منظور چیه من نگرفتم ؟:n02:
Printable View
منظور چیه من نگرفتم ؟:n02:
اقا بعد از ترنسفر اکانت به هیچ وجه رونس های اکانت بر نمیگردن؟
واضحه .سیستم بیهوده بازی ناجوانمردانه.☺نقل قول:
چرا ناجوانمردانه؟ مگه الان این مشکلی داره؟نقل قول:
نه عکس تورنمنت ه این
خودشون اومدن شرکت کردن
حاجی دمت گرم گفتی تورنومنته رفتم آی دی هاشون رو چک کردم. گرفتم چی شد. خب دوستان عزیز بازی نا جوان مردانه چیه؟ رفتن با 5 تا آی دی 200 تا win تیم تشکیل دادن چند نفرشون اصلا rune page ندارن :n04:نقل قول:
بعد شما میگی نا جوانمردانه؟ خب عزیزم مثل مبارزه خدا بیامرز روحالله داداشی می مونه با فردوسی پور خب معملومه این تیم بنده خدا می ترکه، البته یکیشون بد نبوده mehrad.
اشتباه از این دوستان بوده که شرکت کردن. لول 30 که میشن بعضی ها فکر می کنن دیگه آخر و عاقبت lol شدن. خب عزیز من نکن این کار رو....
من فقط جهت اطلاع می گم. دوستان دیاموند و پلات تو ایران کم نیست. پس دوستان عزیز لطف کنن تا لول 30 شدن تو مسایقات شرکت نکنن و فضا بدن تا یک سری دیگه برن شرکت کنن.
دیگه نه در این حد...نقل قول:
تا 20 دقیقه دیگه یه عکس خیلی جالب میزارم کیف کنید ممدم میخوادبیاد ریا کنه:n20:
با سلام
عکس های از سری مسابقات فوق بالانس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== =====================================
همچنین همین جا اعلام می کنم که رایوت گفته اگر ایکون تیمی را بخرید و آن تیم مقام اول را کسب کند به هر کسی که آیکون را داشته باشد 6K RP هدیه می دهد
بنده شخصا طرفدار تیم FeDcHamPs هستم و ایمان دارم این تیم مقام اول را کسب خواهد کرد
:n12:FeDcHamPs:n12:
شما میتوانید اسامی تیم ها و بازیکنان آنها را در زیر مشاهده کنید:
با تشکر:
AloneSoN
ای بابا من تو مسافرت بودم از مسابقات غافل شدم:n23:
آیکون تیم رو چجوری می تونیم بخریم؟
یکی از دوستام با جینکس بازی می کنه می خوام یه رانز برا adc براش ببندم اما نمی دونم چیکار کنم کسی می تونه کمک کنه چه آیتمهایی ببندم؟ دوستم لول 21 هست
توی این سایت ها راهنما برای آیتم بستن و rune هست :نقل قول:
یعنی 1% فکر کن خودت تو تیم FeDcHamPs نباشی. نمی خواهم دل سردت کنم ولی فکر نکنم بتونین اول شین.نقل قول:
ممنونم بابته این گیفت :n12:
آیکون را که باید خودشون بهت بدند همین جوری نیست باید یه کاری بکنی تا رایوت بفهمه تو طرف دارشونی بعد آیکون را بهت میدند باید یه کار خیلی خوبی بکنی هاااانقل قول:
آیکون تیم رو چجوری می تونیم بخریم؟
یکی از دوستام با جینکس بازی می کنه می خوام یه رانز برا adc براش ببندم اما نمی دونم چیکار کنم کسی می تونه کمک کنه چه آیتمهایی ببندم؟ دوستم لول 21 هست
رون هم برو تو شاپ اونجا یه گوزی نه داره به اسم runes داره که همه چی توش هست
برای ترکیب بندیشم از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن
دوست عزیز من که توی اون تیم نیستم یعنی خیلی دلم می خواست باشم بهشونم التماس کردم ولی گفتند تو در حد ما نیستی حتی به عنوان ذخیره هم قبولم نکردند:n28:نقل قول:
یعنی 1% فکر کن خودت تو تیم FeDcHamPs نباشی. نمی خواهم دل سردت کنم ولی فکر نکنم بتونین اول شین.
خیلی دلم شکست:n14: ولی خوب دوست دارم اونا اول بشند چون حقشونه و سطحون هم از بقیه بالاتره انشالله میشند:n05:
:n06:
خیلی زود Troll میشید شما دوست عزیز :n09:نقل قول:
یعنی 1% فکر کن خودت تو تیم FeDcHamPs نباشی. نمی خواهم دل سردت کنم ولی فکر نکنم بتونین اول شین.
حاللللللللللللللللللللللل للت خوبه؟ سلامتی؟ سطحشون از بقیه بالاتره؟ بقیه تیم ها رو اصلا چک کردی؟ این تیم شما 80% بازیکن هاش اصلا rune page ندارن بعد می گی حقشونه؟؟؟؟ واقعا من چیزی ندارم بگم. من نمی دونم مردم چشماشون رو با چی تمیز می کنن که انقدر ماشالله واقع بینن.... :n08:نقل قول:
والا ما که کلا تو east نیستیم که بخواهیم تو تیمی تو east باشم. یه نکته جالب اینکه به این تیم التماس هم کردی که بگذارن باهاشون بازی کنی؟ :n08:
دقیقا تعریف شما از troll تو ترجمه فارسی چیه؟؟ :n13:نقل قول:
فقط جهت اطلاع تیم از همه سر تره شما دوست عزیز :
1) xXArad10Xx : win = 651 : Bronze 1: ranked=270 : Level 30
2) xXMehrad10Xx : win = 250 : Bronze 4: ranked=39 : Level 30
3) xXMUFCXx : win = 206 : Bronze 3: ranked=48 : Level 30
4) xXAukaiXx : win = 91 : No Division: ranked=0 : Level 26
5) nuclear POWER : win = 7 : No Division: ranked=0 : Level 5
از دست شما ملت نمی دونم چی بگم والا، معنی از همه سرتر بودن رو هم فهمیدیم. :n08:
این تازه یه نمونشه
دوست عزیز چرا الکی جوو میدی؟؟؟؟؟
مگه به رون پیجه؟؟؟ مگه به level ؟؟؟ مگه به رنک ریته؟؟؟؟؟
نـــــــــــــه عزیزم همش به احساسات قلبی اگه شما اعتمال به نفس بالایی داشته باشید میتونید همه دشمناتونا نابود کنید:n23:
در مورد التماس کردن هم بگم که همین قدر که جوابم را دادند و باهام چت کردند برای من کافیه:n09:
امشب ساعت 9 به وقت ایران تیم MBK و تیم :n12:FeDcHamPs:n12: با هم مسابقه میدهند که باز بنده افتخار گزارش این مسابقه را به عهده دارم:n12:
به امید برد تیم همیشه قهرمان :n12:FeDcHamPs:n12:
چجوری میتونیم مسابقه رو ببینیم؟
شک نکن اون چیزا که گفتی تاثیر داره وگرنه یوت مرض نداشت رنک بذاره و غیرهنقل قول:
مسابقات را فقط گزارشکران میتونند ببینندنقل قول:
تازه این که چیزی نیست من خودم گلد هستم یه بار یکی از بچه ها گفت بزار ببینم این بازیه چیه منم براش نصب کردم یک به یک زدیم اولین بارش بود
اصلا تم لول را میدید اومد منا 15/1/9 برد 15 تا کیل ازم گرفته بود همین دیروز بود
بچه ها من میگم باور نمیکنید فقط و فقط به اعتمال به نفسه
سلام
با یکی دیگه از مسابقات فوق بالانس در خدمتتون هستیم بنده AloneSoN و همکار گرامیم Sjokz اینجا هستیم تا بازی را به بهترین شکل گزارش کنیم:n16:
Sjokz : hello
در زیر میتونید عکس هایی از چمپ سلکت و لودینگ را ببینید:
دلیل اینکه این بازی بن نداشته به خاطر این بوده که یکی از بازی کنان تیم :n12:FeDcHamPs:n12: چمپ کم داشته و لول پایین بوده
و امــــــــــا در نظر سنجی که برگزار کردیم 99.5 به برد تیم :n12:FeDcHamPs:n12: ری دادند و فقط 0.5 درصد به تیم MBK ری دادند
در حال حاضر بازی بدونه هیچ کیلی پیش میره
...
خوب در دقیقه 8 بازی هستیم و تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FeDcHamPs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق به گرفتن فرست بلاد شده:
خوب در دقیقه 11 بازی هستیم و بازی به دلیل دی سی شدن یکی از پلیر ها پاز خورده بنده و خانم Sjokz هم مثل شما منتظر به جریان افتادن بازی هستیم
اما برای اینکه حوصلتون سر نره بنده عکسی از لیست گزارشگران که از سر تا سر دنیا به لسنجلس اومدند و این بازی های مهم را گزارش میکنند
میگذارم تا اهمیت بازی برای برخی از دوستان روشن بشه:
خوب بازی به صورت عجیبی پایان یافت و همه را متعجب کرد تیم محبوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FeDcHamPs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتیجه را واگذار کرد
اما خبر ها حاکی از آن است که تیم MBK با پرداخت مبلغی قابل توجه رشوه به لیدر تیم محبوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FeDcHamPs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از آنها خواسته تا در این بازی ببازند
همچنین خانم Sjokz اضافه می کنند که اگر این خبر درست باشد هیچ امتیازی به تیم MBK تعلق نمی گیرد و طبق قوانین دوپینگ در فوتبال با هر دو تیم برخورد میشود
در زیر میتوانید سورس بازیکنان را مشاهده فرمایید:
سپاس از اینکه ما را تا این لحظه تماشا کردید
خبرنگاران اعزامی واحد رایوت:
:n12:AloneSoN - Sjokz:n12:
آخر خنده بود این گزارشت ! :n02:
فقط عکس Sjokz و با خودت نذاشتی در حین تحلیل بازی اونم بذاری کامل میشه :n08:
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا این ایدی منه :n02::n02::n02: :n08:
پلشت :n02:
آب قطعه بابا با این تیم قویت، گلدی؟ وافعا؟ بعد التماس برونز می کنی؟ :n08:
نه دیگه گفتم یه وقت ریا بشه:n09:نقل قول:
شما با اون دوست بسیجیمون که تو بازی هستید منظورم از گزارشگران اون اسپکتاند :n10:نقل قول:
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا این ایدی منه :n02::n02::n02: :n08:
دوست عزیز ته دیگشم خوردند شما هنوز سر کوچه واستادی!!:n02:نقل قول:
آب قطعه بابا با این تیم قویت، گلدی؟ وافعا؟ بعد التماس برونز می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ===============================
بــــــــــــــله بلاخره کمیته داوری به رشوه دادن تیم MBK آگاه شد و تیم فید چمپ (( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FeDcHamPs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )) برنده اعلام کرد و حالا تیم عزیزمون به دور نیمه نهایی ((Semi Finals)) راه پیدا کرد
این موفقیت بزرگ را به همه هموطنان گرامی تبریک میگویم:n12:
FeDChamps For ever:n12:
آقا آیکون این تیمو از کجا میتونم بگیرم؟
بابا جمع این چرت و پرت ها رو، یه مشت نوب تو یه تیم از 5 تا بازیکن خوب خوردن (ببخشید پاره شدن) بعد اومدن می گن رشوه دادن :n08:
اون تیم یه نگاه به lolking این تیم محبوبت می کرد 3 نفری میومد تو بازی بعد بیاد رشوه بده؟ آره بابا شما راست میگی.
دو نفر از اعضا تیم ریختن اینجا تیم محبوب محبوب می کنن. تو بازیکن گلدی آخه؟ که میری rune page هیچی نیست؟ میگی win هیچی نیست؟ آره بابا تو گلد منم چوب ام :n08:
دارم یواش یواش به این نتیجه میرسم نیام تو p30world forum دوباره وقتی افرادی مثل شما اینجان.
خیلی ها نوب هستن خیلی ها هم pro ولی تو اصلا یه چیزه دیگه هسنی لامصب، همه رو خر فرض کردی؟؟
آقای alone_son
دوستان ادب رو رعایت کنید ، اینطوری بعضیاتون به توهین ادامه بدید باهاتون برخورد جدی میشه .
آخه دوست عزیز ببین این آقایون چه جرت و پرت هایی دارن تحویل ملت میدن بعد بگو برخورد میشه. کل تیمی که طرف دارشن جمعا 500 تا win ندارن بعد می گن رشوه داده شده باختن :n08:نقل قول:
من توی مباحث نبودم ولی به نظرم آقای alone دارن مزاح می کنن و یه جوری فان هست کارهاشون من تعجبم چرا دوستان جدی گرفتن!؟ وتازه بحثم شده سرش می شد کنار این فان بودن ما هم شوخی کنیم نه جدی بگیریم!
ضریب هوشیتو از کجا اوردی عزیزم؟ :n02: تنهایی فکر کردی به این نتیجه گیری سنگین رسیدی :n02:نقل قول:
نقل قول:
بــــــــــــــله بلاخره کمیته داوری به رشوه دادن تیم MBK آگاه شد و تیم فید چمپ ((:n12:FeDcHamPs:n12: )) برنده اعلام کرد و حالا تیم عزیزمون به دور نیمه نهایی ((Semi Finals)) راه پیدا کرد
نقل قول:
بابا جمع این چرت و پرت ها رو، یه مشت نوب تو یه تیم از 5 تا بازیکن خوب خوردن (ببخشید پاره شدن) بعد اومدن می گن رشوه دادن :n08:
اون تیم یه نگاه به lolking این تیم محبوبت می کرد 3 نفری میومد تو بازی بعد بیاد رشوه بده؟ آره بابا شما راست میگی.
-------------نقل قول:
FeDChamps For ever:n12:
آقا آیکون این تیمو از کجا میتونم بگیرم؟
اینم شانسه ما داریم
ما می خواستم بریم فینال با اینفینیتی بازی کنیم
چرا این فد چمپس و گذاشتن سر راه ما
باختیم دیگه
bg
:n02: تو west کی مسابقات هست ؟ تیم نبود:n02:؟
داش گلم ali_parlous منم دقیقا میخواستم همین مطلبی رو که دوست و بزرگترمون(بالاخره سنی ازشون گذشته چهارتا پیرهن بیشتر از ما پاره کردن:n02:) Ali-ssنوشتنو بنویسم.:n02:نقل قول:
-----------------------------------------
در ضمن من چند تا از بازی ها رو اسپکت کردم و به نظرم واقعا تیم enigma خیلی قشنگ بازی میکنن به خصوص از بازی msnoopy خیلی خوشم اومد(با اینکه به نظرم تیم ورک خیلی خوبی نداشت ولی مهارت فردی بالایی داشت.)
در ضمن از alone_son هم ممنونم که تاریخ و زمان بازی ها رو گذاشت چون در غیر اینصورت یادم میرفت که بازیها رو ببینم.:n02:
آقا اگر کسی می خواهد شوخی کنه می تونه بگه، ولی این جور که بعضی ها طرف داری این تیم رو میکنن من هنوز شک دارم شوخی باشه. بابا این رفیق شما حتی منکر داشتن rune page، win، ranked اینا شده از من انتظار نداشته باشیم متوجه شم شوخی بوده. البته تا خودش نگه که من چیزی بهم ثابت نمیشه.نقل قول:
آقای alone از همون اول که یه عکس گذاشت نوشت بازی نا جوانمردانه خب منم فکر کردم طرف دارشه.
من فکر نمی کنم کسی تو این forum سنش از من بیشتر باشه، اگر باشه که دیگه ایول داره :Dنقل قول:
تیم ما با FeDChamps افتاده باید Surrender بدیم:n17:
اینجا ایرانه دوستان لیگه دسته 1 اسپانیا نیست هرکی پارتی کلفتی داشته باشه اوله(((((((((((((((((((())))))))))))))))))):n0 9: