سلامنقل قول:
بله احتمال زیاد به خاطر همین هستش .
موفق باشی
سلامنقل قول:
چون رم سیستم شما بالا هست و اگه از برنامه های سنگین استفاده نمی کنی بهتره این قابلیت را غیر فعال کنی . یا میتونید حجم اونا مقداری کاهش بدید .
موفق باشی .
Printable View
سلامنقل قول:
بله احتمال زیاد به خاطر همین هستش .
موفق باشی
سلامنقل قول:
چون رم سیستم شما بالا هست و اگه از برنامه های سنگین استفاده نمی کنی بهتره این قابلیت را غیر فعال کنی . یا میتونید حجم اونا مقداری کاهش بدید .
موفق باشی .
نقل قول:نقل قول:
سلام:
بابا يكي كمك كنه ديگه نميدونم بايد چكار كنم !!!!!!!!!!!!!!!
سلام.من بعد از ورود به صفحه آبی برای نصب ویندوز قسمت اول که باید اینتر بزنم تا نصب ویندوز جلو بره میمونه و رد نمیشه.مثل اینکه قفل میکنه.کیبردم هم مشکای نداره.پورتش هم usb نیست.ممنون میشم راهنماییم کنین که مشکل از چی میتونه باشه و بتونم ویندوز نصب کنم.:41:
سلام
زیاد بودن حجم هارد باعث کندی سیستم می شود؟ یعنی چه 140 گیگا بایت اطلاعات داشته باشم چه 20 تا فرقی برا ویندوز نداره؟
(البته به استثنای درایو c )
سلام.نقل قول:
نه
البته میکنه هاااااا . زمانی که سیستم واقعا اتیغه باشه. مثلا 486 باشه :31:
وگرنه در سیستم های امروزی هیچ اختلالی در سرعت سیستم ایجاد نمیشه.
موفق باشید :11:
با سلام من يه نرم افزار كه شبيه فايروال ويندوز بود رو رو سيستم خودم نصب كردم يه چند تا ريست كرد اما ديدم داره زياد ميشه از سيف مد هم اومدم بالا تا آنيستال كنم اما ديدم اونجا هم ريست ميكنه و اجازه انيستال نميده
ميخواستم بدونم چه طور ميشه بدونه عوض كردنه ويندوز اون نرم افزار رو از سيستم پاك كنم
حالا هر جور كه ميشه ...
مهندساش كمك كنن اسمه برنامه اينه
(Smart UAC Replacement)
من تازگیا توی بعضی سایت ها که میرم (مخصوصا facebook) روی بعضی جاها که کلیک میکنم، هیچ اتفاقی نمی افته!! اول فکر کردم مشکل از سایته ولی بعدش که با یه pc دیگه امتحان کردم دیدم کار میکنه!!!!!!
کسی میدونه مشکل من از کجاست؟!!!!
خوب از مرورگرتونه دیگه.فکر نکنم مربوط به ویندوز باشه.نقل قول:
سلام دوستان
یکی از اشناهامون تازه کامپیوتر خریدن.
و کسی که سیستم رو براشون نصب و راه اندازی کرده regedit و task manager رو disable کرده.
امکان فعال کردن regedit هست؟؟
ممنون
دوست من، من جواب سوال شما رو نمیدونم.نقل قول:
ولی اینو میدونم اگه یه سیستمی آلوده به تروجان از نوع Saility (لعنة الله علیه)(:31:) بشه، تسک منیجر و ریجستری Disable میشه.
و این پیغام رو میده که ریجستری شما توسط Administrator غیر فعال شده.
موفق باشید :11: