ارزونتر شدن:n02:نقل قول:
قبلي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلي:
Printable View
ارزونتر شدن:n02:نقل قول:
قبلي:
فعلي:
بابا حرفه ای از کجا قبلیشو دراوردی!نقل قول:
راستی این اکانتای پرمیومی که تو سایتای دانلود فیلم میفروشن رو امتحان کردم با 16 کانکشن سرعتم 120 و با 32کانکشن 250 کیلوبایت اما با لینکای کمکی مثل :uploadbaz -uploadboyو... سرعتم از 100 بالاتر نمیره حتی با اکانت پرمیومشون
پشتیبانی هم میگه همه چی درسته حداقل نمیگه مشکل سراسریه که خیالمون راحت بشه و بدونیم که یه روزی درست میشه میگه برو تو سایت varzesh3 و یه فایلی دانلود کن اون سرعتت رو نشون میده و ما کاری به سایتای خارجی و اسپید تست و ... نداریم
شرکت idm باید به فکر 64کانکشن باشه برا نت مخابرات خوزستان
دوستان خط شما تا چند مگ ساپورت میکنه؟ خط من تا 21 مگ میکشه حدس میزنم افت سرعتم به این دلیل باشه و اگه مثلا رو 20 مگ ببندن فکر کنم دیگه سرعتم خراب نشه:n13:
نقل قول:
قیمت نامحدود ها که انگار گرونتر هم شده حجمی هم از 1 مگ 150 تومن کم کرده 50 تومن به 2 مگ اضافه کرده .نمیدونم مردم رو چی فرض کردن :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی نمیدونه دقیقا" این مقدار Output Power چیه و ب چه دردی میخوره ؟
وقتی زیاد میشه مقدار Attainable Rate پایین تر میاد !
یعنی با این outputpower(102 سرعتت خوبه؟مال منم قبلا اینجور بود بعد زیادش کردن و attainable rate پایینتر اومد یعنی اگه بهشون بگم output power رو کم کنن سرعتم خوب میشه؟الان output power 200هستنقل قول:
دیگه حالم از این نت بهم میخوره خیییییییییییییییییییلی افتضاحه هر روز هم بدتر میشه اصلا دیگه با موبایل نمیشه صفحه باز کرد با کامپیوتر هم صفحات به زور باز میشن دانلود هم فاجعه ممکنه تخلیه کنم برم پارس انلاین اصلا قابل تحمل نیست ولی میترسم خطمو pcm کنن
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21:
نویز انداختم رو خط snr اومد پایین ببینید چی شد
حالا دوباره نویز رو بردار ببین سرعت کم میشه یا نه بعد نتیجه رو بگونقل قول:
نقل قول:
بدون نویز فکر کنم نیاز به یه شوک داشت
نه اینا شانسیه از فردا 24 ساعت روش نویز بنداز اگر در تمام 24 ساعت سرعت 2 مگ رو کامل داشتی اونوقت میتونی بگی ربط داره .نقل قول:
منم وقتی عطسه میکنم سرعتم میره بالا:n19:
دوستان ساعات رایگان مخابرات با پاس ماناماد تفاوت داره؟؟
و
برای ماناماد نوشته باید مودم رو خاموش و روشن کنید؛ خوده مخابرات هم همینطوره؟
بنظرتون برای این نیست که کسی سیستمش رو زمانبندی نکنه برای دانلود خودکار؟
راهی هست که مودم در زمان خاصی خاموش و روشن بشه؟
منظورت از خود مخابرات چیه ماناماد هم که همون مخابراتهنقل قول:
من وقتی ماناماد بودم بعضی روزا تا 7 بود بعضی روزا هم تا6 این برا سرویس 2مگ اما سرویس 1مگ همیشه تا ساعت 6 بود
در مورد ریستارت اتوماتیک مودم هم خیلی گشتم نبود تو هم نگرد نیست ولی راهی هست که نزاری زیاد ازت شارژ بخوره و اون اینه که مودمو ساعت 2 یک بار کاملا خاموش و روشن کنی بعدش اگه خواستی ip رو عوض کنی همون موقع عوض کن بعد با یه ip بزار رو دانلود و دیگه ip رو عوض نکن و با همون ip بیشترین حجم دانلودو داشته باش بعد اگه مثلا شبانه تا 6 باشه تایمرو بزن رو 5و50دقیقه تا کامپیوتر خاموش بشه بعد صبح که شد مودمو یه بار خاموش و روشن کن با این کار احتمال شارژ خوری تا 90%کاهش پیدا خواهد کرد
هیچ نوع proxy روی نتم دیگه کار نمیکنه
بله اما چون سایتش جداست فکر کردم ممکنه تفاوت هایی داشته باشن.نقل قول:
چهار ساعت نسبتا کمه. توی این مدت به طور متوسط چقدر میشه دانلود داشت؟
ممنون از پاسختون :»
خواهش میکنمنقل قول:
2مگ سرعتش210kb/s و 1مگ 120kb/s هست که اگر حساب کنی 2مگ تقریبا 3گیگ و 1مگ هم 1.8گیگ دانلود میکنه
در مورد شرکتا هم مخابرات کلا 4تا نمایندگی داره که adsl واگذار میکنن تفاوتشون هم بیشتر تو پشتیبانیشونه قیمتاشون هم با هم فرق دارن و شرکتایی هم که خلوت ترن مسلما کیفیت بهتری دارن
رفتم پاس ماناماد گفت خطت فیبره برو آسیاتک!!!!!
پارسال (91) میگفتن پورت خالی نداریم.
آسیاتک که آشغاله! کافیه تعرفه هاش رو ببینید! نیم بها دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟
بعد هم آسیاتک چه ربطی به مخابرات داره که منو ارجاع دادن به اون؟؟
چاره چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس (2)1.75مگ-گیت وی9
هر چی مودمو ریستارت میکنم ip عوض نمیشه مونده رو 9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من دیگه هیچ نوع proxy روی ip های مخابرات وصل نمیشه فقط رو گسترش ارتباطات وصل میشه برا بقیه هم همینجوره؟:n21:
تو یه سایتی خوندم نوشته بود شرکتایی که اخیرا سرعتشون افت کرده به خاطر اینه که پهنای باندو تو ایران زیاد کردن و این شرکتا ضریب اشتراکو بالا بردن حالا راسته یا نه نمیدونم
مثل اینکه کلا https داره تعطیل میشه سایت بانک هم اصلا باز نمیشه
90% نت تایم اوت شده:n21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. لطفا منو راهنمایی کنید:
درحال حاضر از وایمکس مبین نت استفاده میکنم اما چون سرعت 1مگ برای من کمه میخوام برم سراغ Adsl
حالا سوالم اینجاس که کدوم شرکت تو اهواز بهتر جواب میده؟
شاتل؟ پارس آنلاین؟ hiweb؟ و یا مخابرات؟
اگه بخوام از مخابرات بگیرم از کجا باید شروع کنم؟ آدرس سایتش چیه؟
راستی، محله ی ما پادادشهره. اگه از بچه های پادادشهر کسی اینجا هست لطف میکنه اگه جواب بده.
با سپاس از همگی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
فرشاااااااد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماناماد دوست من است .بهم سرعت خوب می دهد .:n10:
میدونم تو که پارتی داری خوبه ما چیکار کنیم که پارتی نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سرویست 1مگه یا 2مگ؟
کدوم گیت وی هستی؟
چطور با proxy وصل میشی نت من دیگه پوکیده اینترانتش به زور کار میکنه سایتای بانک دیگه اصلا باز نمیشن فقط تو سایت p30world سریع وارد میشه بقیه سایتا هم باید 2-3 دقیقه بمونم تا باز بشن اینطور که معلومه شیرش شده 1به 100
اینطور که پشتیبانی میگه مخابرات داره اینترانت(ملی) میشه
:n09:
اگه از من میشنوی در صورتی که خطت عادیه برو پارس انلایننقل قول:
من پارتی ندارم .فقط بچه های بالا هوام رو دارن و گهگاهی سفارشم رو میکنن. ماناماد هم که پسر خوبیه. بهم سرعت خوب میدهد.:n20:نقل قول:
نه وقتی 1 مگ به اندازه 2 مگه مگه دیوونم که با این وضعه داغونش برم 2 مگ بگیرم .1 مگه .
2.185.74
فعلا که برا من کار میکنن ولی انگار روی بعضی ای پی ها فقط بعضی سرور ها کار میدن مثلا روی تک رقمی باید از سرور المان و روی بقیه از سرور uk استفاده کنم .
