برای درس عربی ادبیات شیمی2 فیزیک و زبان چه کتابایی خوبه؟؟؟؟؟
Printable View
[quote=مهسا.ش;4234107]محیط امتحانش....همه با هم سر امتحان حرف میزنن هیچ سختگیری وجود نداره محیطش مثله کنکور نیست...
آخه پارسال که میدادم اینجوری بود.....وقتی می خواستم برم سر آزمون هیچ استرسی نداشتم برام مهم نبود چی میشه....اینا همه به خاطر این بود که جدی نبود[/quote
عزیزم این هایی که گفتی حرف زدن و تقلب و هر چی که گفتی همه جا هست اصلا یک سری هستند که بیکارن سوالهای ازمون قلم چی رومیخرند شما نمی تونی بگی همه چیز باید بر وفق مراد من پش بره که من ازمون بدم
یک توصیه : به این چیزها فکر نکن و ازمونتو بده فقط به همین فکر کن جو رو هم ولش کن:46:
سلام بچه ها كسي دبير ادبيات توپ واسه پسرا تو اصفهان سراغ نداره؟خيلي واجبه.خواهشا كمك كنين.
البته باید تو تاپیک دیگه ای مطرح میکردین اما من خلاصه بگم که من برای همه شون از گاج استفاده میکنم!نقل قول:
عربی و شیمی 2 از گاج سبز[سالاره!] و فیزیک و ادبیات از گاج سفید...
نقل قول:
مهسا خانوم فکر کنم بهتره به تاپیک معرفی کتاب سر بزنی چون اینجوری بحث ها قاطی میشه و خانوم diannella دوباره میاد ولی من شیمی رو کتای مبتکران بازرگان پیشنهاد میکنم
نقل قول:
با جدیت بخون و با جدیت آزمون بده . چون اگه اینطوری بخوای پیش بری نسبت به آزمون سرد میشی
خب شما به اونا کاری نداشته باش کار خودتو بکن تازه میتونی روحیه بگیری میبینی این همه نفر اصلا نخوندن و الکی سر آزمون حرفنقل قول:
محیط امتحانش....همه با هم سر امتحان حرف میزنن هیچ سختگیری وجود نداره محیطش مثله کنکور نیست...
آخه پارسال که میدادم اینجوری بود.....وقتی می خواستم برم سر آزمون هیچ استرسی نداشتم برام مهم نبود چی میشه....اینا همه به خاطر این بود که جدی نبود
میزنن و تقلب میکنن و در کل سیاهی لشکرن...در ضمن کارنامه ی آزمون هم خیلی مهمه..در کل سر آژمون رفتن از توی خونه
آزمون دادن خیلی بهتره...
نقل قول:
جوابتونو توی تاپیک زیر دادم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=202
سلام ببینم شما که سنتون از ما بیشتره یه سوال دارم خواهش می کنم جواب بدین :::::10::10:نقل قول:
من شبانه قبول شدم یعنی خودم این طور زدم که سال دیگه چیز بهتر قبول شم حالا اگه نرم برای ثبت نام و بهشون اطلاع ندم که نمی خوام بیام اشکال داره یعنی انگار هیچی قبول نشدم و به دانشگاه شبانه هم اصلن کاری ندارم .مشکلی که پیش نمی آد ?
راستی این سوال رو کردم ولی نمی دونم چرا جوابم رو ندادن؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا اینقدر بی انگیزه شدم......همه دوستام امسال میرن دانشگاه اما من....:45:
یکی بم روحیه بده...........:37:
از نظر مننقل قول:
برای عربی گاج
ادبیات هم گاج
شیمی قلم چی کافیه
فیزیک 10 سال قلم چی
زبان هم هر چی بتونی بیشتر بخونی به نفعته. دامنه لغتت رو حسابی ببر بالا.
سلام برای رشته تجربی ریضی چه کتاب امورشی بخرم؟