دو تا عكسو از يه قسمت گرفتيد .نقل قول:
Printable View
دو تا عكسو از يه قسمت گرفتيد .نقل قول:
نميشه نداره خود پارس آنلاين همه خطاشو روي 4مگ ميبنده همچين حرفي نميزنه مگر اينگه نويز داشته باشيد و به علت نويز بگه نميشه بره روي 4مگ . پشتيباني مركزي كه در تهران هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببخشید اینا دیگه برام حواس نمی گذارندنقل قول:
بهتر می شه آخه خودتون گفتین روی شهرهای بزرگ است و قبلا خیلی قطعی داشت و علامت زرد رنگ می امد و الان بهتر شده یعنی نویز داره؟نقل قول:
برا لینکسیس اینو تو نوار ابزار مرورگرتون کپی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زدم بعد چه کنم می ره تو تنظیماتنقل قول:
دوست عزيزم براي شهرهاي بزرگ به صورت آزمايشي شروع كردن ميزارن روي 9مگ . من به شما گفتم 4مگ . به اين آدرسي كه دوستمون گفتن بريد و يه عكس ازش بزاريد تا نويزتون مشخص بشه ببينيم ميتونيد خطتون رو به 4مگ ارتقا بديد يا نه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدام قسمت برمنقل قول:
اگر روی یک مگ ببندم هم می تونم همچین درخواستی بدم و سرعت ارسالم زیاد می شه اخه سرعت ارسالم روی 256 استنقل قول:
دوست عزيز توي مرورگر اينترنت اكسپلورر لينكي كه گذاشتم رو كپي كنيد و اونجا اينتر بزنيد بعد از اينكه يوزر و پسورد رو داديد خودش ميره توي صفحه مربوطه و از اونجا عكس بگيريد .نقل قول: