نه براي ما كه 1 مگ رو روي همون 1 مگ ميبنده .نقل قول:
1 مگ و 2 مگ حداقل در تهران ترافيك رايگان شبانه نداره ، و بعد از تابستون هم اين سرويس ارائه ميشه (اكو آفيس)
Printable View
نه براي ما كه 1 مگ رو روي همون 1 مگ ميبنده .نقل قول:
1 مگ و 2 مگ حداقل در تهران ترافيك رايگان شبانه نداره ، و بعد از تابستون هم اين سرويس ارائه ميشه (اكو آفيس)
اگه یک طرفه قطع باشه مشکلی بوجود نمیاد ولی اگه دوطرفه قطع بشه adsl هم قطع میشه میتونی زنگ بزنی از خود شاتل بپرسینقل قول:
سلامنقل قول:
نه داداش اینجوری نیست ما الان حدود دو هفته ای میشه که خطمون دو طرفه شده ولی adsl هنوز وصله
درسته منم چند جا سرچ کردم دیدم که قطع نمیشه.:46:نقل قول:
بعد شما از شاتل سرویس میگیری دیگه درسته؟
تلفن ما 6 ماه از دو طرف قطع بود اما اینترنت قطع نشدنقل قول:
سلام دوستان من از پارس آنلاین 128 دارم . شب ها که با 14-17 دانلود میکنه !! برای 128 8 گیگ هم ماهی 26 تومان میدم !!. به نظرتون بیام شاتل ؟ سرویس آرت بگیرم یا اکو ؟ در ضمن من ماهی 6 گیگ به بالا مصرف دارم . :40:
سلام
من سرویس ECO 128 دارم.. چند وقته سیستمم مشکل داشته آنلاین نشدم، الان میبینم دان استریم اومده رو 160 !
داستان چیه؟ شاتل سرعت ها رو واقعی کرده؟ به حالت قبلی برمیگرده یا دایمی ـه؟ بقیه دوستان هم این مشکل رو دارند؟
ممنون، شاد باشید:40:
آره، شاتل شروع کرده به واقعی کردن سرعتها...نقل قول:
به به، احوال شما... :31:نقل قول:
ببین، شاتل شروع کرده به واقعی کردن سرعت 128. البته تو اهواز آخرین آماری که دارم مال اوایل شهریوره که سرعت 128 رو روی 600 بستن، ولی یهو دیدی اهواز هم شروع کرد به واقعی کردن سرعتها.
اگه سرعتها واقعی بشه دانلودت همینقدری که هست میمونه. ولی اگه نشه که دانلودت شب و روز حدود 60 .
از امروز منی که با آرت 3 تا 70 دانلود میکردم سرعت دانلودم شده 35 !!!
البته رفتم از تو کنترل پنل مودمم چک کردم دیدم Downstream همچنان روی 575 هست..ولی نمیدونم سرعت دانلود چرا کم شده!!!
برای شما هم اینطوریه؟!!
چرا سرعتم رو محدود کردن؟:19:
من دیشب فقط 4گیگ دانلود کردم ولی امشب سرعتم رو 30 میچرخه!:19:
خدا کنه درست شه:42:
128 اکو