خیلی نامردن.نقل قول:
:41:
Printable View
خیلی نامردن.نقل قول:
:41:
برای من فرقی نکرده. من آرت 1 دارم. موقع نصب روی 192 بود. بعد پارسال 3-4 ماه کردنش 1 مگ بعدم از خرداد فکر کنم کردنش 288 . الانم سرعت دانلودم میانگین 30-32 هستش . و با روزای قبل فعلا فرقی نکردهنقل قول:
دوستانی که سرویس ART نامحدود دارن ممنون میشم بفرمایید سرعت دانلودتون در چه حده (شبانه و روزانه)
ممنون
خوب چرا بیخودی میری 5تومن اضافه تر میدینقل قول:
هرچه قدر پول کمتر به شاتل بدی سرویس پرسرعت تر میگیری اینو تجربه نشون داده
منم میخواستم برم 2مگ بگیرم ولی منصرف شدم چون تو مشهد اکثرا 128 ها رو2مگ بستس شب هم 1مگ و برای چی دیگه باید 10 تومن بیشتر بدم 2مگ بگیرم؟؟!! .شما هم اشتباه میکنی که تا وقتی 128 براتون رو 600 بستس بری 512 بگیری اصل اینه که سرعت دلخواهت رو داشته باشی حالا چه با 512 چه با 128
موفق باشید.
نقل قول:
خير سرم آرت 5 دارم. از چهارشنبه اينطوري شده.:18:
از نصف هم كمتر شده چه شب چه روز...:45: ظاهراً سرعتهاي بالا رو دارن كم ميكنن.
اگه دنبال سرويس خوبي من دارم ميرم از مخابرات سرويس بگيرم. قيمتهاش استثناييه.
قيمت 128 نامحدودش 10/000 تومانه. اگه كارشناسي ارشد به بالا داشته باشي يا عضو هيأت علمي دانشگاه باشي ميتوني از سرويسهاي بالاتر مثلاً 1024 كه قيمتش تقريباً 40/000 تومانه استفاده كني.
اينم ليست قيمتهاي مخابرات و مقايسهشون با قيمتهاي شركتهاي ISP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عين همون بند قانونياي كه درمورد كاربران خانگي ذكر شده :
صاحبان مشاغل خاص چون اعضاي هيأت علمي ، دانشجويان كارشناسي ارشد به بالا ، خبرنگاران و ديگر فعالان كه نيازمند تحقيق هستند ، ميتوانند از پهناي باندي بيش از 128 كيلوبيت كه به كاربران خانگي داده ميشود ، استفاده كنند.
---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:53 AM ----------
حالا اگه دنبال اطلاعات بيشتري هستين ميتونين به اين صفحه برين و همه چيز رو درباره سرويسي كه مخابرات ميده بخونين.
کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=193724
این 600-500 که میگین همون کیلو بایت دانلود بر ثانیه است دیگه نه؟
اصلا مگه همچین سرعتی در ایران داریم؟ دی:
---
من روزانه200-250 دانلود میکنم
شبانه هم 60-70
این یعنی بیشتر از eco 128 اه؟
---
تو صفحه قبل منظورم یاهو مسنجر بود
بدون چیز پی ان نمیتونم واردش بشم
!!100؟نقل قول:
سرعت اکو 1مگ هم که از 100 بیشتر هست
مگه DownStream شما رو روی چند بستند؟؟
منم اکو 2مگ دارم و روزا240 شبا هم بسته به سرور 140-230
من Art3 دارم، سرعتم رو روی 572 بستن و سرعت دانلودم توی طول روز 64 و شبها بین 40 تا 60 متغیره!
البته شبها 90% سرورها مثل Rapid و Mediafire بسته میشه و باید از V-P-N استفاده کرد!
دوستان برای دیدن DownStream l باید چیکار کرد ؟ تو مودم های مختلف فرق داره؟
نقل قول:
نه... تقريباً براي همه يكيه...
وقتي وارد صفحهي تنظيمات مودم شدي تو قسمت Interface Status و در قسمت Rate آپ استريم و دان استريم رو نوشته.
براي بعضي از مودمها هم يه قسمت داره به نام Packet Statistics كه اگه روش كليك كني بهت مشخصاتي رو كه ميخواي ميده.
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
نقل قول:
آقا خيلي خيلي خوش به حالت...:20: چون براي من كه آرت 5 پاك تركيده. سرعتم در بهترين حالت روي 46.:41: