هميشه وقتی برای من نزری ميآرن(آش و.......)جو ميگيره به جای اينکه يه کاسه بردارم سينی را دودستی ميچسبم.بعد هم از خجالت آب ميشم.
Printable View
هميشه وقتی برای من نزری ميآرن(آش و.......)جو ميگيره به جای اينکه يه کاسه بردارم سينی را دودستی ميچسبم.بعد هم از خجالت آب ميشم.
سلام
یه روز رفته بودم پروتئینی که کالباس بخرم.اونروزام فکرم مشغول بود یهو برگشتم به فروشنده گفتم اقا گوجه هم داری؟اونم گفت پسر جون اینجا پروتئینیه نه سبزی فروشی خلاصه یکم خرت و پرت هم گرفتم وقتی میخواستم برم بیرون گفتم اقا گوجه هم دارید؟
فوقع ما وقع!
من يه روز با عشقم قرار داشتم . كلي تيپ زده بوديم و خلاصه ........ . من رفتم سر قرار رفتم كافي شاپ بعد گارسون اومد گفت چي ميل داريد . من داشتم با دوستم حرف مي زدم بهش گفتم كوفت . بعد فكر كرد من با اونم خلاصه رفت و بعد از چند دقيقه دوستم اومد . دوباره اون گارسونه اومد و گفت آقا چي ميل داريد و به من محل نذاشت دوستمم گفت چرا از اين خانم چيزي نمي پرسيد ؟ اون گفت من پرسيدم ايشون گفتند كوفت بعد اشكان فكر كرد با منه . آقا چنان مشتي كار اون گارسونه كرد كه بيچاره افتاد ......من و ميگي حالا تو اون همه دعوا افتادم زمين مانتوم رفت ب........اخ خيلي خجالت كشيدم . بيچاره هنوزم كه هنوزه دلم واسه گارسونه خيلي ميسوزه....................
تو انجمن خبر این خبر رو باتصویرش بچه ها گذاشتن... من که شاخام در اومده !نقل قول:
مثله اینکه...!!! ولی خدارو شکر واسه روز مبادا سیوش کردم
اینم عکسش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
waoowنقل قول:
من که باورم نمیشه
با تصویر؟ اینجوری ممکنه باور کردنقل قول:
لینکش رو ندارید؟
سلام
نمی دونم اینجا تاپیک گفتن سوتی های واقعی است..یا محلی برای ارسال خیال بافی ها...
ممنون از همه افرادی که سوتی های با حال و البته واقعی می ذارند...
چه قدر عشقولانه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [حالت تهوع ]نقل قول:
من يه روز با عشقم قرار داشتم . كلي تيپ زده بوديم و خلاصه ........ . من رفتم سر قرار رفتم كافي شاپ بعد گارسون اومد گفت چي ميل داريد . من داشتم با دوستم حرف مي زدم بهش گفتم كوفت . بعد فكر كرد من با اونم خلاصه رفت و بعد از چند دقيقه دوستم اومد . دوباره اون گارسونه اومد و گفت آقا چي ميل داريد و به من محل نذاشت دوستمم گفت چرا از اين خانم چيزي نمي پرسيد ؟ اون گفت من پرسيدم ايشون گفتند كوفت بعد اشكان فكر كرد با منه . آقا چنان مشتي كار اون گارسونه كرد كه بيچاره افتاد ......من و ميگي حالا تو اون همه دعوا افتادم زمين مانتوم رفت ب........اخ خيلي خجالت كشيدم . بيچاره هنوزم كه هنوزه دلم واسه گارسونه خيلي ميسوزه....................
ولی عجب عشق کله خرابی داریا !!!!
لطفا به سوتی هایی که فکر میکنید خیالبافیه اشاره کنید البته بادلیل ...نقل قول:
من نمیدونم چرا بعضی ها میخوان خودشون رو با زور در چارچوب قانون فرو کنن و معیار بشن.
از دوست خوبم Oxizhen تشکر میکنم بابت عکس. با اجازه منم میزارم. اینم عکس اون سوتی قرن که گفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که داره خیال بافی ارسال می کنه متوجه است...ضمن اینکه من دلیل دارم یا ندارم به شما مربوط نیست و البته در جایگاهی هم نیستی که تعین تکلیف کنینقل قول:
منم نمی دونم چرا برخی به سندروم دخالت در همه چیز مبتلا هستند.