چرا موقع خرید انلاین ... گزینه ی سرویس 256 کیلو بیت حذف شده ؟؟؟
مگه دیگه صبانت 256 نمیده ؟؟؟
Printable View
چرا موقع خرید انلاین ... گزینه ی سرویس 256 کیلو بیت حذف شده ؟؟؟
مگه دیگه صبانت 256 نمیده ؟؟؟
تعداد زیادی از دوستان شکایت کردننقل قول:
شما هم به سایت تنظیم مقررات برید و شکایت کنید فقط لازمه اونجا گزینه "اپراتور من سامانه شكايات ندارد " رو تیک بزنید
دوستان اگه تعداد شکایتها از گرانفروشی و کم فروشی این شرکت بالا باشه اونا ناچارا پیگیر بشن و جواب بخوان
سلام شرمنده که فقط میام اینجا پست های تکراری میدم
سرعت دانلود همین الان ساعت 4.45 صبح حول حوش 160
الان شبانه استفاده میکنم دو مگ مشهد سرعت همون 110 لعنت به این سرعت و باعث و بانیش:n25:
فکر کنم یوزر جدید تو مشهد اضافه کرده سرعت ها رو پایین آورده چون تا موقعی که یوزر کم داره مجبوره سرعت ها رو زیاد نگه داره ولی وقتی مثل شاتل کلفت شد و کلی مشتری گرفت سرعت رو بی خیال میشه
متاسفانه توی هر شرکتی نرید یک مدت خویه بعدش باز افتضاح میشه این حقیقت اینترنت در ایرانه
متاسفانه سرعت پایین شبانه به پارس آنلاین هم نفوذ کرده و 2 مگش هم الان سرعتش مثل صبانت شده البته در شبانه روزانه رو نمیدونم
رو که نیست سنگ پای قزوینه زنگ میزنم پشتیبانی میگم 2 مگ دارم سرعت دانلودم 100 کیلوبایته میگه مشکل از خطتتونه میگم چطوره چند ماهه 450 کیلوبایته یکدفعه از دو روز پیش خطم خراب شده؟! میگم افت سرعت چرا خوب نمیشه میگه اونقدر نیست خطت مشکل داره 2 مگ شما چطوره مال شما هم الان درست شده یا نه؟:n08:
شعر میگن بابا،هنوز سرعت 120 هست،قشنگ معلومه محدود کردن،شرکت از این دزد تر ندیدم،یعنی اسیاتک پیش اینا فرشتست از لحاظ دزدینقل قول:
دوستان 2 دقیقه هم وقتتون رو نمیگیره،برین سایت مقررات رادیویی شکایت کنین از این دزدا،این رو هم بدونین این شرکت سامانه ثبت شکایات نداره !!!
یعنی مشتری = ....!!!!
من مشهد هستم سرویس 1 مگ دارم
روز 220
شبانه 30
واقعا که شبانش افتضاح هست حالا فردا زنگ بزنم ببینم چی میشه الان شاتل هم داریم 1 مگ شبانه 150 تا 170 دانلود میکنه
اینم تفاوت سرعت این ماه با ماه قبل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی خداییش حیف از نمایشگاه یه 10 گیگ حجم خریدم هفته پیش وگرنه 100 درصد تا الآن پورتو خالی میکردم . شبانه هم که اصن اسپیدتستو باز نمیکنه که بخوام تست بگیرم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10دقیقه پیش
(کسی سرویس نامحدود داره/سرعتش خوبه ؟پینگش؟میخوام 512 نامحدود بگیرم)
what in the actual fu**'s name ؟
سرعت دو شب بود درست شده بود، دوباره از ساعت 3 امشب رفته رو 25 کیلوبایت بر ثانیه محدود شده...
wtf
تهران
میگم نکنه قضییه "استفاده منصفانه" و این چیزاس؟
اگر یکی دو شب پشت سر هم دانلود کنی، 2-3 شب سرعتت اتوماتیک محدود میشه به 30 کیلوبایت؟! آخه الان ساعت 4 نصفه شب بعیده که در حال انجام کاری باشن که سرعت محدود شد...
wtf؟ اون مگه واسه سرویسای نامحدود نیست؟!
اگه این قضییه باشه واقعاً جوک و احمقانه ـس...
یعنی آب قطعه فجیع!
چرا موقع خرید سرویس از سایت صبانت گزینه ی 256 کار نمیکنه ؟؟؟
صبانت دیگه سرویس 256 نمیده ؟
خیر؛ حذف کردهنقل قول:
من دو سه روزه که نویز خطم زیاد شده زنگ زدم پشتیبانی، بهم میگه لوازم جانبی و تلفناتون رو از خط خارج کنید بعد زنگ بزنید
بعد که زنگ زدم، میگه الان خطتون عالی شده، مشکل از همون تلفانتون بود، در حالی که خودم دارم میبینم که نویزم هیچ فرقی نکرده
دوباره زنگ زدم دارم یک اپراتور دیگه جواب داد، بهش قضیه رو گفتم، میگه مودم رو ببرید سرخط وصل کنید، بهش میگم مشکل از خونه نیست و من هیچ تغییری توی لوازم خونه ندادم
مرتیکه گوشی رو قطع میکنه
واقعاً که گندترین پشتیبانی رو همین صبانت داره
من تا حالا هم شاتل داشتم هم مخابرات و هم صبانت، واقعا گندترین پشتیبانی رو صبانت داره
همش دروغ میگن، مثلاً مدمتون رو 20 دقیقه خاموش کنید و بعد تماس بگیرید، خوب حالا 20 دقیقه دیگه همینطور اونقدر معطل میکنه بعد میگه مشکل از مخابرات الان هم که نیستن، فردا تماس بگیرید
گیر چه آدمایی افتادیم
اقا این سازمان تنظیم مقررات کجاش باید شکایت کرد؟
این صبانت هم هیچ چیزش به آدمیزاد نرفته :n01:
سلام،
من نامحدود 128 ،ماه پیش گرفتم،حدود 50 گیگ میزان ارسال و دریافتم شد،به نظر شما نسبت به قیمتش(27000) خوبه یا نه؟؟؟!!
قیمت
امروز بهم زنگ زدن گفتن اقای فلانی مشکلی نداری-گفتم چرا سرعت شبانه پایینه پینگم مشکل داره !گفتم تو یه فرومم خیلیا بخاطر همین میخوان تخلیه کنن:n24:من صبر میکنم حوصله ندارم 1 هفته صبر کنم تخلیه شه بعد یه سرویس دیگه بگیرم!فعلا 20گیگ حجم دارم:n29:
سرعت دانلود و پینگ از گوگل چنده؟نقل قول:
پینگ میانگین 194نقل قول:
دانلود 270 کیلوبایت البته 10 گیگ اول ولی من تا 22 گیگ هم دانلود کردم با روشی خاص
اینترنت 1 مگ شبانه 30
زنگ زدم پشتیبانی میگه شبانه همین جوریه کاریش نمیشه کرد
مشهد هستم
دوستان من بین شاتل و صبانت موندم، الان مخابرات دارم ولی شبانه رو حذف کردم، کدوم رو بگیرم...
صبانت سه ماهه 9 گیگ، 128 با 512 تفاوتی داره؟
صبانت مشهد چطوره؟
من زنگ زدم گفت هفته دیگه درست میشه -الان 110کیلو میگیرم شبانه -هر ماه زنگ میزنن میپرسن خوبه یا نه!اگر این هفته درست نشه میرم نمایندگی حالشونو میگیرم بعدم تخلیه میکنم میرم پارس!(شایدم شاتل)نقل قول:
درباره صبانت مشهد هم همه بستگی به شانسته!یعنی همه isp شانسیه!یکی مشهده 30میگیره شبانه منم مشهدم 120میگیرم!شاتل و پارسم متغیره !ولی خوب پینگ شاتل گویا بهتره ولی بهتره تو تاپیکاشون نگاه بندازی
سلام
مشهد هستم و 128 صبانت دارم الان چند وقته سرعت دانلودم روی 20 تا 30 متغیر شده در صورتی که قبلا همیشه رو 115 تا 120 فیکس بود . اشکال از خط منه با باز صبانت یک گندی زده ؟
اگه بخوام صبانت خطو تخلیه کنه و از جای دیگه سرویس بگیرم چکار باید بکنم ؟ چقدر زمان میبره ؟ کدوم شرکت را پیشنهاد میکنید ؟
متشکرم
تا 4 شنبه اگر درست نشد میتونی تخلیه کنی-برو داخل کنترل پنل درخواست تخلیه بده یا برو نمایندگی !بعدم یه هفته طول میکشه شرکت جدید سرویس بهت بده !ولی من ترس ام از اینکه مثل خیلیا درگیر همین مسئله شم و هر روز مجبور شم زنگ بزنم بگم نت ما چی شد!!!چون قطع کردنش اسونه و وصل کردن خط با خداست:n02:من میرم نمایندگی هاشون سوال میکنم درباره سرعت و سرویس ها-هر سرویس مشکلات خودشو داره منم گیجم کدوم سرویس بهتره!:n27:نقل قول:
داداش به نظرت برای تخلیه از همون پنل درخواست بدم انجام میدن؟ یا حتما برم نمایندگی بگم تخلیه کنن؟نقل قول:
نقل قول:
ممنون آقا حجت از پاسخ تون ( نمی دونم چرا گزینه تشکر ندارم !! )
چرا تا 4شنبه ؟ خبری هست تا اون روز یا خود صبانت چیزی اعلام کرده ؟
من هم دقیقا از همین موضوع نگرانم که پس از تخلیه خط حالا بدوم که چرا نت وصل نشد. مخصوصا که روی مرکز مخابرات صابری هم هستم که شلوغترین مرکز مخابرات مشهد هست و 4سال پیش که همه مراکز 2روزه پورت میدادن من 2ماه رفتم تو نوبت !!
نقل قول:بهتره برین نمایندگی چون تا بخوان سایت رو چک کنن 2 روز طول میکشه !وقتی زدین به سیم اخر همونجا بگین چرا میخواین تخلیه کنین بعدم بگین میخوام برم شاتل مثلا :n02:نکه باهم رقابت دارن میسوزن:n08:یا پارس فرقی نمیکنه!حضوری حتی شاید همون روز تخلیه کنن ولی سایت نوشته تا 48 ساعت اینده باهاتون تماس میگیرن !3 4 روز فقط تخلیش طول میکشه-نقل قول:
خبری نیست-به من گفتن هفته دیگه صبر کنین درست میشه !اگر نشه من روز 4 شنبه زنگ میزنم میگم درست نشده اگر جواب الکی بده فرداش حضوری میرم تخلیه میکنم جای دیگه میگیرم!من نمیتونم ماهی 90تومن بدم بعدم نت الکی بهم بدن!فقط هنوز نمیدونم کجا برم !پارس یا شاتل
دو روزه که درست شده.نقل قول:
فکر کنم G.DMT (ADSL1) برای من که سرعت بالا نگرفتم بهتر باشه. چون پایدارتره.
هم اکنون سرعت 30 برای دانلود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سرعتتون لذت ببرید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که رفتم شات داون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعلام وضعیت امشب:
(دانلود فیکس 30)
gl
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام طرح نامحدود بگیرم الان مخابرات دارم ولی از بس پول حجم میدم خسته شدم به نظر شما 128 نامحدود خوبه در مشهد ؟
یکی از دوستان میگفت سرعت روزانش 270هست !منم اگر شبانه و پینگ درست بشه 512 نامحدود میگیرمنقل قول:
شبانه کم بود سرعت روزانه از سرور های خارجی به 25 تا هم نمیرسه:n15: مرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگ بر صبانت
حالا منه بدبخت این 4 گیگ مونده رو چجوری مصرف کنم که بعدش بذارم برم؟:n30: یه رام گوشی میخوام دانلود کنم نوشته 8 ساعت طول میکشه:n28:
نقل قول:برید تو خواب شب ببینید محدود همچین سرعتی صبانت دیگه نمیده بعد در مورد نامحدود حرف میزنید؟:n08:نقل قول: