دوستانی که به صورت PPPoE هست مودمشون (یعنی کانکشن ندارن) هم مثل من وقتی میرن تو گزارش مصرف هیچی بهشون نشون نمیده ؟
من میزنم هیچی تو گزارش مصرف بهم نشون نمیده حتی دانلود ساعات رایگانمو :18: میزنه هیچ گزارشی یافت نشد .
Printable View
دوستانی که به صورت PPPoE هست مودمشون (یعنی کانکشن ندارن) هم مثل من وقتی میرن تو گزارش مصرف هیچی بهشون نشون نمیده ؟
من میزنم هیچی تو گزارش مصرف بهم نشون نمیده حتی دانلود ساعات رایگانمو :18: میزنه هیچ گزارشی یافت نشد .
با opera نرو .نقل قول:
من با Opera کار نمیکنم با Firefox همیشه وبگردی میکنم ولی محض اطمینان با IE هم چک کردم بازم همون مشکل برقرار بود .
نقل قول:
بعد از هر قطع و وصل شدن گزارش میده.
یعنی شب دانلود کردی تا وقتی دی سی نشی بهت نشون نمیده باید قطع کنی سپس وصل کنی بعد بری تو پروفایلت
خیالت تخت کم نمیکنه نمیکنه یهو دوبل کم میکنه:31:
برای من دوبار اینجوری شد و نزدیک 100 مگ ضرر کردم هرکاری کردم برنگشت به حسابم:13:
سلام
یه مشکلی که فکر می کنم خیلی خنده دار باشه شاید هم خیلی غیر و منطقی و بی ربط
از ترافیک من خیلی کم مونده بود تا اینکه پارس به مناسبت تولدش یک گیگ هدیه داد
من هم دیگه ترافیک جدید نخریدم فقط همون یک گیگ رو داشتم
توی مدتی که اونو استفاده می کردم سرعتم خیلی افتضاح بود یعنی جوری بود که من به دایال آپ راضی شده بودم در بهترین حالت پینگم 650 یا 700 بود
ولی چند روزه اشتراکم رو تمدید کردم در کمال تعجبم سرعتم عالی شده پینگم رسیده به 300 :18: :دی
و اون زمان که فقط یک گیگ هدیه خودشون رو داشتم با اینکه استفاده من از نت مثل سابق بود ولی حس می کردم خیلی از حجمم کم میشه حدود دوبرابر قبل
به نظرتون چرا اینجوری بوده ؟؟؟
یعنی من اشتباه می کنم ؟ :دی
چه آدم خوبی بوده اینن زنیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زنیکه 1 ساعت وقت منو گرفت و ریموت شد رو سیستمم اخر برگشته میگه اختلال داریم ایشالا درست میشه
نماینده هاشون تو شهر ما که هربار میگن مشکل از سیستم شماست
هربار هم اصرار دارن که بیان خونه هامون سیستممون رو چک کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........
دوستان این افت شدید سرعت در جنوب کشور آیا حل میشه؟! کسی هست که تاریخ دقیقی برای حل شدنش داشته باشه؟!
این Getbot چی هست؟نقل قول:
خواهش میکنم خوبی از خودتونه:31:نقل قول:
والا این وسط هیچی که نصیبم نشد کلی از حجمم بخاطر تست سرعت توسط همون زنیکه به فنا رفت:27:
اون برنامه دقیقا teamviewer بود.
رفیق جنوب شمال نداره که..!!!نقل قول:
همه جا اوضاع خرابه.
خود من تا 3 هفته پیش با 190 دان میکردم الان رسیده به 30 تازه تو بهترین حالت...!!!:13:
تجربه نشون داده بدتر میشه ولی بهتر نمیشه.
گفتن جنوب واقعا اوضاع خرابه ظهر سرعت دانلود با 256 فقط 10 كيلوبايت بر ثانيه بود.شبها هم از ساعت 1و 10 دقيقه تا 6 صبح فقط 100 مگ مي گيره(الان 15 روز هست اينجوره).
الانم اوضاع افتضاحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این نتیجه دانلود دیشبم . برای اولین بار بالای یک گیگ شده . خواستم اینجا ثبت کنم !!
نقل قول:یه نرم افزار خوب با حجم کمه ... نسخه رایگانش رو که بگیری تا سه تا لینک همزمان میگیره. وقتی لینکو قرار بدی باید هی روش راست کلیک کنی و get رو بزنی تا هی کانکشن بسازه. مثلاْ تهش با IDM تا 16تا میشه ساخت ولی با این تا بالای صدتا یا دویست تا هم میشه ساخت! البته بستگی به جایی که دانلود هم میکنی داره بعضی سایتا تا 30تا به بالا رو بستن واسه من از دانلودها یا فارسکبدز مثلاْ بیشتر از سی نمیره ولی از سایتای خارجی یا از لیچرایی مثل آپلودفا یا مثل از پاتوقدیال یا از سایتایی که وکتور و چیزای گرافیکی که میدن میگیرم میره تا 100تا. ولی سرچی که کردم بودم تو گوگل بعضیا میگفتن بره تا 1000تا دیگه ویندوز قاطی میکنه من یه بار تا سیصد و خورده ای رفت سیپییو تا صددرصد پر بود و موس آروم آروم حرکت میکرد!! خلاصه تجربه من اینه که نرم افزارای حجم بالا رو بهش نده چون نمیتونه مثل IDM نگه داره واسه فردا شب. اونایی رو بگیر که لازم داری و اگه حجم بالا باشه ممکنه سایتی که میگیری قاطی کنه (مثل بعضی لینکای مدیافایر) پس لینک مستقیم و حجم کم و اجازه هاستی که میگیری واسه کانکشن بالا الزامیست!کد:http://www.getbot.com
لینک دانلود گتبات و ...!
برای دانلود لطفاْ اسپیسهایی که گذاشتم رو حذف کنید!کد:http://up. dow nloa dina .com/upl oads/131310 81841.zip
حالا واسه کانکشن ساختن هر دفعه باید هی راست کلیک کنی و بعد get کنی! یا هی راس کلیک کنی و کلید G رو بزنی! خب اینجوری پدر طرف در میاد تا بخواد به 100تا کانکشن واسه سرعت بالا داشتن برسه! پس چاره اش اینه که از این فایلی که بالا دادم استفاده کنی! این برنامه کوچیکه٬ یعنی کلیکر هست اسمش٬ که وقتی GetBot رو راه انداختی این رو هم راه میندازی بعد روی لینک مورد نظرت هی کلیک وسط موس رو فشار میدی یا همینجوری نگه میداری! این برنامه همون کار راست کلیک و گت کردن رو انجام میده. اینجوری خیلی سریع کانکشن میسازه ...
باز سوالی بود در خدمتم :)
فکر نمی کنم به درد کاربر خانگی بخوره.نقل قول:
در شبکه ، کارایی خودش رو نشون میده.
کلا نرم افزار مزخرفیه. دائم هنگ می کنه ! :31:
فقط در ساعات ترفند سرعتم خوبه 1تا 6 بیشتر از 100مگ نمیگیره:2:
من همین الان DC کردمنقل قول:
1 تا 5:30 کلا 780 مگابایت گرفته و 5:30 تا 7 کمی بیشتر از 1 گیگابایت
بحث سرعت بذارید کنار,الان 30 صفحه شایدم بیشتر الکی رفته جلو فقطم هی گفته شده سرعت من بده سرعت من خوبه البته سرعت خوب کم پیداست(تو 100 نفر یکی):32:
سرعتا کلن بعد از عید ریخته بهم دیگه هم فکر نکنم درست شه,ولی با باگهایی که پارس داره شاید بشه یه کارایی کرد:exclamati
بعضی ها الکی میان یه چیزی میگن میرن مثل یه نفر نمیدونم اسمش چی بود الکی اومده بود فروم پر کرده بود که میتونه سرعتها رو ببره بالا,اونجا بود که یه هیاهویی تو فروم راه انداخته بود که حد نداشت همه بهش پیام میفرستادن که آقا به ما هم بگو:42:,آخر سرهم غیبش زد معلوم نشد کی بود و واسه چی اومده بود:27:
آقا الان به این نتیجه رسیدم که از 6 تا 7 دی سی بشی ازت کم نمیکنن :31::11:
برادر شما که ماشالا اوضات خوبه و یحتمل شبی 4 گیگ میگیری دیگه نیاز نداری مثه ما بیای اینجا غرغر کنی:46:نقل قول:
حالا از این باگ ها بیشتر بگو ماهم فیض ببریم:31:
از قدیم گفتن یکی برای همه ، همه برای یکی (تک خوری چیزه بدیه:31:)
دوستان من این روزا خوبم دانلود میکنم یا نه؟؟؟چاکرتیم پارس آنلاین:8:
منطقه به منطقه فرق میکنه این عکسی که گذاشتم مال یکی از خر تو خر ترین مناطقه یعنی وقتی شروع کرده بود به دانلود میگفت سرعت 15 بالاتر نمیره (با 256) ولی اونی که امین ثانی گذاشته با 256 و یهوا بیشتر تو یک منطقه دیگه راحت میشه گرفت.
پینگ بعد مدت ها یه 1 ساعتی خوب شده! :دی
مثل اینکه شما هم با سرعت پایین مشکل دارین ؟ درسته ؟ سرعت دانلود شما روی 128 چنده ؟ 16 کیلوبایت ؟ ساعات رایگان چی ؟
نقل قول:
بابا دمت گرم بگیر نوش جونت
ولی چاکر پارس آفلاین نباش همه اینهایی که الان شاکین یه روز مثل شما دریافت میکردن از جمله خودم
چند وقت که گذشت مثلا یکی دو دوره اونوقت بیا دانلود رونشون بده....:27::27::27::27::27:
این ساعت ها که تایم مجانی نیست رفیق ! :20:نقل قول:
رفیق این دوره سوم منه پس جای واسه نگرانی نیست ان شاالله مشکل همه دوستان پارس حل بشه و همه بتونن مثل من دانلود توپ داشته باشن موفق باشین.:10:نقل قول:
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
عزیز من گجت Auto Shut down نصب دارم تنظیم کردم صبح ساعت 6:50 کامپیوترم رو شات داون کنه پس اگه لینک ها ریسیوم ساپورت باشه میمونه واسه امشب...ضمنا اگه کامپیوتر خاموش باشه و دانلود نکنه چطور میخوان بنویسن به حساب.زمان خاموش و روشن شدن مودم من صبح ساعت 10:53 بود تا ببینم چقدر دانلود رایگان زده به حسابم...موفق باشید:11:نقل قول:
آقا این چه وضعیتیه؟نقل قول:
یا شما سرویس عجیب غریبی داری؟
یا واسه پارس آنلاین کار میکنی...:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
آخه زمان کانکت بودن شما رو هر کی نگاه کنه میفهمه که یه ریگی به کفشت هست...:13:
چند صفحه قبل هم یکی دیگه یه اسکرین گذاشته بود که 3000 رو خورده ای دقیقه وصل بوده و همش ترافیک رایگان استفاده کرده... آخه مگه ممکنه؟
میگیم طرف از نت تو مدت غیر رایگان اصلا استفاده نکرده, ولی کانکت که بوده!!! کانکت باشی خودش ترافیک استفاده میشه...
درود
اکانت بنده تا 26 مرداد هست و امروز بعلت اتمام ترافیک قطع شده ! در ضمن فاکتور جدید برای تمدید هم به ایمیلم ارسال شده !
قبل که شاتل بودم برام اتصال موقت میزدن !
میخواستم بدونم پارس آنلاین چطوریه ؟ هیچکاری میشه کرد تا 26 ام استفاده کنم بعدش تمدید کنم ؟
چاره ای نداری جز اینکه حجم اضافه بخری.نقل قول:
منم واسه همین گفتم که عجیبه:31:نقل قول:
والله به پیر به پیغمبر من نه از کارکنان پارسم نه کار عجیبی کردم این همون واقعیته که گفتم سرویس بندهنقل قول:
FP-2 4X1 سرعت من 256 تا 1.5 مگابایته درست الان این سرویس جمع آوری شده اما من چون با شرکت قرارداد دارم پس نمی تونن سرویس منو قطع یا عوض کنن.گفتم یا شما از حرفای من سر در نمیارین یا من نمی تونم توضیح بدم؟؟؟من یه بار مودمم رو ساعت 00:26 خاموش و روشن کردم یکبار هم صبح ساعت 10:53 اگه متوجه شده باشین با قطع کردن مودم امکان این هست که من بتونم ببینم که چقدر مصرف حجمی و چقدر دانلود رایگان داشتم اون حجمی هم که از من کم کرده واسه کار کرد من برای بعد از ساعت 7 صبحه پس دیگه تهمت نزین با تشکر...:19:
شما این زمان 1300 دقیقه و 600 دقیقه رو توضیح بدی من قانع میشم
بعدشم دوست عزیز،شما اگه 5 دقیقه هم بعد 7 صبح قطع کنی کله ساعت 6 تا 7 صبح رو از شما کم میکنه.که فکر نکنم کم کرده باشه.چون 1 ساعت که 14 مگ نمیشه:31:
ای بابا از من گفتن از شما رد کردن برای بار چندم اگه مودمت رو خاموش نکنی و در طول روز هم استفاده کم بکنی اینطوری میزنه به حسابت آخه مثل دیال آپ نیست که واسش کانکشن درست کنیم بعد هرموقع که لازم نداشتی قطع کنیم چون هم خط تلفن اشغال میمونه هم هزینه اینترنت و تلفن برامون حساب میشه اگه ADSL هم مثل Dialup بود چرا این همه پول هزینه میکردم...من شاغلم و فقط برای استراحت میام خونه و کسی هم به غیر من با اینترنت کاری نداره پس 1 مگابایت هم اگه کم بکنه به خاطر آنتی ویروسمه گفتم من گاهی شده که حتی 3 روز پشت سر هم مودمم رو خاموش روشن نکردم و اینطوری توپ دانلود کرده یعنی بالای 2 گیگ اگه توضیح میخواین بازم هم توضیح میدم...راستی شما از کجاها دانلود میکنید که اینطوری شاکی شدین؟؟؟؟
ضمنا اگه میخوای این راهی که من میگم رو امتحان کن ضرر نمیکنی اگه خواستین بگین تا توضیح بدم چطوری.:21:
حذف شود...
آدم پاک بفهم یه بار میگن من ساعت 12:26 دقیقه دیسکانکت کردم و دوباره وصل شدم اگه درست بتونی ببینی من قبل دیسکانکت شدنم 285 مگابایت مصرف کردم یعنی دانلود و وبگردی کردم تا اینجا که مشکلی نیست درست از ساعت 12:26 تا 6:50 دقیقه هم 5.625 دانلود داشتم ساعت 10:52:28 هم باز دوباره دیسکانکت شدم پس نگو که چرا واسه تو این همه زده تو از خودشونی اصلا فکر میکنین و حرف میزنین یا همینطوری یه چیزی رو میپرونین شما همیشه با همه آشناها و فامیلتون اینطور در مورد حرفاشون قضاوت میکنین؟
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
این هم مال روزه قبلیه منه؟؟؟
شرمنده عزیز اول اشتباه حساب کردم...:11: یه حساب سرانگشتی رفتم که اشتباه شد...:31:نقل قول:
تنها دلیلشم اینه که با وضعیت آشغالی که نت من و چندین نفر از دوستان که تو این تاپیک میشناسم و در و همسایه و رفقا, این وضعیت غیر قابل قبول واسه من... همین...:41:
ولی اگه شما از ساعت 3 تا 7 صبح میتونید 2.4 گیگ دانلود کنید که خیلی خوبه... برو حالشو ببر...:46:
خوب توضیح بده چکار کنیم؟نقل قول:
والا این اقای l30l30y رفیق من نیست ولی دیدم قضیه داره به جاهای باریک میکشه اومدم قضیه رو ختم به خیر کنم :
مودم ایشون روی pppoe هست و مثل مودم های بقیه نیست که روی bridge تنظیم شده باشه ، پس ایشون تا زمانی که مودمشون روشنه پارس انلاین اون زمان ها رو حساب می کنه ... در واقع ایشون ممکنه تا ساعت 6:55 دانلود کرده باشه و کامپیوتر رو خاموش کرده باشه ولی چون مودمش روشنه پارس انلاین اون زمان ها رو هم به عنوان زمان کانکت بودن ایشون حساب کرده .
حرف دوستمون تایید میشه! منم گزارش که میگیرم تا ساعت 10 که مودم روشنه زمان میندازه تو گزارش! هر موقع که مودم خاموش کنید زمانش توی گزارش ثبت میشه.
چون isp دزده خودتم باید یه جورایی دزدی کنی,این حرفمو قبول داری؟,منم همین کارو کردمنقل قول: