:5:لام..........بهترین دوربین دیجیتالی که تا 2500000 تومان میشه خرید چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
:5:لام..........بهترین دوربین دیجیتالی که تا 2500000 تومان میشه خرید چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من ایده آل ترین انتخاب ها با کابری خانگی وکیفیت فوق العاده در حال حاضر ixus 90 & ixus 860 هستش که من خودم ixus 860 دارم و واقعا راضیم :33:
موافقم. دوربین خوبیه.نقل قول:
نقل قول:من چيكار كنم؟؟؟؟؟نقل قول:
آخر تكنولوژي مال كيه؟؟؟؟؟؟
تکنولوژی مال کسی نیست. جناب سناتور راست میگن که سونی سنسورهای دوربین های چند میلیونی نیکون رو میسازه. خیلی هم کارش تو صنعت دوربین های عکاسی درسته. ولی ما نمیخوایم (و نمیتونیم) مارک ها رو با هم مقایسه کنیم و بگیم کی تکنولوژیش از همه جلوتره. چون الان مخصوصا در مورد دوربین های نیمه حرفه ای رقابت خیلی تنگاتنگه و هر کدوم از برندها و مدل ها حرفی برای گفتن دارن. هدف ما مقایسه ی چند تا مدل خاص تو یه محدوده ی قیمت مشخصه و این که کدوم کیفیت و مشخصات بهتری داره.
نظری هم که من راجع به سونی دادم در مورد h50 بود وگرنه در مورد سنسورهای حرفه ای سونی نمیشه حرفی زد.
بین این 2 تا مردد موندم
fz28
sx10
البته نظر خودم بیشتر fz28 هستش نطر دوستان چیه؟
قیمتشون الان چقده ؟
از جمهوری بگیرم؟
راستش تفاوتشون اون قدر نیست که بشه با قاطعیت گفت کدوم بهتره. فقط میتونم بگم خودتون هر کدوم بیشتر به دلتون نشست همونو بگیرین. fz28 مزیتی که داره اینه که سبکتره و فیلمبرداری hd داره. از اون طرف sx10 چشمی بزرگتری داره و باتریش بهتره.نقل قول:
بله از همون جمهوری بگیرین. فقط گارانتی اصلی باشه.
fz28 آخرین قیمتش بین 380 تا 400 بود و sx10 حدود 450. بعد از عید رو نمیدونم.
من 1 ماهه دارم ديوانه ميشم سر انتخاب بين H50 و SX10نقل قول:
وضع fz28 و sx10 كه بد تره!!
دوست عزیز شما اگه مشکل بودجه ندارین خب چرا sx10 نمیگیرین؟نقل قول:
اون موقع که من میخواستم fz28 بگیرم از sx10 حدود 60 تومن گرونتر بود ولی چون هم فیلمبرداری hd داشت هم اینکه باطریش قلمی نبود من اینو انتخواب کردم که شانسم زدو 100 تومن یک دفعه ارزون شد من که ازش خیلی راضیم.اگه بازم میخواستم انتخواب کنم همینو میخریدم چون خروجی عکس تقریبا یکی دارن ولی فیلمبرداریه fz28 hd هست.اخه واسه من فیلمبرداری هم مهم بود.نقل قول: