نقل قول:
سلام ...
Prototype رو دارم بازی می کنم ، بازیه جدیدی نیستش ، اینکه اینهمه قدرت و توانایی داره از جذابیتش خیلی به نظرم کاسته همینطور بازی های دیگه ، حالا دیگه آخراشم و می خوام تمومش کنم ، داستانش ضعیف و تکراریه ، اینکه میره جای تلفن و ماموریت میگیره خیلی تکراری میشه دیگه ، آخه چند بار ! 1 بار 2 بار نه اینهمه ... در هر صورت اولش که بازی کردم خیلی خواستمش ولی الان نظرم برگشته .
Call Of Juarez : Bound In Blood هم امروز تمومش کردم ، بازیه خوبیه ، خیلی هم ساده است و گرافیک خوبی داره و از همه مهمتر داستان و گیم پلی جالبی داره ، اما بزرگترین ضعفش به نظرم دمو های طولانی بود ، طوری که آدم خیلی از مواقع از بازی یادش میره و انگار داره فیلم میبینه ! آخرش هم بامزه بود : د ی
دوستان می تونید چند شات از بین بازیه Grand Theft Auto IV بگیرین و برام بذارید ، ممنون میشم ، اگه خودتون بگیرین و آپلود کنید ممنون تر میشم .
این بازیه Gears Of War 1 , 2 خوبه بگیرم ، از بازی های جنگی خوشم میاد ، اونم سوم شخص ، چطوره ؟ اینم اگه چند شات بذارین ممنون میشم .
یک بازیه مدیریتی خیلی خوب با گرافیک بالا چی پیشنهاد می کنین ؟ می خوام خیلی خوب باشه ، این SIMS رو تا الان بازی نکردم و نمی دونم چجوریه . اینم توضیح بدین ممنون میشم .
Max Payne 3 که جدیدا اومده چجوریاست ! داستان و گرافیک خوبی داره ! از 1 و 2 (همون اصلیها) بهتره !
ممنون شما دوستان گل .
gears of war 1 فقط برای PC اومده!