واما تا فردا سعی میکنم یه مقایسه از ان85 دوستم که دیرو خریده با 82 سالار بکنم....
Printable View
واما تا فردا سعی میکنم یه مقایسه از ان85 دوستم که دیرو خریده با 82 سالار بکنم....
دوستان یه سوال!
امروز با N81 یه خورده ور رفتم یه چیزش خیلی واسم جالب بود...
دکمه منو رو که میزدی یجوری منو باز میشد خوشگل باز میشد منظورم این که Fade میشد از روی صفحه اصلی تا بره تو منو. Application و Tools و هر Folder دیگه تو گوشی به حالت Fade باز میشد....
چرا N82 اینجوری نیست؟
نرم افزاری چیزی داره؟ یا فقط N81 اینجوریه؟
خیلی حال کردم باهاش:20:
تا جایی که من میدونم و شنیدم فقط N81 این حالت رو داره ......:20:نقل قول:
یکی از دوستام مطلبی رو گفت که دونستنش خالی از لطف نیست.
اون میگفت گوشی N82 یه حسگری داره که نور Lcd رو بنابه میزان نور محیط تنظیم میکنه و این مسئله باعث میشه در مصرف باطری صرفه جویی بشه.
شما هم اینو تجربه کردید؟
به نظر من N82 بنا به امکانات و قیمتی که داره از N85 وحتی N95 8GB مقرون به صرفه تره.نقل قول:
یعنی کاربری که میاد پول گوشی سری N رو میده یکی از بهترین انتخاباش N82 چون امکانات در حد بالایی داره در عین حال قیمت مناسبی داره.
میشه گفت این یه حسن به حساب میاد.نقل قول:
اگه شما اتوماتیک refresh کنید تمام فایل های صوتی (چه موزیک و چه Ring Tone) همه به Library اضافه میشند در حالی که لزومی نداره شما همه فایل ها رو بخصوص زنگها رو به بخش موسیقی اضافه کنید.
حیف شد...نقل قول:
خیلی حالت جذاب و زیبا و قشنگیه..
Nokia بیاد رو 81 این کارو بکنه ولی رو 82 نکنه ؟:41:
حتماً یه مشکلی داشته:13:
نه،آهنگی حذف نکردم.یعنی فقط گوشیه من اینجوریه :18: (آپدیت ورژن 30.0.019) . به هر حال ممنون از جوابتون.:11:نقل قول:
واسه من که اینجوری نیست! به خاطر ورژن فریمور هم نمی تونه باشه. پس...... فقط گوشیه شما اینجوریه:27::25:نقل قول:
بله...همون سنسور بالاي LCD هست...من تو مترو كه با گوشي كار ميكنم كلا" صفحه كليد خاموشه...نقل قول: