می تونی چنین کاری بکنی... البته کینکت رو نفهمیدم چرا می تونه سود روش باشه :دی
فقط مشکلی که هست اینه که من ترسم اینه که با 10-20 تومن هــک نکنن... چون دو راه واسش هست :
1- یه سری لحیم کاری که گفتن خیلی سخته و حتی اگه خیلی آسون هم نباشه توی ایران احتمالا بالای 40-50 تومن می گیرن واسش...
2-استفاده از یه کیت 75 دلاری که توی ایران زیر 120 نیست :دی
هـک شدن هم که 100% میشه ولی خوب این مشکل هست که شاید هزینش بالا باشه...
یه مقدار زیادی هم گرونه... به جز ظاهر و فنی که صدای بولدوزر نمیده :دی چیز بیشتری نداره از فت... اگه آرکید یا الایت دست دو جاسپر تمیز با قیمت خوب پیدا کردی به نظر من بهتره...
منم میخواستم برم یه 0225 + کینکت بگیرم :دی از اون جایی که تا رفتم هماهنگ کنم که پولو بریزم به حساب آخر وقت بانک ها شد و گفتم باشه فردا ، یه کم تا فرداش تحقیقات کردم :دی رفتم گشتم همه جای شهرمون رو واس دست دو و طرف گفت اگه آرکید سالم درست حسابی دست دو میخوای 450 بهت میدم... کاملا نو هست... گفتم روش چیا داره؟؟؟ گفت هیچی فقط کنسوله :دی دیگه یادم افتاد که یکی از آشناهامون توی ساری کنسول می فروشه از اون یه آرکید تمیز جاسپر + 120گیگ هارد + دسته اضافی + 25 تا بازی گرفتم 430...
تازه اون یه ماه اول که کنسول رو میگیری بیشترین هیجان رو واس کنسول داری و اگه کنسولت کپی خور نباشه و به جز 4 تا بازی مزخرف کینکت نتونی بازی دیگه ای بزنی یه کم اعصابت خورد میشه :دی بستگی به آدمش هم داره :دی من باشم تحمل نمی کنم کنسولو همون هفته اول از پنجره شوت می کنم بیرون :دی ولی این حسام یکی دوماهه داره باهاش سر می کنه و بهش عشق می ورزه :دی