از دروازه شیراز مستقیم میای تا 4 راه مفتح اتوبان بصورت روگذر زیر گذر قبل از چراغ قرمز میپیچی سمت راست حدود 15 متر
تا 1.5 بعدظهر هستند
حدود 10متر قبل پیچ بانک سینا هست
Printable View
از دروازه شیراز مستقیم میای تا 4 راه مفتح اتوبان بصورت روگذر زیر گذر قبل از چراغ قرمز میپیچی سمت راست حدود 15 متر
تا 1.5 بعدظهر هستند
حدود 10متر قبل پیچ بانک سینا هست
مخابرات اصفهان سرویس حرفه ای 10 مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه سرور توی اصفهان تست بگیرنقل قول:
ی عکس از صفحه وضعیت مودمت بذار لطفانقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم dslam اپلود بیش از یک مگ رو نمیتونه بده خیلی برام جالب این تست
من از بس زنگ زدم ۲۰۲۰ خسته شدم سرعت دانلود مثل قبله ولی این سرعت باز کردن پیج هست که خیلی امده پایین من ۳۰ ثانیه زمان میبره وب سایت ها که سرور اونها تو ایران هست را باز کنم و برایو ب سایت ها خارچ ایران راحت تر هست ولی ادم یاد ۱۰ سال قبل میافته دآیل اپ شده
از شما هم همینچوریه ؟؟؟؟
من فیبر نوری هستم سرعتم همان دو مگ هست ولی مشکل روی باز کردن صفحه لود صفحه ها هست
دقیقا منم مشکل شما رو دارم من خطم تا 10 مگ بازه سرعت پینگ بطور خیلی بدی بالا رفته الان 130 میلی ثانیه یا سرور های داخلینقل قول:
به 2020 هم زنگ زدم فایده ای نداره کلا پشتیبانشون چیزی نمیدونه که بخواد کمک کنه
نمیشه آخه اسپوفر فقط سرور تهران و کرج داره اصلا شدنی نیست با اصفهان:n09:نقل قول:
اولا:اگر خط تلفنی خیلی کیفیتش خوب باشه فوقش تا آپلود 2500بکشه با مدولاسیون Annex M اینی که تو عکسه حداقل آپلودش 3500باید باشه که غیر ممکنه
ثانیا:با دان استریم 10240اصلا نمیشه سرعت9.37مگابیت گرفت
بیشتر مشکلات اخیر اصفهان از جمله Packet loss افزایش پینگ و ناپایداری لینک بر میگرده به اختلال های فیلترینگ هوشمند که البته تا اوایل اسفند ادامه دار خواهد بود.
نمیدونم پول میدیم این چیز که اسمش اینترنت هست را میخریم که راحت باشیم من کارم با اینترنت هست قبلا طرح نامحدود داد گرفتم سرعت پایین می آمد حالا دیگه همان طرح را نمیدند به اجبار چون خطم فیبر نوری هست مخابرات هستم
بعضی از دوستان اون رگ اصفهانی دارند و ول کن این ارزانی مخابرات نیستند ازش رضایت دارند اخه معلومه خطشون فیبر نیست تا ۱۰ مگ باز هست من که فیبر هستم ۲ ساله گیز مخابرات افتادم از بس زنگ زدم همه مشناسند
تو عراق داعش از اینترنت برای همه کاری استفاده میکنه ما توا یران میخوایم یکم تفریح کنیم و اگر بشه بزارند پولی در بیاریم اینجوری میکنند
نمیدونم این پشتیبانی که فقط میتونه مک را ریست کنه به چه درد ما میخوره اگر هر مشکلی پیش بیاد اپل میگه مشکل از کاربر ما مشکلی نداریم
من امروز تست کردم خط رایتیل که گرفتم یک کارت ملی تو سایت رایتیل به جای کارت دانشجویی آپلود کرذه بودم
سرعتش تا ۲ مگ باز شده و سرعت وب گردی گوشیم از اینترنت طرح حرفه ای ها مخابرات از زمین تا اسمان فرق داره
اگر حجمش ارزان تر در می امد همان رایتیل میخریم حجم ها را استفاده میکردم همه جا هم دنبالم بود
انگار تا دو سه هفته اینترنت اینجوری هست تا فکر کنم ۲۲ بهمن دست آورد سانسوریگ جدید ار شاید پرده برداری کنند
ما را از شر علم تکنولوژی همه علوم اخ توف خارجی و چنگ استکبار و این اینترنت شیطانی نجات داده و به راه مستقیم هدایت کنند تا ما توبه کنیم دست از مسخره بازی برداریم و به غار های خود در کناره کوه صفحه بر گریدم مثل ادم زندگی کنیم
و بهشت ار از خود محروم نکرده و در دام این استکبار نیفتیم
دوستان من دیشب موقع دانلود شبانه وقتی با قند شکن وصل میشدم سرعتم بالای 900 کیلوبایت بود ولی بدون قند شکن دور و بر 450 تا 500 کیلوبایت.به نظر شما دلیل اصلیش چیه؟ به آی پی ربط داره یا DNS یا چیز دیگه؟
کسی به سوال ما جواب نمیدهنقل قول:
ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2
فعلا DNS مخابرات مشکل داره DNS بهتری هم وجود نداره که استفاده کنید... باید تا بهتر شدن وضعیت صبر کنید.نقل قول:
منم اومدم وصل شد اینم اولین تستم از اینترنت مخابرات مرکز شهید قندی یه سوال هم دارم کجا میتونم ببینم چقدر حجم دارم و .... هر چی زدم دیدم میگه یوزر و پس غلطه گفتم نکنه اشتباه میرم این طوری میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یوزر پسورد ورود به سامانه را از 2020 بگیرید.
