همونجا که یوزر/پس رو وارد میکنینقل قول:
Printable View
همونجا که یوزر/پس رو وارد میکنینقل قول:
من زنگ زدم بهشون گفتن بله مشکل از طرف ماست به تنظیمات مودمتون دست نزنید در حال پیگیری ستیم که سریع رفعش کنیمنقل قول:
نقل قول:
دوستان کسی مشکل منو نداره
یکسالش تموم شد خدا رو شکر
تو پرتال برای من زده در لیست جمع آوری....
نمیخواد برم درخواستی چیزی جایی بدم...یا اتوماتیک خودش شرش کم میشه...!؟
حذف....................
من توی پارتاک تمدید سرویس برام غیر فعال شده ! اگه برم نمایندگی مخابرات توی شهرمون میتونه سرویس رو برام تمدید کنه ؟
دوستان برای من از دو ساعت پیش ibs و پرتاک از کار افتادن کنتور نمیندازن
صرفا جهن اطلاع:n02:
زنگ زدم نمایندگی . لامصب نمی دونم چه خبره ساعت 3 و نیم ظهر که پرنده پر نمی زنه 25 نفر جلوم بودن :n04:
بعد 10 دقیقه انتظار سیستم گفت اپراتور 121 بفرمایید :n29: جاکش ها این همه پاسخگو دارن . بعد ملت این همه باید صبر کنن
بعد رفت تو سیستم درست کرد مشکلمو. برا یه مشکل به این کوچیکی باید اینقدر معطل بشی پشت تلفن
انصافا پشتیبانی مخابرات با اختلاف زیاد بدترین پشتیبانی کشور هست
اول خوف داشتم می ترسیدم زنگ بزنم. گفت حتما به خاطر همون کدها است که اینطور شده :n31:
برای من هم اینطوریه از 10 تا الان وب گردی 0 مگ بایت کم کرده :n20:نقل قول:
دوستان سلام
یادتون میاد که حجم ترافیکمون رو خوردن من شکایت کرده بودم از من 4 گیگ کم شده بود امروز بعد از کلی صحبت و اینجور حرفا فقط 1 گیگ بهم برگشت دادن بهش میگم پس سه گیگ دیگه میگه من بخش پشتیبانیم الان که رفتم دیتا رو دیدم! دقت کنید رفتم دیتا رو دیدم... نظر کارشناسی شده خودمو دادم و فقط 1 گیگ بهتون برگشت دادم اگر به تهران باشه که حتی نیم گیگ هم نمیدن بهتون و اون رو برگشت میزنن حالا این حق سکوته یا نه واقعیت رو گفته چون شکایتی که کردم خیلی سفت و سخت بود هیچ راه گریزی رو برای مخابرات باقی نگذاشته بودم...
دوستان نظرتون رو میخوام بدونم!