نقل قول:
دوستان من 2 مگ از مخابرات دارم.تازه گرفتم.قبلا ا مگ داشتم.الان 4 تا سایت باز میکنم یهو میبینی 30 الی 40 مگ از ترافیکمو میخوره..داره میدزده یا طبیعیه؟ با 1 مگ این مشکلو نداشتم.در ضمن سرعتمم از این بالاتر نمیره
سلام من چند روزی همدان نبودم وگرنه جوابتون رو زودتر میدادم دوست عزیز صفحات 242و241 رو زحمت بکشید نگاه کنید کاملا توضیح دادم در مورد حجم دزدی ناجوانمردانه دزد سرگردنه ای به اسم مخابرات دوست خوبم من در مدت 5سال استفاده از اینترنت مجبور نشدم حتی یکبار حجم خریداری کنم ولی از ماهه پیش که از مخابرات گرفتم علاوه بر 32هزار تومن هزینه اولیه تا الان مجبور شدم حدود 30هزار تومن هم ترافیک خریداری کنم، امروز که اتفاقی برگه تعرفه های قدیم مخابرات رو پیدا کردم توی سرویساش دیدم 1مگ 2مگ رو قبلا با حدود 20گیگ ترافیک در ماه میداده اینقدر عصبانی و ناراحت شدم که حد نداشت رسم همیشه براینه که اول یه تور رنگ و لعاب دار پهن میکنن کلی هم طعمه های چاق وچله و چرب و چیلی و آب دهن راه انداز میذارن داخلش بعد همین که توی تله اشون گیر افتادی اون وقت دیگه کارت تمومه میبینی تموم این خونه شکلاتی تله یه جادوگر دغل بیشتر نبوده:sq_17:،چند وقت پیش که به یکی از این مخابراتی ها زنگ زده بودم بهش گفتم چرا مخابرات بعضی از استانها اینترنت بدون محدودیت حجم میدن اما شما اینطوری سرویس میدید؟ میگه آره دیگه بعضی جاها اینطوریه، میگم هزینه سرویس هاتون با ispهای خصوصی فرقی که نداره هیچ حتی گرونتر هم هستش خوب چه فرقی بین شما و اونا هستش؟اونا حداقل این خوبیرو دارن که شبونش رایگانه باز یه مزیتی محسوب میشه میگه در عوض ما ترافیک رو گیگی 2200میدیم میگم من یه مورد 5گیگ خریدم 14700 میشه گیگی 3000و خرده ای میگه خوب باز ارزونتره!:sq_13: آخرش میگه چرا دائمی نمیکنیش؟و... میبینید توروخدا گیره چه موجوداتی افتادیم؟ من حتما در اولین فرصت به محض رانژه شدن از مخابرات فرار میکنم توی اون دوماهی که اینترنت نداشتم و مجبور بودم از اینترنت دایال آپ هوشمند مخابرات استفاده کنم واسم 20هزار تومن هزینه خورده در مورد افت سرعت و اینها آره منم قبل از رفتنم و امروز که اومدم این افت سرعت رو احساس کردم اما دوست خوبم متاسفانه چه کااری از دستمون بر میاد؟از قدیم گفتن ماهی ز سر گنده شود نی ز دم وقتی در برابر دلا.ر 40000ریالی و بحرانی که پیش اومده کسی حتی خودش رو مسئول و پاسخگو نمیدونه دیگه چه انتظاری تو این مورد خاص داریم که تمام تلاششون اینه که همین اینترنت فسیلی و ماقبل تاریخی رو هم از دست مردم درارن.خدا صبر عیوب بهمون بده از دست اینها من که خفه شدم:sq_19: