من دایرکتوری بازی رو چک کردم خدا رو شکر این فایلی رو که اکثر دوستان براشون ایراد میگیره رو من دارم. ولی حجم بالایی داره و من هم دایال آپم و یه خورده آپ کردنش برام سخته.
Printable View
من دایرکتوری بازی رو چک کردم خدا رو شکر این فایلی رو که اکثر دوستان براشون ایراد میگیره رو من دارم. ولی حجم بالایی داره و من هم دایال آپم و یه خورده آپ کردنش برام سخته.
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با رزولیشن رو 1680 در 1050 میگذارم Antilaising رو هم رو 16 پس احتمالا همون Vertical Synce رو باید روشن کنم
ممنون
تا شنبه تاکین نسخه ی سیلور رو روانه ی بازار می کنه حالا نمی دونم سالم بودنشو امروز میگفتن تاکین شنبه هم nfs هم رزیدت اویل 5 میریزه تو بازار
به اين نتيجه رسيدم كه فقط از وست بازي بخرم(از شعبه ي كرجش)
من ولي كار اين شركت رو هم دوست دارم كارشم درسته Darkest of Days هم از همين شركت دارم كه خيلي هم خوب كار ميكنه و Movies رو هم داره.نقل قول:
منم تا چند روز پیش از boysteam تعریف میکردم ولی دوست من تاپیک رو نگاه کم دوستان لطف کردن چند تا فایل رو فراموش کردن تو dvd رایت کنن
حجمش 28 مگ هستنقل قول:
سلام
یه نکته خیلی برام خاطره انگیز بود اونم جایی که چاپتر تموم میشه و می خواد چپتر بعدی شروع بشه اون آهنگ همیشگی و دلنواز اویل های قبلی رو که تو اتاق سیو میزد رو میزنه. خیلی خوشم اومد. راستی من همین چنذ لحظه پیش چپتر 1-2 رو رد کردم و تا اینجا که دارم بازی می کنم با بالاترین گرافیک و aa 4x دارم راحت بازی می کنم و نسخه من هم دانلودیه و شرکتی نیست.
سلامنقل قول:
دوست همشهری خودم . نسخه ای که من دارم کامله و اونو از هشتم گوهردشت گرفتم . دانلودیه و مال شرکت خاصی نیست . اون مرحله رو هم رد کردم و اون فایل رو هم در دایرکتوری بازی دارم.
راستي دوستان هركي كه بازيش مشكلي از لحاظ زبان داره (ژاپنيه با كمي انگليسي)مثل خودم كه البته حلش كردم!
موقع ورود به بازي وقتي كه ازتون ميخواد كه دايركت ايكستون رو مشخص كنين و به داخل بازي برين اون گوشه روي منوي Language و زبون رو عوض ميكنين
به همين سادگي!
ولي همين اعصاب منو خيلي خورد كرده بود!
من خونم گوهردشته و هميشه هم از وست بازي ميگيرم
كيفيتش رو قبول دارم
كارش درسته آدمم خيالش راحته!
يادش به خير برايPES09 رفتيم دم مغازه وايستاديم تا از تهران بيارن(حيف كه سر اين بازي نا اميد شدم!
راستي دوستان متوسط 28.6 براي سرعت فريم خوبه؟چون من كه از سرعت راضيم حالا نميدونم.
دوست عزیز بهتر بود 2پستت رو در 1 پست میدادی تاپیک همینجوری شلوغ هست شلوغ ترش نکنین
کسی اپلود نکرد واس ما این فایل رو ؟؟
نقل قول:
ادرس وست گیم اریاشهر جنب بیمارستان ابن سینا پاساژ مینا طبقه زیرزمین من از اونجا پچ رو گرفتم و نصب کردم مرحله 4 درست شد.!