خیلی فرق میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته عکس رو گوشی رو چند رو پیش گرفته بودم
Printable View
خیلی فرق میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته عکس رو گوشی رو چند رو پیش گرفته بودم
اين تست رو الان گرفتيد ؟؟؟!!!!نقل قول:
چرا اينقدر سرعت كمه پس. يه بار موردمو خاموش روشن كنيد دوباره تست بگيريد نتيجشو اعلام كنيد .
ممنون
پارس انلاین برای من همینطور بعضی اوقات سرعت میره بالا بعضی مواقع هم خیلی خیلی کم میشه کلا ثبات نداره
سلام
دوستان من حدود یه هفته ای میشه که از پارس یک مگ گرفتم تو این چند روزه سرعت شبانه خوب بوده شبی حداقل 3 گیگ ودر بهترین حالت 6 گیگ دانلود داشتم
حالا سوالم اینه که اگه زیاد دانلود کنم محدودم میکنن یا نه کلا پارس یه همچین سیاستی داره؟
دوست عزيزم شما نويزتون خيلي زياده . مودمتون رو با يه لپ تاب ببريد دم در وردي سيم تلفن بزنيد تست كنيد اگه وضعيت نويز بهتر شد كه مشكل سيم كشي داخليه كه بايد عوضش كنيد تا نويزتون كم بشه، اگه حل نشد بگيد براتون يكم پهناي باند رو يه مقدار بيارن پايين . مشكل نويزتون برطرف بشه نوسانتونم از بين ميره .نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيزم پارس آنلاين فعلا خدارو شكر همچين قانوني نداره .
چه جوری می شه انداخت و روی چند بستن من مودمم لینکسیس استنقل قول:
من مودمم لینکسیس است و نویز خط می شه از کدام نرم افزار فهمید؟ این هم وضعیت تست من است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعتم هم 512 است
سلامنقل قول:
دوست عزيزم توي نوار آدرس مرورگرتون تايپ كنيد 192.168.1.1 بعد يوزر و پسورد رو هر دوتاش رو admin بزنيد و بعد از صفحه اي كه باز ميشه يه عكس بگيريد و اينجا بزاريد .
دوست عزيزم خط شما روي دو مگ بسته شده . اين طرح فعلا در شيراز و از دو روز پيش در تبريز شروع شده و به مرور زمان در شهرهاي ديگه هم توسعه پيدا ميكنه و مياد تا كلا سراسري بشه .نقل قول: