2 روز اینطور شد اما الان فعلا بد نیست.نقل قول:
Printable View
2 روز اینطور شد اما الان فعلا بد نیست.نقل قول:
ارزون ترین تعرفه مخابرات چنده؟ چند گیگه؟
شبانه 10 بود !نقل قول:
از شاتل
من چند روزه از پارس آنلاین اینترنت گرفتم، 512 محدود
سرعت دانلود روزانه خیلی خوبه ، حدود 800-900 کیلوبایت
اما شبانه :n02:
سرعت شبانه به زور به 30 کیلوبایت میرسه که اونم ثابت نیست! 2-3 ثانیه با 30 کیلوبایت دانلود می کنه بعد یهو صفر میشه! چند ثانیه صفر باقی میمونه دوباره میره روی 30 و بعدش هم باز صفر میشه :n02:
یعنی رسما شبانه نداره پارس آنلاین
تنها خوبیش پینگ پایینش و تایم اوت کمش هست
خوش بحالتـ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512محدود(تا چند ساعت دیگه بدتر هم میشه)
من یک مگ نامحدود داشتم که با پورت 188 حدودای 120 دانلود میکرد و با بقیه پورتها حدودای 60نقل قول:
الان هم 512 1 به 5 دارم که تو هر پورتی با حدودای 85 تا دانلود میکنه
دوستان به نظرتون با ماهی30 هزار تومن از چه شرکتی اینترنت بگیرم بهتره؟؟؟
اینم بگم که من زیاد دانلود میکنم.
من الآن نامحدود256 مخابرات 1 به 5 دارم...سرعت دانلودم بعضی وقتا30 و اکثر اوقات10KB/Sهست.....
یک ماهه 128 3 گیگنقل قول:
سلام به دوستان عزیز بعد 2 سال اکانتمو ریکاوری کردم:n02:
اول یه نکته بعد 1001 سوال.:n01: اون قطعی های اعصاب خورد کن ماله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . هیچ گیم آنلاینی رو نمیشه بازی کرد. 3 ماهه وضع همینه.
دوستان من 1 مگ مخابرات 1 به 8 نامحدود دارم سرعت بیشتر مواقع 30 هست و صبح ها تا ساعت 10 سرعتش بالای 100 جریان چیه ؟ مرکز ولیعصرم.
دوستان من میخوام نت وایرلس (نه وایمکس ها ) بگیرم . قیمت تا 80 100 مهم نیست فقط افت سرعت نداشته باشه و پینگش پایین + امکان دید مستقیم تقریبا نیست ( البته چند حالت داره وایرلس) شایدم هست. (چون اطرافمونو دارن آسمان خررررااششش میزنن :D ) چه کنم.
فعلا:n16:
لینکه نصفه شد؟؟؟؟ bazicen ter هست ----- ها. لینک به بیرون نیست فقط بدونید وضع واسه چی خرابه و جماعت گیمر چی میکشن
کسی میتونه لینک این برنامه رو واسه من بذاره؟نقل قول:
قیمتش؟ الان از کجا نت میگیری؟ اوضاش چطوره؟نقل قول:
آخرین قیمتهای adsl مخابرات:
10720 تومن ، متاسفانه از مخابرات دارم از ساعت 1 شب تا 9 صبح سرعت و پینگ عالیه اما بقیه ساعات خیلی افتضاحه کاملا مشخصه پهنای باند کم دارن اما نمیخوان اضافه کنن دیگه براشون فقط پـووووووووووووووول مهمهنقل قول:
فردا یه عکس از پینگ تو اون ساعاتی که گفتم میزارم خودت قضاوت کن
این تعرفه ها مال مخابرات تهرانه مخابرات کرمانشاه ساز خودشو میزنهنقل قول:
نمیدونم چرا مخابرات کلا یه سرویس و تعرفه تو کل کشور نداره هر شهر یه طوره آشغال ترینشونم کرمانشاست:n21:
مخابرات تبریز ک معرکس! سرویس هدیش با سرعت 450 تا، شبانه دانلود میکرد! سرویس معادلش حدود 20 تومن قیمتشه! یه سرویس 9 تومنیش، شبا 100-120 تا میگرفت....
نقل قول:
همدان و اصفهان و کرج و تهران 10 مگ میدن...
چن وقت دیگه هم به کرمانشاه میدن ولی دانلود شبانه نداره به چه دردی می خوره
پینگ مخابرات از ساعت 1 شب تا 9 صبح
از ساعت 9 صبح به بعد هم اینطوره :n15:
TTL ات تو عکس اول 49 اه ولی تو عکس 2 وم 53 سعی بکن TTL 49 بگیری از 53 بهتره بعد عکس اشو بزار اینجا اگه بهتر بود:n12:نقل قول:
دوستان چرا سرعت این دوتا فایل خیلی با هم فرق دارند ؟؟؟
هر دو هم از یه سرور هستند
دومی رو با سرعت معمولی میگیره و اولی رو با سرعت چند برابر میگیرهنقل قول:
سایت مورد نطر دانلودها هست down load ha
دوستان،برای ایمیل زیر که مریوط به مخابراته، یه میل بفرستید،که سرویس های حجمی صفر گیگ رو برگردونن.تا حالا 6 نفری ارسال کردن،شما هم بفرستید،چند ماهی میشه 2 مگ حجمی به چش ندیدم از وقتی گرون شده.
دوستان تو کرمانشاه نت وایرلس میدن؟ من isp مخابراته مرکز ولیعصر:n27: می خوام از یه isp دیگه بگیرم . دانلود خیلی میکنم (نه خیلی میانگین 10 گیگ در ماه) و گیم آنلاین. یه isp خوب منصف (نداریم:n02::n03:) معرفی میکنید؟
نقل قول:2 تست کاملا متفاوت :n02:نقل قول:
متفاوت نیست! توجه کنی این دوستمون از سرور داخلی تست گرفته! سرور داخلی هم که ارزشی نداره
میدونم سرور داخلیه ،منظورم این بود سرعتا متفاوته:n01:نقل قول:
بهترین سرویس مخابرات برای دانلود چیه ؟
حسابگر 1 مگ محدود
الان دارم از شاتل سرویس حجمی میگیرم. اما چون دانلودن زیاده و قیمت سرویس های نامحدود شاتل بالاست مجبورم به مخابرات کوچ کنم. وضعیت نامحدود 512 مخابرات چطوره؟
نامحدودای 1 به 5 سرعت عادی رو میده(1 به 8 نگیری که پشیمون میشی) ،سرعت باز کردن صفحات مخابراتم خوب نیستنقل قول:
اگه میخوای از مخابرات بگیری فقط برا دانلود خوبه قیمت 512 1 به 5 هم 41165
512 پارس سرور خارج
این ارزش داره؟
خیلی خوبه ،کدوم مرکزین؟اگه میتونی یه عکس از وضعیت نویز خطت بزارنقل قول:
وضعیت خطم
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 7.3 27.0 Attenuation (dB): 35.0 20.5 Output Power (dBm): 11.5 19.8 Attainable Rate (Kbps): 9344 1352 Rate (Kbps): 8544 512 K (number of bytes in DMT frame): 268 17 R (number of check bytes in RS code word): 12 16 S (RS code word size in DMT frame): 0.5 8 D (interleaver depth): 64 4 Delay (msec): 8 8 Super Frames: 972260 972258 Super Frame Errors: 517 0 RS Words: 132227424 8264193 RS Correctable Errors: 2823379 0 RS Uncorrectable Errors: 2202 N/A HEC Errors: 435 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 Total Cells: 333061914 0 Data Cells: 1024815 0 Bit Errors: 0 0 Total ES: 407 0 Total SES: 117 0 Total UAS: 97 0
اصلا شبانه خوبی نداره پارس بعضی وقتا حتی یک گیگ هم نمی گیره
مرکز ازادی
خب اینطور فایده نداره تو روز الان اکثر شرکتا رو 8-9 مگ میبندن همین مخابرات رو انگار باید 2 دستی بچسبیم با 2 مگ محدود راحت 5 گیگ تو ساعت رایگان میگیرهنقل قول:
دوستان چرا سرعت دوتا فایل خیلی با هم فرق دارند ؟؟؟
هر دو هم از یه سرور هستند
دومی رو با سرعت معمولی میگیره و اولی رو با سرعت چند برابر میگیره ??/
من از برنامه بازار باگوشی سرعت دانلودم خیلی خوبه
ولی از برنامه مایکت سرعت دانلود معمولی و کمه
چرا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
512 محدود مخابرات
مشکل 1به 8 ها هنوز ادامه داره؟
من تا برج 2 ـه 94 محدود 1مگ دارم از مخابرات....ولی همش حجم باید بریزم توی این بی صاحاب:دی....یه خط دیگه هم تو خونه داریم که رانژه س...میخوام واسه اون نامحدود بگیرم...
سرویس نامحدود به نظرتون 256 1به5 بگیرم یا 512 1به8؟
پینگشون مهم نیست....فقط واسه دانلود میخوام:n26:
سلام. بهترین isp کرمانشاه واسه گیم آنلاین چیه ؟ ماهانه 10 15 گیگ هم دانلود دارم. از کدوم isp بگیرم؟ خود مخابراتو دارم پینگم تو 8.8.8.8 300 تاس! کمک
سلام فکر کنم پارس آنلاین بهتره واسه گیم کسی هست پارس آنلاین داشته باشه ؟ اگه میشه عکس از پینگت بگیر بزار اینجا :n12: