من میخوام امشب اون شی رو قبل از ظهورش نیگاه کنم تا بتونم لحظه ی ظهورش رو ببینم.
احتمالا مثل روزای پیش راس 11 شب ظاهر خواهد شد.
دیگه الاناست که باید برم پشت بوم:20:.
Printable View
من میخوام امشب اون شی رو قبل از ظهورش نیگاه کنم تا بتونم لحظه ی ظهورش رو ببینم.
احتمالا مثل روزای پیش راس 11 شب ظاهر خواهد شد.
دیگه الاناست که باید برم پشت بوم:20:.
بله خیلی کامل و درستنقل قول:
خودشه!
جالبه !!!نقل قول:
خوب دارين پيش ميرين !
اين نتايج شما دقيقا همون نتايجي است كه من گرفتم ! البته يك ماه قبل :20:ولي وسايل كافي براي ديدن دقيقشون رو نداشتم به خاطر همين بيخيال موضوع شدم !
اميدوارم شما بتوني نتايج جالبي بگيري !:20:
ساعت ده هم نيست 9.45دقيقه است !زمان رفتنشون هم تقريبا وسطاي شبه (درست يادم نيست ) چند وقت قبل زياد روي اين موضوع تحقيق ميكردم ولي كم كم اسمم داشت ميشد ديوانه !:41:وبه خاطر همين بيخيال موضوع شدم !
احتمال ماهواره بودن این شی رو هم نادیده نگیرید !نقل قول:
من پارسال همچین چیزی میدیدم !
گفتم یا ماهوارس یا hybrid
دوستان این چیزی که میگین توی تهران هست ؟! اگه بله , لطفآ جهتش رو هم بگین. البته ساده بگین که امثال من هم متوجه بشن ! (مثلآ فلان قدر از برج میلاد به سمت چپ :دی)
بچه هایی که تهران هستن میگن ما هم دیدیم. اما شی ی که من میگم توی اردبیل ه.
یکی از بچه ها هم پیشنهاد داده موقعیت سازمان هواشناسی و فرودگاه هم بررسی بشه. موقعیت اونا رو هم بررسی میکنم میگم.
اینم چند تا عکس از اون شی که تفکیک رنگش و نشون میده. (رشته رشته بودن شدید به علت تکانهای دست ه و چون دوربین دیجیتال رو روی چشمی دوربین دو چشمی گذاشتم و عکس گرفتم، هر تکان دست چندین برابر اثر گزاشته).
شما شی رو همون بمانند نقطه پرنور در نظر بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما 100% توی شهرتون رصدخونه هست.برید اونجا بگید من فلان ساعت یک شی ناشناسی رو در فلان مختصات می بینم.به احتمال زیاد کمکتون میکنن
من آشنایی دارم که مدتی میگفت شب ها یک نقطه نورانی (پرنور تر از ستاره ها) میبینه که یکدفعه ظاهر میشه، کمی حرکت میکنه و بعد از چند ساعت ناپدید میشه...
کلی اصرار کرد که بیا خونه ما تا با هم ببینیم چیه ، من هم دوربین رو برداشتم و رفتم...
بعد که زمان ظاهر شدن نقطه رسید رفتیم بالای ساختمان و بررسی کردیم ... من همون جا حدس زدم اون نقطه چی هست ولی چون دوربین جوابگو نبود و فقط نور رو واضح تر کرده بود تصمیم گرفتم برای اطمینان بیشتر از ساختمان خارج بشیم و با موتور در جهت شی مورد نظر حرکت کنیم،
تقریبا دو کیلومتر دورتر از خانه به یک ساختمان دولتی رسیدیم با یک دکل فلزی بلند که نور مرموز از بالای اون دکل منتشر میشد.
این تجربه رو گفتم شاید در بررسی های بعدی shabe.saket مفید باشه.
جالب شد!!!!!!!!!!!
تعداد افرادی که دیدن داره زیاد میشه !!!!!!!!
خوب حالا مسئله اینجاست که چون نور اون شی زیاده هیچ یک از دوربین های شما و یا تلسکوپهاتون توانایی دیدن اصل شی رو نداره !!!:27:
گمانم دیگه بفهمید که چرا نور به این زیادی داره تولید میکنه !
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
من پیش هر کسی میرم جز این سازمان ها !!!!!!!!!!!!!!!:5:نقل قول:
شما فکر میکنی شئی که چند ماهه توی آسمون این کشوره هنوز ناشناخته باقیمونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
یا من دیدم و اونا ندیدن ؟؟؟!
سلام دوست مننقل قول:
من این ستاره رو 4 سال پیش تو بستان آباد رصد کردم - یعنی یه ستاره هست
آره یادم رفته بود بگم
این که یه شی توی هوا چند رنگی میشه 2 علت میتونه داشته باشه
1- شب قبل بارون باریده
2- به این صفحه ی ویکی مراجعه کنید
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Scintillation_%28astronomy%29