ممنوننقل قول:
این شامل کسانی که سیم کارت 3g به 4g تبدیل کردن و یک ماه بیست گیگ اینترنت گرفتن میشه یا باید یه بسته دیگه بگیرم ؟
ممنون
Printable View
ممنوننقل قول:
این شامل کسانی که سیم کارت 3g به 4g تبدیل کردن و یک ماه بیست گیگ اینترنت گرفتن میشه یا باید یه بسته دیگه بگیرم ؟
ممنون
بله ، هر طرحینقل قول:
یعنی 3 شب تا 9 صبح رایگان بوده من نمیدونستم :n02::n02:
یعنی 3 شب تا 9 صبح رایگان بوده من نمیدونستم :n02::n02:
نقل قول:
بله دیر متوجه شدید:n01:
امروز یه پیام برام اومده 1000 دقیقه مکالمه رایگان درون شبکه و 1000 گیگ اینترنت هدیه شما میباشد :n02:
این چیه یعنی راسته؟
بله راستهنقل قول:
برای سیمکارت های جدیده فکر کنم
اگه بالا 10 تومن شارژ کنی این بسته رو میده
کیفیت سینگالی که دریافت می کنم چطوره؟
سرعت دانلودم بطورمتوسط 2مگ هست ولی خیلی وقتا نوسان داره و تا 1مگ هم پایین میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ اتمام هم نزده یعنی تا هرموقع میشه استفاده کرد؟نقل قول:
ولی فکر نکنم اون باشه اخه همیشه 10 گیگ میداد
تا اونجا که من میدونم یک هفته ای هستنقل قول:
دوستان شما هم تو بازه شبانه، قطعی دارین؟
من بدون استثثنا قطعی دارم، حداقل 2 بار و حداکثر 3 بار و تقریبا ساعت هاش هم مشخصه و ثابته و هرچقدر هم صبر کنم وصل نمیشه، حتی با قطع و وصل کردن دیتا هم وصل نمیشه و حتما باید airplane مود برم. چون بلافاصله وصل میشه حدس میزنم مشکل از سمت من نیست، مضاف بر اینکه در طول روز هیچوقت این مشکل رو ندارم و فقط تو بازه شبانه اینطور میشه.
پیشتر هم چندبار پرسیدم دوستان جواب ندادن.
معمولا اگه مداوم دانلود کنی اینطور میشه. راحشم تغییر حالت شبکه از 4g به 3g و بالعکس هست. این مورد روی 4g اتفاق میافته و اگه خیلی اذیت میکنه شبکه رو 3g کنین قطعی پیش نمیادنقل قول:
والا ما که اینطور چیزی ندیدیم :n27:نقل قول:
البته من با مودک 4g وصل میشم با موبایل خیلی کم دانلود میکنم
الان داشتم با آیو تلوزیون میدیدم ! حجمم تموم شد و اعتبارم صفر شد !
قبلا که رایگان بود ! چی شده که الان غیر رایگانه ؟
خیلی وقته رایگان نیست. یه مدت کم اونم آزمایشی رایگان کردن همراه اول فکر کنم پشیمون شد. برای آنلاین دیدن سویچ کن ایرانسل و برنامه لنز. قبلا باید شارژ داشتی الان کاملا رایگانه و با شارژ صفر هم میشه دیدنقل قول:
بسته یک گیگ هدیه همراه من دیگه کد نمیده ؟؟؟
من برا یه سیمکارت میخواستم بگیرم کد نداد و رو همون سیمکارت خودکار فعال شد !!
دوستان این جریان 1000 گیگ اینترنتی که یکی میگفت واسه سیمکارتای جدید میدن چیه؟لینکی چیزی دارید که توضیح بده؟به همه میدن یا شانسیه؟
امکانش هست شبانه رایگان 3 تا 9 رو در زمستان هم تمدید کنه؟
امیدوارم اینطور باشه
مخصوصا الان که ADSL غیرحجمی شده و همه دارن شبانه میدن همراه اول هم باید شبانه بده تا در کورس رقابت بمونه
سلام
دوستانی که آیفون دارن تونستن 4.5G رو روی آیفون فعال کنن ؟ تنظیمات خاصی داره ؟ از کجا میشه به جز تست سرعت گرفتن میشه فهمید که به 4.5 متصل هست؟
سلام برا من كه همه جا lte هست. ٤/٥G نداشتمنقل قول:
کلا سیستم عامل iOS چه فور جی و چه فورجی پلاس رو همیشه به صورت LTE نشون میده. حالا اینکه خود گوشی بدون نصب پروفایل یا تنظیم خاصی به فورجی پلاس متصل میشه یا نه رو دوستان باید راهنمایی کنن.نقل قول:
می شه بسته هدیه رو شماره دیگه ای فعال کرد؟ مثلا بسته هدیه برنامه my mci و غیره.
من فکر کنم 1 tb از این طرح پاییز گرفتم کاملا مفت.... کاش تمدید شه.
اره بسته هدیه 1گیگی همراه من کدشو از هرجا بگیری واسه هرسیم خواسته باشی فعال میشهنقل قول:
دوستان شبانه همراه اول چطوره؟
منظورم اینه ک وقتی ساعات شبانه شروع میشه سرعت پایین نمیاد و محدود دانلود نداره ک سرعتت رو پایین بیارن؟
و ارزون ترین مودم 4g همراه اول چیه؟ ک آنلاک هم باشه
حتما هم نمیخواد مخصوص همراه اول باشه ی مودم فورجی ک بتونی ب کامپیوتر متصلش کنی و از وایفای هم استفاده کنی
پیشاپیش ممنون
سایت آیو رو چک کردم هنوزم زده رایگان همراه اول رونقل قول:
دیگه کد نمیده، وارد شی مستقیم فعال میشهنقل قول:
برای مشترکای جدید که ثبت نام کنن تو سایتش کم نمیکنه برا اونایی که قبلا بودن اگه اشتراک نخرن کم میکنهنقل قول:
نقل قول:دوست من کامل بخون :نقل قول:
بدون دغدغه حجم و با ترافیک رایگان تماشا کنید
آیو به مصرف حجم تون هم فکر کرده. وقتی که اشتراک آیو بگیرید، اگه از اینترنت همراه اول، آسیاتک، پارس آنلاین، هایوب، پیشگامان یا فن آوا استفاده می کنید، با تماشای آیو هیچ حجمی از شما کم نمیشه! یعنی با خیال راحت می تونید هر چی دلتون میخواد فیلم و فوتبال ببینید.
خب منم همین گفتمنقل قول:
برای مشترکین که تازه ثبت نام کنن یه ماه اشتراک رایگان میده و حجم کم نمیکنه ولی برای بقیه باید اشتراک بخرن تا حجم کم نکنه .
ممنون ولی من پیدا نکردم تو گوشیم ( S8 ) تنظیماتشو :n27:نقل قول:
دوستان، این شبانه mci تمدید شد یا نه؟
خیر - تمدید نشده واسه زمستاننقل قول:
حیف, برمیگردم ایرانسل با 900تومان یکساعته 20گیگ دانلودنقل قول:
طرح خیلی خوبی بود بدرود.
این بسته های نا محدود 2 تا 7 هنوز هستش دیگه؟
بله این طرح فعالهنقل قول:
دکل های جدید همراه اول در تهران که داره جایگزین دکل های قدیمی میشه:
تو اخرین اپدیت گوشی s8+
قابلیت خاموش روشن کردن volte فعال شده بصورت دستی در خود گوشی
قابلیت تماس بر روی وایفای هنوز غیرفعال هست ولی اپشن این اضافه شده که روی شبکه وایفای باشه یا رو شبکه سلولار
مطمئنید طرح شبانه همراه اول دیگه تمدید نشده؟ کلی حال کردیم باهاش لامصب. معتادمون کرده بود الان درد داره
محدودیت 40 مگی همراه اول برداشته شد. چک کنید اینجا اعلام وضعیت کنید