آقا من قبلا از مخابرات اینترنت گرفته بودم به علت سرعت بسیار پایین رفتم کنسلش کردم
امروز از آسیاتک گرفتم ولی بعد از ثبت نام در پنل این پیغام رو می زنه (بوخت اسپلیتر رانژه کشی تکراری است)
حالا باید چیکار کنم یعنی مخابرات هنوز رانژه خط را بر نداشته؟
Printable View
آقا من قبلا از مخابرات اینترنت گرفته بودم به علت سرعت بسیار پایین رفتم کنسلش کردم
امروز از آسیاتک گرفتم ولی بعد از ثبت نام در پنل این پیغام رو می زنه (بوخت اسپلیتر رانژه کشی تکراری است)
حالا باید چیکار کنم یعنی مخابرات هنوز رانژه خط را بر نداشته؟
بهتره جواب این سوال رو آقای بیلمزلر بدن کلا جوابهای پر معنا و مفهومی ایشون میدننقل قول:
آقای بیلمزلر میتونین درباره مراحل رانژه و اتاق MDF و بوخت و همچنین جیتر توضیح بدین ممنون میشم خودم اطلاعات مختصری دارم ولی شما به زبان ساده و مفصل توضیح میدین
در جواب شکایت از آسیا تک تماس گرفتن و بلاخره بعد کلی حرف زدن قانع شدن که تبلیغشون اشتباهه و این اتفاق جدیدشون ( حذف محدودیت سرعت درون شبکه) فقط در بازه مصرف ترافیک قابل اجرا هست و در ساعات رایگان و نیم بها اعمال نمیشه . و گفتن ما نمیتونیم در ساعات رایگان و نیم بها چنین کاری بکنیم منم گفتم پس این همه تبلیغ نکنید که حذف محدویت سرعت کردید . در عمل isp شما با isp های دیگه فرقی نداره و این اتفاق جدیدتون اصلا بدرد نمیخوره . و فقط ملت رو گمراه میکنید . و قرار شد درست تبلیغ کنن و این تبلیغ رو از سایت بردارن و درست اطلاع رسانی کنن . تا ملت بدبخت نشه و الکی به اینها پول نده .نقل قول:
آفرین به شما که پیگیری کردی دستت درست واقعا کار خوبی کردی که شکایت کردی واقعا انصاف نیست اینقدر تبلیغات میکنن فقط بخاطر سود جویینقل قول:
ممنون از جوابتون.. چجوری این اسکریپ رو درست کنم؟نقل قول:
سرور خارجی خیلی داغون شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:اولن که شما لطف داری. من هم خیلی بیشتر از شما نمیدونم. ولی روی علاقهای که به این زمینه داشتم یه سری مباحث رو سعی کردم جسته گریخته مطالعه کنم. پس یه جاهایی هم ممکنه برداشتم یا حرفی که زدم، درست نباشه.نقل قول:
اما در مورد سؤالهای شما:
اگه منظورتون از مراحل رانژه، کاراییه که باید انجام بشه تا یه خط تلفن رانژه بشه به ترتیب ایناست: شرکت ISP یه نامه به مرکز مخابراتی میزنه مبنی بر این که خط تلفن با شماره مشخص رو روی تجهیزات من رانژه کنید. مرکز مخابراتی خط تلفن مورد نظر رو به تجهیزات ISP تو مرکز مخابراتی وصل میکنه. در نتیجه مشترک تلفن علاوه بر بوق تلفن، سیگنال دیتا رو هم میتونه روی تلفنش دریافت کنه. البته اگه خط تلفن مشترک قبلن روی تجهیزات شرکت دیگهای رانژه شده باشه، اول باید اون شرکت نامه خارج کردن خط از رانژه خودش رو ارسال کنه تا مرکز مخابراتی بتونه خط مشترک رو مستقیم روی تجهیزات شرکت جدید رانژه کنه.
اتاق MDF در واقع فضایی توی مرکز مخابراتی که کابلهای مشترکین اون مرکز میآد اونجا و وصل میشه به شبکه داخلی مرکز مخابراتی:
بوخت هم تا جایی که فهمیدم، یه شماره است که بر اساس اون تکنسین اتاق MDF میتونه از بین هزاران نودی که تو این اتاق هست، محل اتصال خط تلفن مشترک رو پیدا کنه.
جیتر هم فکر کنم یه ترم فنی در مورد امواج و سیگنالهای الکتریکی و مخابراتیه که من اطلاع چندانی ازش ندارم.
اسپلیتر رانژه، در واقع اسپلیتریه که خط تلفن مشترک به اون وصل میشه و اونجا سیگنالهای صوت و دیتای ارسالی/دریافتی روی خط تلفن مشترک از هم تفکیک میشن. بخش صوت به تجهیزات و شبکه تلفن خود مخابرات میره و بخش دیتا به DSLAM شرکت ISP. به نظرم اسپلیتر رانژه باید جزو تجهیزات شرکت ISP باشه. بنابراین «بوخت اسپلیتر رانژه» معلوم میکنه خط مشترک کجا و به کدوم ISP متصله و اگه شمارهاش تکراری باشه یعنی هنوز نسبت به قبل تغییری توش ایجاد نشده. یعنی خط مشترک هنوز رو تجهیزات شرکت ISP قبلی رانژه است. (البته ممکنه اشتباه کرده باشم و معنی دیگهای بده.)نقل قول:
راستش قبلنا تو همین پی30ورلد، یه اسکریپتی با دستورات cmd ویندوز، تو فایل bat گذاشته بودن که اگه بگردی حتمن پیداش میکنی. اما برای استفاده از اون باید قبلش ببینی که مودمت با چه لینکهای http کنترل میشه. پیدا کردن اون لینکها به عهده خودته. اگه اون لینکها رو پیدا کنی میتونی تو این اسکریپتهای آماده جایگذاری کنی تا ویندوز خودش مودم رو ریست کنه.نقل قول:
اول telnet ویندوزو نصب کنید:نقل قول:
بعد cmd رو باز کنید و دستور زیرو بزنید (یوزر و پسورد مودمو ازتون میخواد)
telnet 192.168.1.1
بعد که لاگین کردین یه دستور help بزنید و نتیجه رو اینجا بذارید تا باقی رو ادامه بدیم