[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا علي در كل به نظرتون اينو بگيرم يا نه؟ شخصا علاقه بسيار بسيار شديدي نسبت به كامارو 70 دارم كه اونم با اين قيمت پيدا نميشه
ميشه؟
قبلا هم گفتم خرید این ماشین در نهایت به تصمیم خودتون بستگی داره چون ممکنه با اولین دردسرهای این ماشین حسابی خسته و دل زده بشی و بگی که اشتباه کردی خریدی!!باید واقعا دلت با این ماشین باشه و بخواهی تا بتونی با تمام مشکلاتش کنار بیایی!این قضیه درست مثل ازدواج کردنه!!اگر از طرف خوشت نیاد یا برات معمولی باشه توی هر قضیه ای باهاش مشکل پیدا میکنی!!
مدلهای پایینتر کامارو خیلی کمه و البته قیمتها هم زیادتره.اگر فکر میکنی که نمیتونی با این بسازی از خیرش بگذر
دقیقاً حق با علی آقاس
اگه دلت با ماشین باشه ، 5 تومن هم بالاش بدی بازم ممکنه راضی باشی ، ولی اگه دلت با ماشین نباشه ، 500 تومن هم به نظرت زیاد میاد.
به نظر من بخرش !
اگه طرف دو تومن داد و نخواستیش، به من بگو ممکنه من خریدار باشم.
سلام رضا جان منم ماشین رو دیدم...
ماشین خوبیه به نظر من بخرش...چون ماشین سالمیه....
توجه بکن حتی زه دور لب کاپوت رو هم داره که اکثر کامارو و پونتیاک ها دیگه این زه رو ندارن...
شما الان تهرانی؟ماشین پلاک تهرانه از تهران اومده خرم آباد؟
بازم دارم میگم اگه حال حوصلشو داری این مورد خوبیه...
شیشه عقبش هم اشتباهه محضه اگه بخوای مدل بال بکنی...شیشه جبو هم با نصبش 70 تومن در میاد فراوون هم هست...
فقط وین ماشین رو چک کن ببین ماشین 6 سیلندر نباشه....
تیپش هم از توی وین ببین شاید z28 باشه!!!البته فکر کنم lt باشه چون دور موتور داره....
در مورد قیمت هم من نمیتونم نظر بدم.ولی اگه خود من بودم تا 2800 هم میخریدمش چون پلاک ملی هم داره و همه مهمتر ماشین8 سیلندره...و سالم...دیگه اگه بتونی 2 تومن بخری که شربت قنده!!!ولی اگه پول داری و 2 تومن هم نداد یه چیزی بیشتر بده و بخرش نترس ضرر نمیکنی...
این روزها 6 سیلندرش هم به این قیمت کم گیر میاد..
محمد جان ماشين 15 سال توي خرم آباد البته زير سقف يه خونه خوابيده بوده كه ديگه جا نداشتن تازه خواستن سقفشو ببرن:18::18::18: من نذاشتم من خرم آبادم الان
از اول مال خودش بوده صاحبش يه مرد 55 ساله هست تازه تك برگ سنده
فابريكي 8 سيلنده تيپ ال تي هم هستش فك كنم ما كه شانس z28 نداريم
البته موتور روغن سوزي داره :41:عيب بديه؟
راستي چرا به انجمن كم سر ميزني؟؟؟؟
من که با تک برگ سند خیلی حال میکنم شاید ارزش مادی نداشته باشه ولی ارزش معنوی داره....نقل قول:
موتورش طوری نیست با یه تعمیر درست میشه...چند روز پیش یکی از آشنایان ایمپالا داشت با موتور 350 موتور ماشین رو تعمیر کامل کرد هزینه اش شد 950 هزار تومن مکانیکه تا 5 سال هم ضمانت کرد...
اون موقع که زیاد سر میزدم adsl داشتم ولی الان با دیال آپ واقعآ زورم میگه که بخوام یه سایت رو باز کنم.!!
=====
=====
راستی الدزمبیل رو فرختیم به جاش یه کاپریس 77 خریدیم...اگه این ماشین رو نمیخریدی و ما هم کاپریس نخریده بودیم خودم ورش میداشتم...
اگه ورش دارم دستي بهش ميكشم و باهاش حال ميكنم حيف كه فك كنم موتور آبيه راستي فرق قرمز با آبي چيه ؟ بچه ها 5.5 اين ميارزه؟
نخريده قابل نداره:31:کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=10840&mashin
به اين ميگن از كيسه خليفه بخشيدن:31:
ساعت 5 قراره ببريمش بيرون باهاش دور بزنيم
خداييش عشق است صداي اتومبيل هاي آمريكايي
:40::40::40::40::40::40::40:
درسته منم با صحبتهای جناب حجازی موافقم.کلا این کامارو هرچی که باشه وضعیت خوبی داره و حیفه که بره دست یکی دیگه اما بازم خوب فکرهات را بکن چون باید خرج کنی براش و معلوم نیست چقدر هزینه براش در بیاد؟
موتو تعمیر کامل میشه و اگر تراش آخر نباشه احتمالا سیلندر سایز 30 خواهد بود اگر تصمیم به خرید گرفتی اول بدنه را تا قبل رنگ آمیزی آماده بکن اما رنگ نزن تا تعمیرات دیگه انجام بشه
آقا علي گفتش فقط 1 بار واشر سر سيلندرش عوض شده وگنه ديگه ماشين خواب بوده راستي ماشين ميفته تو دست انداز خيلي سر و صدا داره علتش چي ميتونه باشه؟
احتمال 85 درصد معامله كنيم خودم هم عاشقش شدم