این طور که فهمیدم راس تاریخ شروع قرار داد ریست میشهنقل قول:
Printable View
این طور که فهمیدم راس تاریخ شروع قرار داد ریست میشهنقل قول:
دوستان این crc تو مودم خیلی بالا میره سر خط هم چک کردم همین وضع بود البته کمتر!!
به نظرتون عیب از مودم(TP-Link 8151) هست؟ اجازه آپدیت هم نمیده!!
ترافیک باقی ماننده از سرویس پایه هر ماه قابل انتقال به دوره بعد نیست و فقط ترافیکی که جدا میخرید قابل انتقال به دوره بعد به مدت یک سال هست بعد از یک سال اگر اون ترافیک مصرف نشه میسوزهنقل قول:
بله از تاریخ شروع سرویس دقیقا 30 روز بعد ترافیک ریست میشه و 175 گیگ جدید میده شما تا 24 ساعت بعد از پایان دوره 30 روزه صبر کن اگر ریست نشد با بخش فروش تماس بگیر ولی معمولا میشه مال منم امروز ریست شد ولی انقضا رو زده بود تا پایان دوره سه ماهه .نقل قول:
این شرکت گویا همچنان افتضاح است. یک کاربر گفت که سرویس مناسبی ارائه می ده در نتیجه تصمیم گرفتم یه تماسی با اون بگیرم و ببینم اوضاع چطور است. من با بخش فروش تماس گرفتم و شماره خودم رو به کارمند فروششون گفتم و درباره کمبود پهنای باند در مرکز مخابراتی خودم ازش پرسیدم و اینکه من اینرتنت را بیشتر برای تماشای ویدیو نیاز دارم؛ قسمت مضحک ماجرا از اینجا شروع شد. گفت که این سرویس ها با اشتراک 1 به 8 فروخته میشه و اگر دیگران استفاده نکنند شما میتونی 8 م.بیت داشته باشی وگرنه سرعت اصلی شما 1 م.بیت ( 128 کیلوبایت ) است. در پاسخ بهش گفتم این حرف شما در تناقض با روش جدید ارائه اینترنت مصوب وزارت ارتباطات است و اگر اینجور که شما میگی باشه دیگه فروختن سرعت هیچ معنایی نداره! خلاصه به چرند گفتن ادامه داد و من هم به گفتگو ادامه ندادم و تماس را قطع کردم. دوستان داستان این شاتل چیست؟ این کارمند فروش داشت درباره چی حرف می زد؟ مورد 1 به 8 هنوز در شاتل اجرا میشه؟ و در کل آیا شما از خدمات شاتل راضی هستید؟
با این وضعیتی که این کارمند شرح داد فکر کنم کاربرای شاتل قطعاً نمی تونند استریم و IPTV و هر چیزی شبیه به این را تماشا کنند.
ممنون می شم کسی زودتر این موضوع رو روشن کنه.
دوست محترم ADSL اینترنت کم سرعت می باشد و شاتل هم اینترنت کم سرعت فقط عرضه می کند پس توقعی از اینترنت پرسرعت جهت استریم و تک کانکشن و..نباید باشد. همین و انتظاری نیست.نقل قول:
باز دو روز بارون اومد ساعتی قطع و وصل میشم
چی داری میگی داداش!!!:n02:نقل قول:
منظور شما این است که سرویس شما سرعت تک کانکشن مناسبی ندارد و همان چیزی نیست که خریداری کرده اید؟ خواهش می کنم محل سکونت و مرکز مخایراتی خودتون رو اینجا ذکر کنید که به کابرای دیگه در انتخاب کمک کرده باشید.
در ضمن با همین adsl پیش از اینکه پارس آنلاین افتضاح بشه. ( بزودی هم نابود خواهد شد ) من به آسانی استریم 720p 60 و حتی 1080p 60 تماشا می کردم. adsl به اندازه خودش، که کم هم نیست، پر سرعت است.
منظور اینکه ADSL در ایران همان اینترنت کم سرعت هست شما اگر اینترنت پر سرعت میخوای باید به fdd td کوچ کنی :n10:نقل قول:
چه کسی گفته fdd یا td پر سرعت است ؟نقل قول:
من با سرعت ۴ مگ شاتل ویدیو ۷۲۰ راحت میبینم البته ۱۰۸۰ هم میتونم ببینم ولی ترجیح میدم ۷۲۰ ببینم پس میشه دید و مشکلی ندارهنقل قول:
یکی از دوستان هم با سرویس ۱۶ مگشم 4k میبینه ... مهم اینکه خوب سرویس بگیری :n01:
نمیدونم این سرعتها برای من بسیار کم سرعتهنقل قول:
سرعت من 30 مگ به بالاست تمام شبانه روز شاید هم عادت کردیم.
اینجا خیلی از شاتل تعریف میشد اما الان که اومدم شاتل راضی نیستم و شرکت قبلی که ازش سرویس میگرقتم هم وضعیتش بهتر از شاتل بود و هم عملا حجم نامحدود میداد اما من به خاطر اینکه حدودای عصر تا آخر شب سرعت افت میکرد اومدم شاتل که الان میبینم وصعیت شاتل بدتره
مثلا الان که ساعت 7 عصر هستش سرعت تک کانکش من که سرویس 16 گرفتم زیر 1 هست پینگم حدود 150-220 هستش در صورتی شرکت قبلی دیگه پایین تر از 2-2.5 نمیومد و هر روز از حدود ساعت 9 شب به بعد هم حتی سرعت مولتی کانکشن هم تا 1 پایین میاد که در شرکت فبلی از 3 کمتر نمیشد
بله تایید میشه طرفای شب عملا سرعت و سایتای خارجی بدرستی قابل دسترس نیستننقل قول:
من پیشگامان دارم صبج تا شب عالی و ثابته!
مشکلاتی داشتم که مربوط به مرکز بود و حل شد!
پینگش که مطلقا تغییر نمی کنه!
بنده هم حدود 2 هفته پیش بود که از پارس به شاتل اومدم.نقل قول:
اولاش شاتل خوب بود و حتی همینجا اومدم و گفتم که پایداری داره.
اما رفته رفته تغییر کرد و یک هفته است که به قول دوستان توی عصر و شب سرعت پایینی داره.
منم که سرویس 8 مگابیت از نوع 3 ماهه گرفتم و حالا حالاها خلاصی نخواهم داشت.
اما چند روز قبل از پایان سرویسم میام به شما پیام خصوصی میدم که اگه سرعت پیشگامان در اون موقع خوب بود به اونجا نقل مکان کنم و اگه خوب نبود که به داتک یا جای دیگه ای برم.
من برام حجم ترافیک بین الملل و عدم افت سرعت اهمیت زیادی داره. یعنی به دانلود اهمیت میدم نه پینگ و بازی و قیمت و غیره.
اینجا بحث سرویس adsl هست نه سرویس fdd یا td کلانه فرق دارند اینها باهم مقایسشونم اصلا صحیح نیست دوست عزیز ... :n01:نقل قول:
شاتلی عزیز!
برای دریافت سیمکارت شاتل موبایل خود به همراه حجم ADSL، اشتراک نماوا، مکالمه نامحدود و تا ۱۰۰گیگ اینترنت همراه هدیه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا با 09981000000 تماس بگیرید.
جوری صبح اس داده پرام ریخته اخر سر بگو بسته ها پولیه
نقل قول:
بزار مشکل من حل شه ببینم چی میشه!
هر روز یه جوره بی شدت نوسانی هست!
حالا نمی دونم راست میگن از مرکزه یا نه !
الانم زنگ زد گفت بمون درست میشه بزودی .
پینگ شاتل حالت عادی بدون سرویس گیم و مستقیم در حدود 104 میلی ثانیه هست از 8.8.8.8
وقتی فیلترشکن رو روشن میکنم از google.de المان پینگ میگیرم میبینم 117 میلی تاخیر داره:n09:
جالبه وقتی سرور وی پی ان تو هلند رو پینگ میگیرم ۱۰۱ میلی پینگ دارم ولی کانکت میشم تا یوتیوب حدود ۱۲۰ میلی پینگ داره
بدون هیچ دردسری میشه الان 1440p یا 4k دید
حالا وقتی همراه اول رو میندازم رو مودم
۷۸ میلی پینگ نوسان دار میده به وی پی ان المان وصل میکنم 106 میلی تاخیر داره ولی یوتیوب قطع و وصل میشه سرعت ثابت نمیده ویدیو هی بافر میکنه ۷۲۰p ثابت میشه دید
هلند پینگ میگیرم سرور وی پی ان ارو ۹۰ میلی پینگ میده وصل میشم ۱۲۰ میلی پینگ میده ویدیو هم نمیشه رو یوتیوب ثابت دید 480p میشه دید
سلام،
شاتل میگه شاتل لند استفاده ازش نصف حساب میشه درسته؟ بعد یک فایل صد مگ اضافه میکنید ، حدودا 20 مگ بهش اضافه میشه. خوب این چه کاریه؟ یاین بازی ها چیه؟
اصلا اضافه کردن حجم به فایل به په دلیل هست از لحاظ فنی و چه لزومی دارد؟
سرویس 4 مگ شاتل (تست خارج از کشور)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه چیزشکنی استفاده میکنی ؟؟نقل قول:
اینکه بشه با نت 16 مگ ویدئو 4k دید خیلی به چیز شکن ربط داره
لامصب بعضیا در حد لاکپشت سرعت رو کم میکنن :n29:
سلام امروز اینترنت شاتل من هم شکر خدا وصل شد!
دیروز بعد از ظهر پرداخت کردم و امروز وصل شدش حدوداً 40 ساعت طول کشید که خیلی عالیه!
سرویسم 8 مگه و مرکز مخابراتی هم قم - ابوذر
پینگ روی سایت گوگل دات کام 103 الی 104 میل
اینم اسپید تست
و این هم دانلود از منجر
یه قندشکن عمومی avira phantom vpnنقل قول:
رو مک استفاده میکنم
سرور المان گاهی اوقات هلند
سرعت هم تو speed test میگیرم 14.2 نشون میده
برای من عادی 121 هست و داخل هم 46 ولی با گیمینگ حدود 100 هست .احتمالا مرکز شما تجهیزات یا کیفیتش فرق میکنه.نقل قول:
16 مگ
تست با قند شکن avira phantom vpn سرور المان
ویدیو از یوتیوب با کیفیت 4k پخش با کروم روی مک بوک پرو
شاتل موبایل مکالمه و پیامک نامحدود هدیه میدهد
شاتل موبایل از اعطای حجم ADSL، مکالمه و پیامک نامحدود، یک ماه اشتراک سرویس سینمایی نماوا، دسترسی رایگان به کتابهای صوتی اپلیکیشن نوار و تا 103 گیگابایت حجم اینترنت همراه به مشترکین خدمات اینترنت ثابت شاتل در قالب سه بسته آغازین سیمکارتهای این اپراتور تلفن همراه کشور خبر داد.
سیم کارت و بسته آغازین شماره یک شاتل موبایل به مشترکین خدمات اینترنت ثابت شاتل به همراه 11 گیگابایت اینترنت همراه یک ماهه، 1 گیگابایت اینترنت ثابت، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود، 100 دقیقه مکالمه و 100 پیامک برون شبکه یک ماهه به همراه اشتراک نماوا و بسته کتاب صوتی اپلیکیشن نوار به قیمت 18 هزارتومان عرضه میشود.
سیم کارت و بسته آغازین شماره دو شاتل موبایل هم با 52 گیگابایت اینترنت همراه یک ماهه، 2 گیگابایت اینترنت ثابت، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود، و 100 دقیقه مکالمه و پیامک برون شبکه یک ماهه با هزینه 25 هزار تومان به مشترکین خدمات ADSL شاتل نیز عرضه میشود.
از سوی دیگر، سیم کارت و بسته آغازین شماره سه شاتل موبایل به همراه 101 گیگابایت اینترنت همراه در ماه اول و یک گیگابایت اینترنت همراه در ماه دوم و یک گیگابایت اینترنت همراه در ماه سوم، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود و 300 دقیقه مکالمه و پیامک برون شبکه برای سه ماه به همراه یک ماه اشتراک رایگان نماوا و 3 گیگابایت اینترنت ثابت هفتگی و بسته کتاب صوتی اپلیکیشن نوار به قیمت 40 هزار تومان به مشترکین خدمات ADSL شاتل عرضه میشود.
متقاضیان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بستههای ترکیبی خدمات ثابت و همراه شاتل موبایل و انتخاب شماره و خرید سیمکارت تا پایان اسفندماه میتوانند به وب سایت این اپراتور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا با شماره 09981000000 تماس بگیرند.
گفتنی است، بنا بر اعلام شاتل موبایل؛ در این مرحله هر مشترک خدمات اینترنت ثابت شاتل حداکثر قادر به ثبت نام 5 سیم کارت با بسته ترکیبی ثابت و همراه خواهد بود.
