من که اکو 2 مگ دارم سرعتم هم حداکثر 100 هست چی باید از دستشون بگم !
Printable View
من که اکو 2 مگ دارم سرعتم هم حداکثر 100 هست چی باید از دستشون بگم !
شما خبر ندارینقل قول:
بعضی جاها 128 رو روی 2 مگ بستن:19:
با توجه به پستهایی که تو این چند صفحه خوندم انگار eco128 بهترین سرویسش باشه دی:
من دوباره نمیتونم تو یاهو
شما مشکل ندارید؟
نه مشکلی نیست یاهو واسه من بالا میادنقل قول:
آخ حرف دل منو زدي ، آي گفتي . . . آي گفتينقل قول:
منم دقيقاً همين كارو ميخوام بكنم ، ماه بعد 128 ميگيرم ( بيخود 5 تومن اضافه تر دادم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حرف شما تا چند وقت پیش درست بود من eco128 دارم سرعتش روی 45 بود ولی از چند وقت پیش سرعتم اومده روی 11 هنوزم به حالت قبل برنگشته شبانمم که روی 4 هست تصمیم گرفتم 512 ببندم
برای من هم حدودا 3 هفته ای میشه که سرعتم رو به 1/4 رسوندند اکو 128 دارم و توی اینجا تازه شاتل شروع به کار کرده کمتر از 4ماهه من هم از اولین مشتریهاشون بودم وقتی اومدند وصل کنن در جواب من که گفتم امکان داره سرعتتون افت کنه طرف با اطینان گفت که کار با بقیه ISP ها فرق میکنه و این سرعت تو تمام ساعت همینه در و درصورتی که پائین تر بیاد یعنی ما مشکل داریم اما هنوز به 3 ماه نکشیده سرعتشون پائین اومد الان هم به من قول اخر شهریور رو دادن که سرعت دانلود رو به همون 67 برسونند اگر این کار صورت نگیره شک نکنید دیگه از شاتل اشتراک نمی گیرم مخابرات یه دوستی دارم 256 نامحدود ماهی 12 هزار تومن رو میگیرم اما از این دروغگوها سرویس نمی گیرم
دوستانی که سرویس ART نامحدود دارن ممنون میشم بفرمایید سرعت دانلودتون در چه حده (شبانه و روزانه)
ممنون
آره، جاش بود حداقل یک گیگ هدیه میدادن:13:نقل قول:
منم اکو 512 دارم، ما که بخیل نیستیم، سرویس شما رو روی 600 ببندن، ولی بالاخره باید سرویس ما و شما یه فرقی داشته باشه یا نه؟؟؟
یا باید سرویس ما رو روی سرعت بالاتر ببندن یا اینکه سرویس های پایینتر رو کاهش بدن.
اینا هم روش دوم رو انتخاب کردن.
خداییش زور داره من که 512 دارم روی 544 بستن و واسه یکی از همشهریام که اول شهریور سرویس اکو 128 گرفت روی 600 بستن.
کار به اون 2 مگی ها ندارم، چون تو شهر من (اهواز) اکو 128 ها رو روی 544 تا 600 بستن.