دوستان وضعیت دانلود شبانه بهتر شده ؟
Printable View
دوستان وضعیت دانلود شبانه بهتر شده ؟
از دیروز ساعت 10 صبح خطم رو رو 10 مگ بستننقل قول:
فعلا سرعتم به خاطر نویز اومده پایین گفتم از مرکز مخابراتمون پیگیری کنن ببینن مشکل از کجاست آخه پدرم کارمند مخابراته:n02::n05:
این افزایش پهنای باند اینترنت فکرکنم به این موضوع ربط داره من که خوندم افسوس خوردم و ناراحت شدم :n21::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزمنقل قول:
شما ديروز سرويستون رو تمديد كرديد يا نه ؟
نويز خط رو هم كه ديگه شما خودتون ميتونيد درستش كنيد .
اين افزايش پهناي باند هم به اون موضوع ربط نداره . پارس آنلاين يك ماه شروع كرده به طور آزمايشي خطا رو روي 9مگ ميبنده اول از شيراز شروع شد و الان شيراز تموم شده و دو روزه توي تبريز شروع شده تا كم كم به شهر هاي ديگه هم توسعه پيدا ميكنه تا كلا سراسري بشه اگه جواب بده .
ببينيد دوست عزيز سرعت روزانه سرويس هاي محدود هر چي بالاتر بره به نفع شركت هست چون شما زودتر حجم تموم ميكنيد و مجبور ميشيد حجم اضافه بخريد و 70 درصد سود اين شركت ها توي همون خريد حجم اضافه هست .
ممنون
سرعت یه کم بهتر شده
تا تعریف کردم افتضاح شد
آخه اینم میگن سرعت دانلود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
256 محدود:n20::n20::n20:
نقل قول:
سلام
دوست عزيز شما اگه شيراز هستيد (سرويستونم كه محدوده) با پشتيباني مركزي تهران تماس بگيريد و بگيد خطتو رو بيارن روي 9مگ .
سلامنقل قول:
شیراز نیستم !! تو یکی از شهرستان های فارس هستم!! همین امروز زنگ زدم به پشتیبانی مرکزی تهران گفتم خطمو رو 9 مگ یا 8 مگ ببندن !! گفتن فقط تا 4 برا شما میتونیم ببندیم!! بعد هم خطمو از 2 مگ آوردن رو 4 مگ
دوستان منم سوریس 256 محدود دارم ولی سرعتم به 150 هم نمیرسه .... توی تهران هستم.میتونن روی 9 مگ ببندن؟
برای شما هم شبانه سرعت واقعی هست؟
سلامنقل قول:
دوست عزيزم تهران رو فعلا نه اين طرح به صورت آزماشي در شيراز و تبريز هست تا كم كم به شهرهاي ديگه هم بياد . شايد شما نويز داشته باشيد يا منطقه مخابراتيتون مشكل داشته باشه . شبانه معمولا براي اكثر سرويس ها سرعت واقعي هست .