نقل قول:
آقا ممنون از معرفی این سایت ولی mkv رو با چی میشه دید؟
دوستان همه راهنمایی کردند ...من خودم با KMPlayer می بینم .. البته که کدک هایی که دوستان گفتند رو نصب کنی می تونی با مدیا پلیر ویندوز هم ببینی .........برای دانلود کدک هم به بخش دانلود نرم افزارهای همین سایت برو آخرین ورژن رو داره ..
[HTML]
http://www.p30world.com/archive/multimedia/audio_video_player/
[/HTML]
.................................................. .................................................. .................................................. ................
نقل قول:
جایی تو ایران نیست مانگا بفروشه؟ پارسال تو نمایشگاه کتاب دیدم تو بخش غرفه ژاپن ولی فروشی نبود
کمیک بوک من دیدم که بعضی جاها ترجمه وبرای فروش می زارن اما تا به حال مانگا ندیدم که بفروشن........اگه هم بخوام بخرم نسخه اصل چاپی ژاچن رو می گیرم که متن انگلیسی داره.....البته توی ایران نیست ...توی نمایشگاه کتاب هم که بخوان بیارن نسخه زبان ژاپنیش رو می آورند......
.................................................. .................................................. .................................................. .......
نقل قول:
حالا باید دانلودش کنم..بخونم..اوه..اینهمه..اما عشقه دیگه
بابت سایت ممنون
تا جایی که اطلاع دارم تو بحثا شرکت میکنم
زیاد نیست ولی خوب به قول خودت عشقه دیگه !!!!!!!!!!!!!
.................................................. .................................................. .................................................. .......
من سال گذشته نتونستم برم نمایشگاه ولی امسال حتما میرم و یه سری هم به غرفه های ژاپن می زنم.........امیدوارم قیمت مانگا زیاد بالا نباشه!!!!!!!
.................................................. .................................................. .................................................. ................
نقل قول:
انتظارات داری وقتی اینا این همه نوشته ها رو سانسور می کنن بیان به ناروتو اجازه انتشار بدن !!!!!!!
می شه تصور کرد مثلا نصف صفحه رو می بینی سیاه کردن ( یا برای صرفه جویی در جوهر خط خطی و تصویر پشتش رو از بین بردن یا دست بردن تو تصویر.)
خداییش نمونش کتاب هایی که توی آموزشگاه های زبان تدریس میشه ... برای طرف روسری گذاشتند و چیزای دیگه ......فکر کنم ساکورا رو چه می کردند یا اینو ....سوناده که دیگه آخرش می شد...
من یه جا خوندم که ناروتو رو داشتند دوبله می کردند( ساکورا رو کرده بودند خواهر ساسوکه ) و وقتی رسیدن به اون بخشی که سوناده ساما وارد داستان میشه کلا کار رو تعطیل کردند!!!!!!!!!!!! :41: :31:
نقل قول:
امسال اگر کسی تو نمایشگاه امسال دید یک خبر اینجا بزاره که ما هم بریم بیینیم ( گرچه فکر کنم زبان اصلی باشه ولی دیدن مانگای چاپی یک چیز دیگر است.)
من 17 اردیبهشت به بعد میرم ..اگه دیدم که خبرش رو اینجا می زارم.........خداییش بشه یه نسخه چاپی رنگیش رو هم پیدا کرد ... دیگه آخرشه!!!!! یه چند تا پوستر هم بشه از ایتاچی یا جیرایا پیدا کرد دیگه محشره زابوزا هم بود قبوله :31: