من ترافیکم از 18 گیگ شده نامحدود.سرویسم 128 آرت هست.نوشته شامل قانون fair policy کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟؟؟؟
میشه یکم توضیح بدین یعنی چی؟این قانون شامل روز های رایگان هم میشه یا نه؟
Printable View
من ترافیکم از 18 گیگ شده نامحدود.سرویسم 128 آرت هست.نوشته شامل قانون fair policy کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟؟؟؟
میشه یکم توضیح بدین یعنی چی؟این قانون شامل روز های رایگان هم میشه یا نه؟
نقل قول:
خوب بعد که اینترنتی پرداخت کنیم تمامه دیگه؟!
یعنی نمیخاد بریم شرکت واسه کاغذ بازی:31:؟
راستی چرا نمیشه از توی پنل سرویسمو تغییر بدم.وقتی رو اون لیست سرویساش کلیک میکنم خالیـــــه!
نهنقل قول:
تو مرورگرت بزن 192.168.1.1 بعد یوزر و پس رو admin بزن و در صفحه اول DOWN STREAM رو ببین.
اینو میزنهنقل قول:
The server at 192.168.1.1 is taking too long to respond
شما وقتی اینترنتی پرداخت کنید توی کنترل پنلتون توی قسمت اخرین پیش فاکتور معلومه که بدهیتون صفر شدهنقل قول:
کار دیگه ای نمی خواد بکنید
خوب ما چطور میتونیم سرویس ART 3 خریداری کنیم و مثل ایشون 572 ببندیم؟نقل قول:
مثلاً چنده پينگ شما؟نقل قول:
توي ايران پينگ 300 اينا طبيعي هست و جزو پينگ هاي خوب محسوب ميشه و توي يه جمعي بگي پينگم 250 هست همه ميگن اااااااااااا خوش به حالت ما زير 500 نديديم!
براي منم كه آرت 1 دارم توي بازي همون 300 اينا ميزنه و باهاش ميشه بازي كرد. هرچند خوب توي بازي هاي تير اندازي و سرعتي باعث ميشه حريفت زودتر بكشتت ولي همه ي ISP اينه و چاره اي نيست.
شب ها هم طبيعي هست پينگ بالاتر بره همه با هم ميزنن دانلود خود شاتل هم هر شب يه جور انگولك ميكنه.
شما نمی تونید 572 ببندیدنقل قول:
این دیگه بستگی به سیاست نمایندگی داره که روی چند براتون ببنده
برای من که اهواز هستم، نمایندگی اهواز دان استریم و آپ استریم رو تعیین کرده یا خود تهران؟نقل قول:
نمایندگی هر شهر تعیین میکنهنقل قول:
مثلا برا مشهد دان استریم 128 رو 2048 هست :31: