راهش اینه که یه بلوری گیرون از یه شرکت دیگه بگیری.نقل قول:
یا بیخیال بلوری بشی یه دی وی دی رایتر بندازی روش اعصاب خودتو راحت کنی
لپتاپ منم همیم مشکل رو داره
راهش اینه که یه بلوری گیرون از یه شرکت دیگه بگیری.نقل قول:
یا بیخیال بلوری بشی یه دی وی دی رایتر بندازی روش اعصاب خودتو راحت کنی
لپتاپ منم همیم مشکل رو داره
نقل قول:
شما ماله منو ندید n53jq با i7 و یدونه گرافیک درست بعد 1 دقیقه که سیستم روشن میشه دمای cpu روی 50 است!!! ولی به نظره من عادی ویندوز من اورجینال یدونه نرم افزار کنترل دما داره که ماله خود ایسوس حتی وقتی دما به 70 هم میرسه مینویسه ok پس معلومه برای این دما طراحی شده چون حتی فن هم سرعتش رو زیاد نمیکنه!!!
با سلام
ببخهشید دوستان الان رفتم یه N53SV خریدم ولی دنبال آخرین درایور کارت گرافیکیش هستم مدل 540 GT هست
در اومد 1230 تومن البته 8 گیگ رم داره و باعث شد 50 تومن بهش اضافه بشه
خیلی ممنون میشم آخرین درایوری رو که به این گرافیک بخوره برام لینک بزارید
البته رفتم تو سایت اسوس ولی یه درایور داشت که تاریخش برای برج12 سال 2010 بود مگه اون آخریش هست ؟؟؟؟؟؟
آقایون الان پرو ساکر + تنیس رو نصب کردم
تنیس رو که نمیآره
پرو ساکر 11 رو هم مثل جوجه جمع کنی میاره
چیکار کنم اصلاً بدرد بازی نمیخوره N53 SV:41:
نقل قول:سلامنقل قول:
مبارکه. آخرین درایورش ورژن 275.33 هست. از سایت nvidia بگیرید. اگر نمیتونید واردش بشید از v*p*n استفاده کنید.
احتمالاً مشکلتون با آپدیت درایور حل میشه. الان بازی ها داره با کارت گرافیک ضعیف اینتل اجرا میشه. میتونید به nvidia control panel برید در قسمت 3d تعیین کنید چه برنامه ای با چه کارتی اجرا بشه. فایل اجرایی بازی رو Add کنید و روی GT 540 تنظیمش کنید. اگه درست نشد هرچی فایل setting , launcher این چیزها هم بازیه داره همین کار رو باهاش بکنید. ضمناً با رایت کلیک روی هر فایل اجرایی یک گزینه هست که میشه تعیین کرد با کدوم گرافیک ران بشه.
ولی اولین کاری که میکنید آپدیت به 275.33 باشه.
جوجه جمع کنی! :18: فکر میکردم فقط ما اون بازی سگا رو به این اسم میشناختیم! :27:
نگران نباشید با این سیستم میتونید همه بازی های روز رو با تنظیمات گرافیک نسبتاً بالا براحتی بازی کنید.
با سلام
جدیدا دی وی دی درایوم بیشتر دی وی دی های اوریجینال رو باز نمیکنه!
جالبه که رایتی ها رو راحت باز میکنه!
الان یعنی خراب شده؟
اصلا جزو گارانتی هست؟
در ضمن مال من n82jv هست!
در مورد مشکل دوستمون برای ساکر 11
تنظیمات گرافیک بازی از توی فایل settings و قبل از شروع بازی تنظیم میشه و اون موقع گرافیک اینتل فعال هست پس گرافیک شما روی low گذاشته میشه برای خل مشکل اول گرافیکتون رو روی انویدیا بذارید بعد فایل settings رو باز کنید و گرافیک رو روی high بذارید
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
التماس دعا
نه، بعضی دی وی دی ها با دیوایس هایی که ایسوس رو لپتاپاش میزاره سازگار نیست.نقل قول:
بعد اصئلا جلو گارانتی لپتاپ میترسه کلا درست کار میکنه :دی
سلام
ایرادهای لپ تاپ ASUS N53SV-SX29 چه مواردی هستش؟ می خواستم با HP PAVILION DV6-6080 مقایسه کنم.
کدامو پیشنهاد مکنین.
ممنون
حدود 900 چه مدل ایسوز خوبه؟
ترجیحا سبک وزن باشه من کا 43 اس وی را پیدا کردم نظرتون چیه؟
گرافیکش مناسبه؟ در مقایسه با لنوو زد 470 چطوره؟
lenovoz470
Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 520M 1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 1,060,000T