منم دیروز همینطوری بودم! زنگ زدم 2020 برای اولین بار یه آدم حسابی جوابمو داد قبلیا جواب سلام نمیدادن!!نقل قول:
خلاصه یه ربع کلنجار رفت دید چیزی نمیشه گفت برات خروج میزنم مودمتو خاموش کن 10 دقیقه دیگه روشن کن... همینکارو کردم درست شد:n01:
Printable View
منم دیروز همینطوری بودم! زنگ زدم 2020 برای اولین بار یه آدم حسابی جوابمو داد قبلیا جواب سلام نمیدادن!!نقل قول:
خلاصه یه ربع کلنجار رفت دید چیزی نمیشه گفت برات خروج میزنم مودمتو خاموش کن 10 دقیقه دیگه روشن کن... همینکارو کردم درست شد:n01:
پینگ مخابرات مثل اون تبلیغاته کار میکنه.
یکی من حالا یکی تو
سلام اينم از سرعت ناقابل ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا يه سوال اين پينگ بايد بالا باشه يا پايين ؟ البته مال من 51 تا 45 نوسان داره
پینگ هرچی پایین تر باشه بهترهنقل قول:
الان که واسه تو عالیه
چه سرویسی هستی؟؟
چه سرویسی؟؟نقل قول:
دوستان از صبح ف...ی..س...بو..ک برام بدون ف........ی..لتر بازه ایا برای شما هم هست یا یه نوع تله هست؟
در صورتیکهبقیه سایتا به کل چیلتر هستند
سایت فیسبوک بر روی پروتکل https بازه و همچنان در حالت http فیلتره:n06:نقل قول:
دوستان من هر کاری می کنم گوگل فقط در حالت https باز میشه برا شما هم اینطوره یا فقط این مشکل مربوط به منه
برای منم همینطوره.تازه چندتا کلیپ رو که از یو...تی...وب تو مرورگرم بوک مارک کردم میزنم به راحتی باز میشه ولی اگه خود سایت رو بنویسم سر یه میلیونیوم ثانیه صفحه معروف مصادیق و جرایم اینترنتی میاد:n02:نقل قول:
امروز من با یکی که از جریانات مطلع بود صحبت کردم دو نکته خوب رو بیان کرد:
1- اینکه ظاهرا مخابرات با اینکه افزایش پهنای باند داده ولی انگاری فعلا این افزایش رو توو نسخه های نامحدودش اعمال نکرده
2- مخابرات مشکلی با عرضه نامحدود ها نداره ولی اینجور که مشخص شد فشار بالادستی ها و شرکت های دیگه بر مخابرات مبنی بر سرعت بالا با قیمت پایین در نامحدود ها مجبورش کردند که سرعتو دستکاری کنه
1-جوری میگی رو نامحدود اعمال نکرده که انگار سرعت دانلود محدودو 1 مگ کرده.روی هیچ سرویسی هنوز اعمال نکرده نه محدود نه نامحدود.نقل قول:
2-مخابرات اگه سرعت محدودوشو 8 مگ ببنده هیچ isp نمیتونه حرف یزنه.پس چرا سرعت محدودو بالا نمیبره.
عزیز من اینا همه حرفه.
مطمئنی از این حرفت!؟نقل قول:
تا اینجا کم شدن پهنای باند مخابرات مازندران زیر سر شاتل و پارس آنلاین بوده کم یا زیاد شدنش هم اختیارش دسته مخابرات استان نیست داره از بیرون استان کنترل میشه
دقیقانقل قول:
این طرف هم گفت این اتفاقات در و فشار ها در تهران بوده
ما که از اولش میدونستیم کار ، کار ISP های دیگس.نقل قول:
به عقیده من مخابرات هر طور بود باید ماند و صبر کرد چون نسبت به بقیه جاها بهتره و از سر و کله زدن با کارمندای کمی تا قسمتی عقده ای و تازه به دوران رسیده :n02:سایر ISP ها خبری نیس.! حد اقل اینجا خیالت راحته "توهین محترمانه" نمیشه به آدم!:n02: یه مشت گریگوری رو استخدام کردن!:n02:
به امید آنکه مخابرات بهتر بشه.!! :santa:
جناب آقای نول کد! میتونم بپرسم از چه سرویسی استفاده میکنید در حال حاضر؟نقل قول:
من 1 مگ نامحدود. میدونم میخوای بگی نفست از جای گرم بلند میشه. ولی قبل از اینکه جواب بدی من بهت میگم : من فقط در مقایسه با سایر ISP ها میگم. همین سرعتو جای دیگه بخوای بگیری 70 تا 90 تومن میشه.نقل قول:
در ضمن سرویس های محدود مخابرات سرعتش بالاست مثل بقیه ISP ها. اگه می خوای بگی یکماهه دانلود رایگان نداره باید اینم گفت که سایر ISP ها قانون مسخره User Fair Policy دارن یا ساعات دانلودشون کمه و یا سرعتو تو ساعات رایگان میارن پایین یا تضمین سرعت تا یک حجم خاص دارن.یا مثل شاتل که بقیه دوستان گفتن زنگ میزنن میگن دانلود نکن که از صد تا فحش بدتره. در مقایسه مخابرات از همه بهتره ولی اگه شما انتظار داری با ماهی 13 تومن سرعتی بیشتر از این بدن باید بگم انتظار بیجاییه! چون محدوده قیمت همینه.
یک مگ مخابرات 220 هستش،واسه isp ها 470 به بالا.این فرقی نداره؟نقل قول:
1 مگ محدود مخابرات تو خواب هم،همچین کیفیتی نمی ده
بهترین و با کیفیت ترین نت تاپیک تقدیم می کند :n09:سرویس 1 مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق که داره اما به ظاهر! سرعت 470 هر گیگ 3000 تومن والا ستمه.! در ضمن شما قیمتا رو با توجه به حجمی که میدن مقایسه کن من شک ندارم تو سرویس های مشابه باز مخابرات ارزونتره. در ضمن شما اگه سرعتت بالا باشه وقتی یک وب رو باز می کنی تمام محتویات بدرد نخورش با سرعت بالا دانلود میشه و یه دفعه میبینی کلی از حجمت رفته. مگه اینکه از نرم افزارهای Ad-Blocker استفاده کنی تا تبلیغات و فلش ها رو بلاک کنه و دانلود نشه. بازم میگم سرعت 470 با اون میزان حجمی که به شما میدن تناسب نداره و فقط ستاپ شده که سریع تموم کنی و دوباره پول بدی.!! میگی نه برو انجمن های ISP های مریوطه ! ببین چند نفر می نالن منتها همشون گیجن فکر میکنن که ISP اضافی حجم کم میکنه. در صورتیکه قضیه همون سرعت بالاست.نقل قول:
سلام دوستان به نظر شما چرا تلفن خونه قطعه ولی به اینتترنت میتتونم وصل شمم؟
هر یه ربع هم مودمم ریستارت مییشه
دلیلش چی میتونه باشه؟
میشه بگی فرقش چیه؟ مگه شما با سرویس محدود در ساعتهای غیررایگان دانلود میکنی؟!نقل قول:
سرعت بیشتر جز اینکه ترافیکتو زودتر تموم کنه هیچ فایده ای نداره
================================================== =
دوستانی که سرویس 256 و 512 نامحدود دارن ممکنه یه تست بزارن ؟ سرعت دانلود و خصوصا پینگش برام مهمه میخام الان سرویسمو عوض کنم
سلام دوسته عزیزنقل قول:
شما ی تلفن دیگه وصل کن ببین مشکلت رفع میشه و اگه هم رفع نشد سیم کشی رو ی تست کنید و در آخر هم تقصیر مخابرات میشه
راستی شاید اسپلیتر هم خراب شده باشه
نقل قول:
256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها لطف کنین یه اطلاع رسانی راجع به سرعت شبانه "های وب" و "عصر تلکام" کنید، مثلا چقدر با روزانه فرق داره
ممنون میشم
ینی تو این چند روزه سرعتشو کمتر کردن ؟؟؟؟؟؟ :n15:نقل قول:
دیشب قطع و وصل ززیااد داشتنقل قول:
با چند تا گوشیی تست کردم واسه اسپلیترهم نیست
خیلی عجیبه تلفن قطعه ولی نت کانکت میشه:n13:
تلفن و نت اصلا ربطی به هم ندارن کلا پهنای باند کاریشون با هم فرق داره شما زنگ بزن مخابرات اعلام خرابی کن بگو تلفنم قطع شده انام برات درست می کنننقل قول:
این مال چند روزه پیشه ولی کلا سرعت رو 30 ثابتهنقل قول:
کاملا حرف شما رو تائید می کنم! هرشرکتی که در طول روز سرعت بالایی میده! شبانه رونقل قول:
چنان محدود میکنه که نگو و نپرس!! شاید از اول مهر شبانه ها رو برای ماهیانه برگردونن!!!
خدارو چه دیدید!:n06:
داداش من مشکل قعطی نت داشتم و جالب این بود مشکل از تلفن بود و با تعویضش درست شد البته امکان داره به هر دلیلی این اتفاقات بیوفته که فکر کنم این کرمه خود مخابراتهنقل قول:
یعنی هیچکی نمیدونه؟؟!!!نقل قول:
شبانه با های وب مرکز به مرکز فرق داره البته بودن بچه هایی که سرعتشون طرح فشفشه 85 بوده و شبانه 700
ولی 300 به بالا هست
اون یکی رو نمیدونم
یعنی فقط منتظرم شنبه شه تا این غده سرطانی رو بکنم بندازم دور واسه همیشه!:n21:
حالم بهم خورده از مخابرات
لامصب پیج میخواد باز کنه جووووون میکنهههه
چه سرویسی داری
128 نامحدود؟
پس من چیکار کنم 1 مگ رو ولش کردم سریع اومد سرعت 70 بود سرویس خریدم بهد از یه هفته اینطوری شد////
باز خوبه تو همین یه هفته 15 گیگ گرفتم
آره منم تا 128 گرفتم 1 هفته بعدش اینجوری شدنقل قول:
شانس نداریم که!
دوست عزیز مشکل شما با مشکل ایشون فرق داره برا شما تلفنتون نویز ایجاد می کرد نت تون قطع می شد برا ایشون نت شون وصله تلفونشون قطعه اصلا این مشکل ربطی بهم ندارن کلا لازمه داشتن اینترنت یه سیم هست که به dslan مخابرات وصل باشه حالا این ارتباط از طریق سیم تلفن صورت می گیره دیگه تلفن وصل باشه نباشه ارتباط اینترنت شما برقراره برا همین می گم این دوستمون زنگ بزنن مخابرات اعلام خرابی خط تلفن بکنن و بگن قطعهنقل قول:
کسی سامانه ورود اینترنت که کارمنداشون میرن اکانت ها رو چک میکنن رو نداره؟
سلام.من اینترنت مخابرات رو تقریبا 40 روز پیش گرفتم،اوایل،سرعت دانلود متوسط بود،ولی الان 3 هفته میشه که سرعت دانلود خیلی بالا رفته.
ماه قبل اشتراک 256 داشتم که اوایل با سرعت 30 تا دانلود میکردم که هفته آخر سرعت دانلود به 80 تا رسیده بود.الان که هم اشتراک 512 دارم،تقریبا با سرعت 145 دانلود دارم.
وقتی که سرعت اینترنتم را با سایت speedtest.ir تست کردم.سرعت بیشتر از 1 مگ را برام نمودار میکنه.
محدود؟
یا نامحدود؟
اگه منظورت محدوده که پایینه