-
بچه ها فکر میکنم که همه با ترانه های این آلبوم ارتباط برقرار کردن و حالا میتونن راجبشون نظر منطقی ارایه کنند .
بیاید از این به بعد 12 ترانه آلبوم رو اولویت بندی کنیم به ترتیب بهترین تا ضعیفترین و البته دلیلش رو هم شرح دهیم تا حرفی توش باقی نمونه اینطوری هم تاپیک از حالت کسلی در آمده و هم به یه نتیجه خوب در انتها میرسیم .
منتها لطفا جن و دعوا نکنید و هر کس نظر خودش رو بدون توهین ارایه بده . ( زیادی سخنوری کردم معذرت میخوام ! )
این نظر منه : ( امتیاز هر ترانه از 100 نمره )
1- تو که نیستی 100 : آهنگسازی بسیار عالی از محسن چاوشی و همچنین تلفیق دو ساز پیانو و گیتار برقی که فوق العاده شده همچنین تنظیم آهاری تو این ترک بسیار بهتر بوده و فضاسازی راک هم بسیار جالبه و نهایتا شعر عمیق و بسیار زیبا و مفهومی اسلام ولی محمدی دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نگذاشته واقعا ترانه فوق العاده رمانتیک و زیباییه .
2- ناز 90 : همه چی خیلی خوب هست و ترانه بسیار زیبایی که تلفیقی از غم و شادی درش اندوخته شده ولی گله ای که دارم این است که محسن چاووشی تحریر خوبی به صداش نداده و اگر معمولی تر و ساده تر میخوند دیگه چیزی کم نداشت .
بهرحال من عاشق این ترک هستم !
3- دلتنگی 85 : یک موسیقی تلفیقی و یک سبک جالب تلفیقی ! و صدای بسیار عریان و زیبای چاووشی که کار رو بسیار تحسین برانگیز کرده ولی تنظیمش جا داشت . چون قسمتهای ریتمیک با قسمتهای آرام اصلا جور در نمیاد و یه جوری مکمل هم نیستد !
4- کجاست بگو 85 : تنظیم فوق العاده و تحریر عالی که چاوشی به صداش داده و همچنین آهنگ خوب ولی شعرش جای مانور بیشتری داشت ولی من این ترانه رو خیلی دوست دارم چون حرف دل آدمه !
5- هفته های تلخ من 80 : تنظیم متوسطی داره و همچنین از آهنگساز هم گله دارم چون برخی از اوقات اونقدر خواسته هنرش رو به رخ ما بکشه که صداش گمه و واضح و شفاف نیست کلا اگر خصوصا تنظیم بهتری داشت واقعا بی نقص بود ! اما به هر حال ترنس موفقی بود این ترک من که لذت بردم شما چطور ؟!
6- بغض 75 : آهنگ بسیار حرفه ای داره ولی باز هم مثل مورد قبلی صدای محسن در قسمتی که میگه : چه حالتی داره چشات نرگس بیمار چشات چشم تو خوابم میکنه مست و خرابم میکنه گمه درضمن تحریر صدای چاوشی تو ورژن قبلی نرگس بیمار که علی جعفری دزدیده بود ! خیلی بهتر بود ولی شعر بسیار بی نقص و عالی حسین صفا و همچنین تنظیم آهاری باعث شده به ترانه ی محبوب من تبدیل شده .
7- چرا 70 : من از آقای ارجینی اینجا گله مندم . چون این متن شعر اصلا خوب نیست و مفهوم جالبی به من القا نمیکنه ! یک شعری که عاشق به معشوقش ملتمسانه حرف میزند و ... چاوشی و این حرفا ؟ ولی صدای چاووشی و تنظیم قابل قبول آهاری باعث شده تا حدودی ضعف اشعار سبک این آهنگ کمرنگ شه !
8- یه شاخه نیلوفر 50 : واقعا تنظیم ضعیفی داشت - تحریر صدای چاووشی هم افتضاح بود ( با همه احترامی که براش قائلم ) شعر مسخره ای هم داشت و اگر یه شاخه نیلوفر تو آلبوم نبود شاید الان 100 درصد از این آلبوم راضی بودن چون ترک اول هم بود که دیگه فاجعه !
تبریک و قله خوشبختی و خاکستر و عصا 100 : حرف نداره من که لذت بردم و هیچ نقصی توش ندیدم !
و کلا به این آلبوم 90 میدم چون : از امیر ارجینی و حسین صفا انتظار بیشتری میرفت چون همش پای عشق و عاشقی در میونه و یک جور یکنواختی رو برای مخاطب به ارمغان میاره - صدای چاووشی مجموعا تحریر بهتری میتونست داشته باشه ولی کلا صدای منحصر به فرد و تکی داره واقعا بی نظیره ! و همچنین باید از چاووشی بخاطر آهنگهای قشنگی که ساخته بود تشکر کنم چون خیلی پیشرفت کرده . و تنظیم آهاری هم بد نبود چون سابقه کاریش کمه مطمئنا در آلبومهای دیگه جبران نقصهاش رو میکنه پیدا میکنه و همچنین اگه محسن تو آلبومهای بعدی یکی دو ترک شاد هم اجرا کنه که دیگه شاهکار میشه !
مجموعا عالی بود .... به امید پیشرفت روز افزون محسن چاووشی
-
جالب بود سرشار جان ، تقریبا" در اکثر موارد هم عقیده ایم،رده بندی من این جوریه:
1-قله ی خوشبختی 100
2-تبریک 100
3-کجاست بگو 99
4-خاکستر 98
5-تو که نیستی 95 (یه مقدار متنش کمه!)