سلام
کارشناس فروش شاتل گفت میتونیم بهتون رو خططون آپلود 2 مگ هم بدیم
لطفا یه چک بکنید ببینید تو مودمتون Annex شاتل رو چیه ؟
میخوام ببینم سرکارم نزاشته باشن جمع کنم برم شاتل همون آپلود 1 مگ گیرم بیاد
ممنون
ببینید پیشگامان هم که من ازشون سرویس دارم گفت اگر بخواین باید درخواست بدین آپلود رو روی دو مگ ببندیم براتون، ولی گفت بذار تست کنم اول، حتی 1.5 مگ رو هم خط نمی کشید SNR از 18 اومد روی 8 !نقل قول:
این رو هم مدنظر داشته باشید قبل از تغییر ISP
فکر کنم برای آپلود با سرعت بالا باید از همون 4G و اینا استفاده کرد راه دیگه ای نداره
داشتم پستتون رو میخوندم یه سوال واسم پیش اومد ! کشش خط خیلی باید کیفیت عالی داشته باشه که رو 2 مگ ببندن !نقل قول:
من الان کیفیت خطم طوری هست که دانلودم تا 21 مگ میکشه ولی آپلود به زور تا 1 مگ میکشه :n29:
فاصله زیادی هم تا مرکز مخابراتی ندارم ( 2 تا خط تلفن دارم و اون یکی تا 22 میکشه )
ولی آپلود رو 1 مگ بیشتر نمیکشه ! :n13:
بگین حالت annex M خط رو فعال کنن و از داخل مودم انتخاب کنید و می بینید کشش آپلود تا سقف ۳ مگ باز خواهد شد . روی حالت annex A آپلود سقف محدود داره.نقل قول:
شاتل روی حالت annex M
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل موبایل از اعطای حجم ADSL، مکالمه و پیامک نامحدود، یک ماه اشتراک سرویس سینمایی نماوا، دسترسی رایگان به کتابهای صوتی اپلیکیشن نوار و تا 103 گیگابایت حجم اینترنت همراه به مشترکین خدمات اینترنت ثابت شاتل در قالب سه بسته آغازین سیمکارتهای این اپراتور تلفن همراه کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شاتل موبایل، سیم کارت و بسته آغازین شماره یک شاتل موبایل به مشترکین خدمات اینترنت ثابت شاتل به همراه 11 گیگابایت اینترنت همراه یک ماهه، 1 گیگابایت اینترنت ثابت، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود، و 100 دقیقه مکالمه و 100 پیامک برون شبکه یک ماهه به همراه اشتراک نماوا و بسته کتاب صوتی اپلیکیشن نوار به قیمت 18 هزارتومان عرضه میشود.
سیم کارت و بسته آغازین شماره دو شاتل موبایل هم با 52 گیگابایت اینترنت همراه یک ماهه، 2 گیگابایت اینترنت ثابت، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود، و 100 دقیقه مکالمه و پیامک برون شبکه یک ماهه با هزینه 25 هزار تومان به مشترکین خدمات ADSL شاتل عرضه میشود.
از سوی دیگر، سیم کارت و بسته آغازین شماره سه شاتل موبایل به همراه 101 گیگابایت اینترنت همراه در ماه اول و یک گیگابایت اینترنت همراه در ماه دوم و یک گیگابایت اینترنت همراه در ماه سوم، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود و 300 دقیقه مکالمه و پیامک برون شبکه برای سه ماه به همراه یک ماه اشتراک رایگان نماوا و 3 گیگابایت اینترنت ثابت هفتگی و بسته کتاب صوتی اپلیکیشن نوار به قیمت 40 هزار تومان به مشترکین خدمات ADSL شاتل عرضه میشود.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بستههای ترکیبی خدمات ثابت و همراه شاتل موبایل و انتخاب شماره و خرید سیمکارت تا پایان اسفندماه میتوانند به وب سایت این اپراتور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا با شماره 09981000000 تماس بگیرند.
گفتنی است، بنا بر اعلام شاتل موبایل؛ در این مرحله هر مشترک خدمات اینترنت ثابت شاتل حداکثر قادر به ثبت نام 5 سیم کارت با بسته ترکیبی ثابت و همراه خواهد بود.
عع جدید اورده annex a واسه اکثریتهنقل قول:
الان رو همه سرویسا میشه annex m گرفت خیلی خوبه ها
باو درسته سرویسم مکسه ولی بخدا نزدیکه ۱۰۰ تومن دارم هزینه اینترنت میکنم باشگاه مشتریان الان ۱۵۰۰ تا امتیاز دارم
راستم میگه ریت مکسش بیشتر میشه ولی ریت رو همون ۱ مگ هست
خوب بخاطر اینکه روی 1 مگ تنظیمش کردن حالا باز بزارنش یا نه فرقی نمیکنه چون از توی سیستم 1 مگ تعریف کردننقل قول:
فرقش اینه در همون حالت ۱ مگباعث بهبود snr آپلود میشه. البته کمی از snr دانلود کاسته میشه که قابل چشم پوشی هستنقل قول:
نقل قول:نقل قول:یادش بخیر 8-9 ماه پیش من رو مخ اینا بودم تا Annex M بدن، این سرعت اپلود بزور 1 مگ رو خیلی رو مخ باسه محتوا گذاشتن:n09: چه برسه به اینکه یک موقع ویدیو بزاریم - نصف روز باید ادم اپلود کنه:n08:نقل قول:
برم ببینم برای من فعاله یا نه و درصورت فعالی مجدد برم برای گرفتن سرعت اپلود بیشتر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1/3 شدن زمان اپلود چیز کمی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم دو ماهی میشه که انکس ام رو فعال کردن ولی در عمل تفاوتی نکرد چرا که برای بالا رفتن سرعت آپلود شدیدا وابسته به کم بودن فاصله تا مرکز مخابراتی هستید