4G اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در هر بار تست گرفتن ، بسته چند مگابایتی دانلود و آپلود میشه برای تست؟
بستگي به سرعت دارهنقل قول:
سرعت بالاتر حجم بيشتر
برای تست 130 مگی من 100 مگابایت حجم مصرف میشهنقل قول:
ولی برای تست های زیر 80 مگ برا من 60 مگ دان و 20 مگ آپ
اینکه خیلی زیاده !نقل قول:
حالا منم یه زرت و زورت و زارت تست میگیرم :دی
به قول دوستمون انقدر همه چیزهای خوب زود خراب شدن باور نمی کنیم تند تند چک می کنیم
پس چی فکر کردی ! فکر کردی مفته :دینقل قول:
=====
اولین روزی که 3 جی رو تو تبریز دیدم بسته 150 مگی خریدم 1000 تومن (هنوز بسته ها تغیر نکرده بود قیمتشون )
یادمه 12 تا تست گرفتم 150 مگ تموم شد و اعتبارمم صفر شد
الان با 4 جی که اسپید تست میگیرم به جای بسته 150 مگی بسته 3 گیگ رو به جای 1 ماه تو 1 هفته شایدم 2 هفته تموم میکنم :n02:
محتوای مخفی: حجم مورد نیاز تست 60 مگابیتی
باور کن عقده ای شدیمنقل قول:
من خودم توی ترکم
دارم تست سرعت و دانلود رو ترک می کنم
لامصب خیلی سخته یک روز رو بدون تست سرعت و دانلود سپری کردن
مریض شدیم رفت [emoji1]
همان طور که برای بچه های امروز تعریف می کنیم یک روزهایی داشتن ویدیو جرم بود
یک ده سال دیگه هم برای بچه های خودمون توضیح می دیم چه زجری می کشیدیم سر دیدن ویدیو انلاین
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
بد نیست یادی بکنیم از اینترنت دیال آپ که کارت می خریدیم بعد می گفتن فلان شرکت سرعتش خیلییییی خوبه حالا مثلا عادی 2.5 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کرد این می شد 3 کیلوبایت در ثانیه:n08:اصلا دانلود فیلم که جوک محسوب می شد
سال 86 اولین باری بود که ADSL گرفتم از صبانت سرعت هم 512 کیلوبیت گرفتم.اون موقع فرق بیت و بایت رو نمی دونستم همش خدا خدا می کردم سرعت دانلودش حداقل 500 کیلوبایت باشه :n03: بعد که وصل شد دیدم سرعت دانلودش 60 هست اولش خیلی توی ذوقم خورد بعدش ولی متوجه شدم سرعتم تقریبا 30 برابر شده گفتم همینم خوبه بابااا :n02: تازه هر کی میومد خونمون کف می کرد سایتا خیلی زود باز می شد البته اون موقع 512 سرعت نسبتا خوبی محسوب می شد.
حالا 9 سال گذشته و داریم سر 50 مگابیت و 100 مگابیت چونه می زنیم 9 سال دیگه اگر زنده باشیم انشالله چی قراره بشه خدا می دونه :n01: البته امیدوارم 9 سال دیگه نگیم سرعت 50 گیگابیت اومده با 100 گیگ دانلود ماهی 100 هزار تومن:n08:
من با شگفت انگیز بسته میگیرم. شما شارژ شگفت انگیز بگیری به اعتبار اصلی حساب هیچی اضافه نمیشه، ولی وارد ایرانسل من بشی ، نوشه " عمومی ایرانسل" و " عمومی" . عمومی ایرانسل همون شارژ هدیه است که برای تماس و اسمس استفاده میشه. از شارژ عمومی هم میتونی برای خریدن بسته استفاده کنی.نقل قول:
اتفاقا شارژ شگفت انگیز بزنی یجور هایی انگار مالیات نمیدی. حالت عادی اگه 2 تومن شارژ عادی بگیری 1800 شارژ میکنه ولی شگفت انگیز بگیری 2 تومن که هست یه مقدار هم بیشتر میده . تنها مشکلش محدودیت زمانی اش هست که برای من که زیاد بسته 5 گیگ 6 تا 12 میگیرم مشکلی نیست و زودتر از موعد شارژ رو مصرف میکنم.