6-عصا 95 (تغییرات تون صدا شاهکاره!)
7-بغض 90
8-دلتنگی 87 (یه جورایی دیگه شور غمگین خوندن دراومد!)
9-یه شاخه نیلوفر 87 (می تونست تنظیم بهتری داشته باشه ، ولی ترنس خوبی بود)
10-ناز 80 (خیلی متن کمی داره ، با اینکه در حد شاهکاره ، ولی نمی دونم چرا جز Favorites م نیست)
11-هفته های تلخ من
12-چرا (اصلا" در مورد این دو آهنگ حس خوبی ندارم...)
-
تو که نیستی 100
خاکستر 100
هفته های تلخ من 100
دلتنگی 100
قله خوشبختی 100
یه شاخه نیلوفر 99
بغض 98
عصا 98
تبریک 97 (نمی دونم چرا این قسمتش و خوند ؟ "به تو تبریک میگم که بیخودی توی زرق و برق دنیا گم شدی به تو تبریک میگم گم شدن و گل گلخونه مردم شدنو ) آهنگ و شعر به این قشنگی این تیکه خرابش کرد
کجاست بگو 96
ناز 95
چرا 95
-
خو منم پس نظرمو میگم :
1. توکه نیستی 100
2. قله ی خوشبختی 100
3. بغض 100
4. کجاست بگو 100
5. یه شاخه نیلوفر 98
6. تبریک 98
7. دلتنگی 98
8. خاکستر 97
9. ناز 96
10. هفته های تلخ من 95
11. چرا 95
12. عصا 95
البته بگم که دوست نداشتم آهنگی رو پایین تر از 98 بدم اما چون باید متمایز میشدن تا 95 آوردشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
قله خوشبختی 100
هفته های تلخ من 100
خاکستر 100
تو که نیستی 100
دلتنگی 100
عصا 100
یه شاخه نیلوفر 97
کجاست بگو 95
ناز 95
به تو تبریک میگم 90
چرا 90
بغض 90
-
دلتنگی 100
خاکستر 100
قله خوشبختی 100
تو که نیستی 100
عصا 100
ناز 100
یه شاخه نیلوفر 100
کجاست بگو 99
هفته های تلخ من 99
بغض 99
چرا 97
تبریک 90
-
کجاست بگو 100
هفته های تلخ من 95
قله ی خوشبختی 100
عصا 100
نرگس بیمار 100+2 نمره ارفاق=102
خاکستر 98
ناز میکنی 85
چرا؟؟؟!!! 40
به تو تبریک میگم 41
یه شاخه نیلوفر 70
دلتنگی95
تو که نیستی 102(همون جریان 2 نمره ارفاق!)
:8::8::8::10::10::10::11::21::21::21:
-
مصاحبه ي جديد محسن چاوشي با مجله ي جوان خوانواده:
کد:
http://www.mchavoshifans.com/main/news.php?readmore=64
-
1. کجاست بگو 100
2. قله ی خوشبختی 99.99
3.یه شاخه نیلوفر 99.98
4. چرا99.97
5. توکه نیستی 99.96
6. خاکستر 99.955
7. بغض 99.95
8. دلتنگی 99.94
9. هفته های تلخ من 99.93
10. ناز 99.92
11. تبریک 99.91
12. عصا 99.90
-
مصاحبه مجازی توپ با سلطان و یگانه
خب عزیزان بالاخره اون سورپرایز اصلی و نهایی مون آماده انتشار در دنیای مجازی شد .
کاری که یه گروهه صمیمی و همدل متشکل از هواداری آقای چاووشی و آقای یگانه اون رو انجام دادن.
شاید حدس زه باشید که چی هست ....................
بله مصاحبه صوتی مشترک آقای چاووشی و آقای یگانه هستش !
من به شخصه قول می دم که یه کاره حرفه ای و در خوری از آب در اومده باشه و تمامی سوالاتی که در ذهن من و شماست از این دو بزرگوار پرسیده شده ، از سختی های مجاز شدن تا برگزاری کنسرت .
این مصاحبه بسیار کامل و در حدود 19 دقیقه است و با سه کیفیت مختلف قابله دریافت می باشد ، شما بنا به سرعت دانلودتون می تونید کیفیت مورد نظرتون رو انتخاب کنید ، البته می دونم که سرعت اینترنت در ایران با سرعت دویدن لاک پشت برابری می کنه ولی بنده حقیر به شما اطمینان می دم که بعد از دانلود احساس
خوشایندی به شما دست می ده و از وقتی که گذاشتید پشیمان نمی شوید ، چون سعی شده سطح کار بالا و در شان این عزیزان باشه ، در طراحی سوالات هم وسواس زیادی به خرج داده شده .......
امیدوارم از شنیدن این مصاحبه لذت ببرید .
دانلود مصاحبه مشترک با کیفیت اصلی ( 128 KB ) با حجم 18 MB
دانلود مصاحبه مشترک با کیفیت ( 64 KB ) با حجم 8 MB
دانلود مصاحبه مشترک با کیفیت ( 32 KB ) با حجم 4.4 MB
در ضمن بد نیست یه آماری از این مصاحبه بدم شاید براتون جالب باشه که بگم در این مصاحبه از 65 قطعه آهنگهای مختلف این دو عزیز استفاده شده و حدود 80 قطعه صدای مجری میکس شده و شما می تونید از لینک زیر متن ( Text ) مصاحبه رو بصورت ( PDF ) با حجم 100 KB دریافت کنید