفتاده که میترسم از حجمم کم کنه . پریشبی یه 60 مگابایتی کردن تو پاچم حالا دیشب فکر نکنم .
خیر. چه باد و باران - چه گرد و خاک - هیچ تاثیری در کیفیت و سرعت اینترنت ندارد.نقل قول:
خوبه اگه اينجوري باشه من ميرم سمت وايمكس اين adsl جديدا خيلي داره اذيتم ميكنهنقل قول:
خیر. چه باد و باران - چه گرد و خاک - هیچ تاثیری در کیفیت و سرعت اینترنت ندارد.
شما تجربشو دارين دوست عزيز؟نقل قول:
پایین میاد ولی نه اونقدر که بلا استفاده باشه. نوسان سرعت بیشتر میشه.
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
سرويستون چنده؟و همين طور مودمتون؟نقل قول:
و هر شب حدود 1200 مگ دانلود میکنه
از دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن یکی به ما بگه وی P ان کار میکنه با مین نت یا نه؟
این موضوع بیشتر به مخابرات مربوط میشه تا ISPنقل قول:
معمولا وصل هست مگر بعضی مواقع !
مثلا همین الان که دارم این پست رو مینویسم از کار افتاده :20:
توی یکی دو شبی که بارون میومد (همین چند شب پیش) یکم نوسان سرعت بیشتر بود. تو روزای عادی سرعت دانلود از 14 تا 17 حدودا نوسان داره ولی اون شب تا 10 کیلوبایت هم میومد. این احتمال رو هم میشه داد که اصلا نوسان اون شب ربطی به هوا نداشته. در کل اگرم داشته باشه همونطور که گفتم محسوس نیستنقل قول:
دوستاني كه وايمكس ميبن نت دارن به نظرتون من بگيرم يا نه؟البته العان adsl دارم ولي مدام اذيت ميكنه هي قطع ميشه