نه راست نیست !نقل قول:
نه راست نیست !نقل قول:
دوستان حدود یه ساعت پیش یه آرکید جاسپر خیلی تمیز + هارد 120 گیگ + 25 تا بازی + دسته اضافی + کابل HDMI2DVI و کامپوزیت رو به قیمت 430 تومان خریدم :دی + کینکت 180 تومن :دی
هفته دیگه به دستم می رسه البته شاید هفته دیگه برم تهران و بشه هفته بعدش :دی
خیلی خوشحالم اسلیم نگرفتم :دی چون اینطور که سی4 گفته کپی خور 0225 خیلی سخته و اینا احتمالا توی ایران بالای 40 تومن می گیرن :دی تازه این هارد و دسته هم داره :دی و 25 تا بازی :دی
ممنون از پاسختوننقل قول:
هك بعد كي مياد ؟ بايد بدم بيرون بريزن ؟
هزينش چنده؟
نقل قول:
مبارک باشه....
کلا دور و بر اسلیم رو فعلا خط بکش = 1-برد درایو چنج شده ولنز ضعیف 2- قیمت بسیار بالا به صورت الکی:31:
کینتک رو گرون خریدی (پشت شهرداری خودم 169 تومن گرفتم)
یاحق
میشه توضییج بدین اینو نفهمیدم !نقل قول:
1-برد درایو چنج شده ولنز ضعیف
نقل قول:اقا مبارکه خوب کردی اسلیم نگرفتینقل قول:
.
من رو این کلمه یاحق حساسم لطفا نگید!:31:
اخه معنی نداره ! میشه: ای خدا!
نقل قول:
بیشتر اسلیم های 250 گیگ موجود در بازار که به اسم کپی خور شده بفروش میرن شامل این دسته میشن....
لنز ضعیف+برد چنج شده=هنگ های متعدد در وسط بازی و ...:31:
خودم یه اسلیم 250 گیگ داشتم سر همین قضایا فروختم یه PS3 خریدم:2:
بهترین کار اینه که فعلا دور اسلیم رو خط بکشید تا -- نرم افزاری درستی براش بیاد..
یا حق
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
نقل قول:
شما اون یه قسمت رو نبین:31:
کوچیکت rohallah_tavakoli :40:
یا حق
منظور اسلیم های -- شده هست نه آکبند هانقل قول:
یشتر اسلیم های 250 گیگ موجود در بازار که به اسم کپی خور شده بفروش میرن شامل این دسته میشن....
لنز ضعیف+برد چنج شده=هنگ های متعدد در وسط بازی و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم یه اسلیم 250 گیگ داشتم سر همین قضایا فروختم یه PS3 خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین کار اینه که فعلا دور اسلیم رو خط بکشید تا -- نرم افزاری درستی براش بیاد..
مبارکه......نقل قول:
کار خوبی کردی ،این درسته چیزی که با شرایط و برسی جوانب انجام میشه:8:
حالا هی بزنین تو ذوق ما اسلیم یا هااااااااااااااااا :دی
اونا که شما میگی اسلیم هایی هست که برایی هـــــــک کردن درایو و اپتیکشو عوض میکنن !! اما خام یا 9504 که کپی شدن ( ال تی + ) این مشکلات رو ندارن !