كسي در اين مورد نميدونه و باهاش برخورد نكرده؟نقل قول:
Printable View
كسي در اين مورد نميدونه و باهاش برخورد نكرده؟نقل قول:
از محل سکونت اقدام کنید.نقل قول:
خیر ربطی نداره، اصلا دوره تکمیلی ربطی به خدمت نداره، آدم عادی هم اگه ببرن میتونه بره.
مزیتی هست که سپاه برای حذف آموزش و ارتش و ناجا برای کسر در نظر میگیرن.
تک فرزندی شرطی برای خدمت در شهر خود نیست بلکه در استان خودتون هست.نقل قول:
البته سپاه و ارتش (اگه باشه تو شهرتون) در این مورد همکاری خیلی زیادی میکنن ولی ناجا کلا استان حساب میکنه.
منظور از جالت عادی را نمی دونم یعنی چی ولی خیر بخشیده نمیشه و ظاهرا فقط بخشی در صورتی که رضایت فرماندهی و... باشه میتونن ببخشن که من در دوران خدمتم ندیدم کسی بخشیده بشه.نقل قول:
سرباز مفت هست به هر حال...
سلام دوستان
من 20 سالمه..تا حالا واسه خدمت اقدام نکردم
دانشگاهم نرفتم(فک کنم اضاف خورده باشم)
من مشکل انسداد روده دارم..میخوام عمل کنم
معاف میشم؟
ممنون
درودنقل قول:
تو پادگان ما نیرو انسانی پرونده همه بچه هایی که اضاف سنواتی داشتن رو فرستاد ستاد (با نامه نظر مساعد) 2/3 اضاف همشون بخشیده شد
همش بستگی به نیرو انسانی پادگان و برشش تو فرماندهیتون داره
سلام دوستان واریکوسل گرید 3 از معافیت حذف شده؟
حذف نشده شرایطش فرق کرده فقط. بعد از عمل اگه دوباره عود کنه اونوقت معاف دائم میشید. واسه عمل هم 6 ماه معافیت موقت میدن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من بخام توی شهر خودم خدمت کنم باید به کدوم ارگان یا سازمان مراجعه کنم که 100 درصد پذیرشم کنن ؟ کسر خدمت هم برام مهم نیست ضمنا من نه پارتی دارم نه بسیج فقط میخام پذیرش جایی بشم که تو شهر خودم باشم و پذیرشم هم 100 درصدی باشه نه شانسی .کدوم ارگان یا سازمان باید مراجعه کنم ؟
پس با این حساب به این بیماری فرصت عمل میدن و فقط اگر عود کنه معاف دائم میدن !نقل قول:
اگه یکی نخواد عمل کنه چی ؟؟؟ معاف از رزم ؟
سلام به همه دوستان
آقا شرمنده من تازه عضو شدم اگه سوالم غیر حرفه ایه به حرفه ای بودن خودتون ببخشید :n01:
بالاخره پس از سال ها درس خوندن خدمت یقه ی مارو هم گرفت :)
البته خدارو شکر امریه گرفتم. حالا سوالم اینه که آیا تو برگ سفید نشونه ای از امریه بودن هست یا نه؟
یعنی توش مینویسن خدمتم به صورت امریه ست؟
بابای من تو کرمانشاه بوده پاوه سال ۶۷ تا ۶۹ آیا کسری به من تعلق میگیره؟؟؟اصلا پاوه منطقست؟؟من الان۱۷ ماه خدمتم واسه کسری باید کجاها برم تورو خدا کمکم کنید