بانک که 6 ماهه به خاطر محدودیت https پوکیده ولی برای من مثل همیشه هست
این جمله اخر رو واضح تر بگو ..یعنی دیگه نمیشه از اینترنت استفاده کرد با مخابرات ؟ فقط داخلی رو باز میکنه ؟ پ چرا پول اینترنت رو از مردم میگیره ؟
پس بگو 1مگی اگه 2مگ بودی مطمئن باش اینجور نبودنقل قول:
خود پشتیبانی بهم گفت از سایت ورزش 3 دانلود کن اون سرعت دانلودتو نشون میده و گفت ما کاری به سایتای خارجی و speedtest و... نداریم فقط سایتای داخلی به نظرت این حرفش غیر از اینه؟
:n09:
مرسی، ولی خط عادی یعنی چی؟!نقل قول:
محل زندگیمون یه آپارتمانه تو پادادشهر.
پینگش بالاست.به درد نمیخوره:n02:نقل قول:
منظورش اینه اگه خطت مسیه میتونی از تما شرکتا بگیری اما اگه فیبره فقط از اسیاتک.ولی تا انجایی که من اطلاع دارم خط تلفن آپارتمانها pcm است که نمیشه از هیچ شرکتی خدمات بگیری.در هر صورت از هر شرکت خواستی بگیری برو توسایتش قسمت ای دی اس ال شمارتو وارد میکنی بعد سیستم بهت میگه اینترنت را اراده میدن یا نه!نقل قول:
ممنون. خب حالا از کجا باید بدونم که مسیه یا فیبره؟!نقل قول:
اما میدونم که متأسفانه pcm داریم:(
اما پس چرا وقتی تو سایت شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک شماره رو وارد کردم نگفت امکانپذیر نیست!؟ تازه پارس آنلاین که مستقیم رفت تو صفحه ثبت نام اشتراک Adsl. !!!
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید. آخه گناه ما چیه که آپارتمان نشین هستیم؟!
یعنی هیچ راهی نداره که بشه از Adsl استفاده کنیم؟
:(
اره منظورش اون چیزی نبوده که از خودت دراوردی.شایعه درست نکن اقا :n10:نقل قول:
حالا یعنی این مثلا سرعتته ؟ یا vps گرفتی ؟ یا با نرم افزار تست فیک میزاری ؟
تماس بگیر با پارس آنلاین شمارتو بهشون بده چک کنن از طریق مرکز مخابرات هم میتونی چک کنی.نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه پادادشهر فیبره یا مسیه؟
اگه مسیه کی قراره فیبر بشه؟
من خطم فیبره پاس ماناماد گفت برو آسیاتک! الان فقط از آسیاتک میتونم بگیرم؟؟ پارس آنلاین رو ترجیح میدم به این.
این ماناماد لعنتی چشه؟ یکساله مشکل پورت خالی دارن؟
برو تو این سایت:80.191.224.242نقل قول:
برو تو قسمت بررسی شماره تلفن اگه نوشت خوشبختانه میتونی از همه جا بگیری
باورم نمیشه بعداز 3هفته سرعتم دوباره مثل اول شد :n19::n19::n19::n19::n19:
تو speedtest شیراز هم اضافه شده
با همه ی ip ها سرعتم همینه:n19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.185.94
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت من قطع شده یک ساعتی هست .پشتیبانی اشغال بود به بچه های بالا گفتم پیگیری کنن.:n15:
مال من فوق العاده شدهنقل قول:
ضحی دوست من است به من سرعت خوب میدهد:n19:
نقل قول:
با تلاش بچه های بالا در عرض کمتر از 30 دقیقه مشکل رفع شد. ماناماد دوست من است به من سرعت خوب میدهد روی همه گیت وی ها.
فرشاد پ چرا پینگت داغونه:n19:
از خارج هم تست بزار ببینم همینقدر بهت میده ؟
بابا پینگو میخوام چیکار سرعت دانلودو بچسبنقل قول:
ضحی دوست خوبی میباشد و سرعت خوبی به من میدهد
دوستان برای منطقه فاز2 پادادشهر چه ISP ای رو پیشنهاد میکنید؟
مخابرات ثبت نام نمیکنه، آسیاتک هم تعرفه هاش بی نهایت مضحک و مزخرفه.
این "ضحی" مربوط به مخابراته؟ سایت داره؟