فرق میکنه، احتمالا مثل سیگنال هستن و فوریه و ... :n02: اونا رو دست و پا شکسته بلدم.نقل قول:
ولی برای کنکور ریاضی خوندن خیلی ظلمه :n27:
Printable View
فرق میکنه، احتمالا مثل سیگنال هستن و فوریه و ... :n02: اونا رو دست و پا شکسته بلدم.نقل قول:
ولی برای کنکور ریاضی خوندن خیلی ظلمه :n27:
خوش بحالتون که امسال کنکور دادید و ایشالا که با رتبه خوبی قبول بشید... اما از سال بعد IT رسما ذلیل میشه! حاضرم 10 برابر شبکه و معماری و طراحی الگوریتم و هوش مصنوعی بخونم اما یک صفحه ریاضی مهندسی و محاسبات و آمار نخونم!نقل قول:
دوستان کیا کنکور امسال IT بودن؟
این چه وضع سوالای زبان و ساختمان گسسته بود اخه! کلا مونده بودم برای ساختمان گسسته زبانم خیلی زیاد بود هرچی میخوندم تست میزدم تموم نمیشد با اون متنای چرت:n03:
یه چیز دیگه اینکه من کلا چیزی نخوندمو رفتم برای کنکور ولی دیدم خیلی از مواردی که توی سوالا اومده بود مثلا برای معماری کامپیوتر کلا استاد ما نگفته بود اصن نمیدونستم چی بود!
منبع کتابی که اینا سوال طرح کردن چیه برم اونو بخونم تو کتابای خودمون که چیزی پیدا نکردم.
خلاصه از 105 تا سوال 60 تا جواب دادیم و رفتیم برای پشت کنکور ارشد :n02:
من داشتم.نقل قول:
زبانش خیلی آسون بود... من فکر کنم یه 70-80 درصدی بزنم :n02:
گسسته کمی سخت بود.
معماری کامپیوتر چون مباحثش زیاده، معمولا نمیرسن درسش بدن.
خط لوله ای و حافظه ها و ... همه تو کتاب هست.
اگر مدرسان شریف بودی، سوالا برات خیلی آشنا بودن.
من هفته آخر رفتم سه آزمون جامع که داده بودم رو پاسخنامه شون رو گرفتم، هر کدوم رو بلد بودم که هیچی ولی اونایی که بلد نبودم رو اگر از روی پاسخنامه یاد می گرفتم که هیچ، وگرنه میرفتم سراغ کتاب معماری مدرسان شریف. من گفتم حوصله Cache ها رو ندارم، نخوندم، فکر کنم 3-4 سوال ازش اومد :n34: البته اون سوالی که گفته بود Hit چقدره، شبیهش اومده بود توی آزمون جامع و مثل اینکه قبلا توی کنکور سراسری بوده. اونو فقط بلد بودم از کش، نوشتمش :n20:
60 تا رو اگر درست بزنی که خوب زدی :n02:
من اگر زابل هم بود میرم، سال دیگه شبکه میره کامپیوتر.
سوالای کنکور کامپیوتر نسبت به IT
زبان: فوق العاده دشوارتر
گسسته: کمی آسون تر
ساختمان داده و هوش و دیتابیس: شاید کمی آسونتر
شبکه و سیستم عامل: تقریبا در یک سطح
معماری کامپیوتر: آسون تر
ولی کامپیوتر: انتقال داده، ریاضیات، آمار، مدار الکتریکی، الکترونیک، VLSI، انتقال داده و کامپایلر بیشتر داره. من ساعت 12 سرم درد میکرد.
کارشناسیم نرم افزاره ولی انگار خوب شد نرم افزار کنکور ندادما :n02:نقل قول:
زبانم بد نیست ولی چندتا سوال اولو شک دارم درست باشه و اون متنا باز بهتر بود بقیه رو هرچی زدم میدونستم حالا درست و غلطش بماند.
کلا پنجشنبه اصلا حوصله کنکور نداشتم و خیلی بی حال رفتم کنکور بخاطر همین میدونم خراب کردم.
پس مدرسان شریف خوبه؟ همین که شما میگید سوالاش اشنا بود خیلی خوبه برم ثبتنام کنم
ولی خب من الانم گیلانم و دانشگاه گیلان اینجور که میگن نرم افزار و ای تی نداره غیرانتفاهیم همه ناراضین و میگن فقط ازاد لاهیجان! امیدیم به دانشگاه دولتی های تهران ندارم
حالا ببینیم ازاد چه میکنیم باز وقت برای خوندنش دارم
برای رشته کامپیوتر، مدرسان شریف خیلی خوب بود آزموناش. گرچه به نظر من به دلیل آموزشی بودنشون، کمی سخت تر از خود کنکور هستن.نقل قول:
سوالایی هم که توی آزمون های جامع میاد، اکثرا مشابه سوالای کنکور سال های قبل هست(یعنی مثلا تو پاسخنامه نوشته: شبیه به کنکور سراسری سال 92). ولی خوب به هر حال کتابش هم که باشه خوبه. به نظر من کتاباش خیلی شاخ و برگ داره و خیلی خیلی زیاد توضیح داده و موضوعات رو گسترده کرده. در صورتی که برای کنکور خیلی جزئی نمیدن سوال رو. اگر بخوان ترکیبیش میکنن که سخت بشه.
نقل قول:
خوبه پس همیشه فکر میکردم مدرسان شریف خوب نیست ولی الان نظرم عوض شد و حتما پیگیری میکنم.
الان اینجا و تاپیک کتاب های کمک اموزشی باهم جوین شدن:n02:
مرسی از راهنماییتون :n16:
سلام.
دوستان، ایا خبر جدید و موثقی در مورد اینکه شبکه و امنیت بالاخره قرار از سال بعد از IT بشه یا نه داره؟ من که فکر میکردم دیگه 100 درصد این اتفاق میافته و برای همین بیخیال شبکه شدم:n03: آخه نه سازمان سنجش یا وزارت علوم، هیچکدوم بیانیه ای نامه ای بخشنامه ای چیزی ندادن که بالاخره این تغییرات قطعی هست یا خیر... یه عده زیادی مثل اساتید دانشگاه دارن میگن به احتمال قوی تو ارشد سال بعد امنیت و شبکه زیر مجموعه IT باقی میمونن و تغییری صورت نمیگیره... بالاخره چه خاکی به سرمون کنیم... آخه لامصبا 3-4 تا درس با هم فرق میکنن اینا.. یا بخونیم برای IT و تجارت الکترونیک یا اینکه بخونیم برای کامپیوتر..؟:n03:
دقیق یادم نیست ولی توی خبری که گفتن امنیت و شبکه برگشتن به زیرمجموعه IT، فکر کنم نوشته بود که این دو درس از کنکور ۹۵ میرن زیرمجموعه کامپیوتر.نقل قول:
به سازمان سنجش زنگ زدی که پیگیری کنی؟ یا وزارت علوم؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
توی خبر؟ مطمئنید؟ والا من که 90 درصد مطمئن شدم که شبکه و امنیت به زیر مجموعه کامپیوتر اضافه شدن.. به سایت دانشگاه امیرکبیر که سر زدم، فایل بازنگری شده کارشناسی ارشد و کارشناسی مهندسی کامپیوتر رو دیدم.. جالبه که من اصلا اطلاع نداشتم که مهندسی IT رو از کارشناسی کلا حذف کردن و شده یکی از گرایش های مهندسی کامپیوتر... بسیاری از اساتید دانشگاه های برتر ایران هم با قطعیت میگن که تو کنکور ارشد امسال شبکه و امنیت جزو کنکور مهندسی کامپیوتر خواهد بود و حتی احتمالش زیاده که کلا مجموعه مهندسی IT از کنکور ارشد حذف بشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سامانه پاسخگویی سایت سنجش 3 روز پیش سوال کردم اما هنوز جوابی داده نشده.. من که برنامه ریزیم رو تغییر دادم حقیقتش... مخصوصا از وقتی که اون فایل هارو تو وبسایت دانشگاه امیرکبیر دیدم:n03:
شما خبر رو از تلویزیون شنیدید؟ کی بود؟