دوستان میشه روی خود مودم وی پی ان l2tp یا pptp ست کرد؟ مودم هم 2730u
نه اتفاقا همه ی سرور ها رو داره.نقل قول:
دلیل اینکه بهش گفتم با یک سرور توی اصفهان بگیره اینه که بعضی سرور ها که تو تهران هستند سرعت رو الکی بیشتر نشون میدن.فایل اسپید تستشون سایزش کمه برای همین یهو سرعت تا 12 مگ هم میره بعضی وقت ها با این سرور ها.قبلا یه سرور بود از homatelecom که اینطوری بود
ظهر ها همیشه سرعت میاد پایین؟
دوست عزیزنقل قول:
منم شهید قندی هستم (البته مرکزش) . شما بی زحمت ساعت 9 شب به بعد
یه تست بکنین . برای من داغون میشه. پینگ نزدیک 450 با سرعت دانلود حدودا 200
بله . سرعت همیشه میاد پایین که بجز برای یک نفر برای بقیه داغونه
مشکل افت سرعت و افزایش پینگ کلا خیلی عادی شده و منم این مشکل رو دارم کلا از صبح تا حدود 12 اینترنت خوبه و مشکلی نیست بعدش دیگه اعصاب خورد کن میشهنقل قول:
به پشتیبانی هم که زنگ میزنم بهم میگه قطعی ارتباط دارین پسورد دسترسی به سرویس رو عوض کنید و دوباره مودم رو کانفیگ کنید [emoji23]
چشم ساعت ۹ به بعد هم یک تست میگیرمنقل قول:
پینگ منم بالا بود حدود۴۰۰ و سرعت دانلود هم میاد رو ۳۷۰ ظهر ولی اون تستی که گذاشتم اون اول خیلی خوب بود و نوسان هم حدود ۱۰-۲۰ کیلو بود
اینم وضعیت الانم
بد نیست فکر کنم حدود ۲-۳ ساعت افت سرعت هست درسته؟
درودنقل قول:
از ظهر به بعد شروع میکنه افت کردن
شما هم تست از سرور خارجی بگیرین مثل انگلستان
سرور داخلی سرعتش بالا باشه ارزشی نداره
نهایت افت عصر به بعد هست که دیگه سایتم برای من بزور باز میکنه
اگه امکانش هست برات ی عکس از صفحه استاتوس مودمت بذارنقل قول:
ممنون
اقا تست سرعت داخلی اینه خارجی دیگه روم نشد بگیرمنقل قول:
اینم استاتوس مودم
ولی در کمال کندی برای اینترنت گردی خوبه دانلود داشته باشیم بیچاره ایم
پشتیبانی هم گفت که مال ساعت اوج مصرفه برای همین این طوری میشه بعد اول خواست دست به سرمون کنه نشد گفت حالا خطتون رو ریست میکنم ببینید بهتر میشه یا نه(اخرش کرده نه؟) گفت بین ۱۰ تا ۲ مگ هست
خیلی برام تست سرعتت جالبه آپلود خطت روی 512 بسته شده ولی سرعت آپلودی که تست گرفتی 1 مگابیت!!!نقل قول:
کسی از دوستان دلیلش رو میدونه چرا این اتفاق میوفته؟؟؟؟؟
سرویس 10 مگ افتضاح شرکت مخابرات
واقعا کاش میتونستم ISP رو تغییر بدم
خطم تا ده مگ بازه ولی جز دو یا سه ساعت صبح بقیه ساعت ها یا قطع یا پینگ و سرعت افتضاح!!
سلام خدمت همه
بعد از یه ماه غیبت دوباره اومدم
اما خب،پیاماتون را خوندم
مخابرات این چند وقته خیلی مشکل داشت من قبول دارم
البته خب دارن کارای زیرساختی انجام میدن که به بهبود شبکه خیلی کمک میکنه
در مورد اون روتر که دوستان گفتند بگم
اگه من به قطعیت گفتم روتر مرزیه اشتباه کردم
دوستون آقای esfahanweb حرف درستی زدن،ما مکان دقیق روترها را نمیدونیم منم از روی تریس گفتم که احتمالا مرزیه
دوستان اینم بگم که تو پشتیبانی ما دسترسی به هیچی نداریم و همه حرفایی که میزنیم از روی تجربه هستش
پشتیبانی هم ان شاالله بهتر میشه،افزایش نیرو داشتیم،زمان انتظار خیلی کمتر میشه و ان شاالله پاسخگویی بهتر میشه
در مورد آقای esfahanweb بگم که از روی نوشته هاشون و مکان تست هاشون بگم که بله ایشون مخابراتی هستند و یه واحد جدید تو مخابرات راه اندازی شده که ایشون تو اون واحد مشغولن و تقریبا در همه ی امور اینترنت مخابرات دستی دارند و چرا کتمان میکنند نمیدونم
من به عنوان یه پاسخگو از این نوع سرویس دهی از همتون معذرت خواهی میکنم.
متاسفانه هیچ کاری از دستم بر نمیاد که براتون انجام بدم ولی اگه پیشنهادی یا انتقادی دارید تا جایی که بتونم فقط خودما تو اون مورد خاص با نظر شما هماهنگ میکنم و به دوستان دیگم هم نظر شما را انتقال میدم
من در مورد اون روتر هم به واحدهای مربوطه ارجاع دادم ولی چرا تغییری داده نشده را نمیدونم
دوستان یه خواهش هم ازتون دارم
لطفا وقتی حضوری مراجعه میکنید نگید توسلی تو فروم اینترنتی اینا گفته،دلیلش که واضحه و نیازی به گفتن من نیست
بازم تشکر از نظرهاتون
جناب توسلی ممنون از پاسخگویی شمانقل قول:
فقط ی سوال این مشکلات مشخص نیست تا کی ادامه داره؟
متاسفانه همونجوری که گفتم ما هیچ اطلاعی نداریمنقل قول:
ولی اینقدر بگم که مسوولین مشکلات را میدونند و سعی دارند مشکلاتا هر چه سریعتر برطرف کنند.
خریدهای جدیدی هم از تجهیزات داشتند که هم مشکلات کلی را حل میکنه و هم مشکلات مربوط به حطوط فیبر نوری را حل میکنه
نمونش را مشترکین مرکز استقلال میتونند متوجه بشند
اگه ریت خط رو چک کنند میبینند که تغییراتی ایجاد شده
من رفتم مرکز استقلال یوزر پس بهم دادن
مودمم تا یک ساعت دیگه ممکنه برسه. بلد نیستم راه اندازی کنمش یکی بهم توضیح میده بصورت مبتدیانه؟
راستی من به خانمه گفتم خطم فیبر نوری رو چند بستینش؟ گفت تمام فیبرا رو یک مگه و بیشتر نمیشه؟ طرحم ده مگه حالا این راست میگه؟ من میخام حداقل دو مگ باشه.
مودم را همان شخصی که میاره بگو برات کانفیگ کنه کاره خودت را راحت کن...نقل قول:
اون خانم اشتباه گفته پورت فیبر نوری تا 2مگ بسته میشه شاید...
کسی نمیاره خودم میرم بیارمنقل قول:
کسی هم نزدیکم نیست بلد باشه!
این افت سرعت شبانه و تو اوج مصرف رو هم فکری براش کردن؟ خیلی بده یه اپ دیت۳۰ مگی از بازار میخواستم بکنم ۴ بار قطع شد بعد ولش کردم تا صبح ساعت ۵-۶ زدم انجام شدنقل قول:
بله اینا مطمعنمنقل قول:
دارن پهنای باند اضافه میکنند
اگه از زیر ساخت مشکل حل نشد از شرکت های پپ دیگه میگیرند
پس هر وقت مودم گرفتید بگو بچه ها اینجا کمک میکنند...نقل قول:
با وایفای اگر اسپید تست بگیری با گوشی سرعت آپلود رو بالاتر نشون میدهنقل قول:
اینم تست سرعت من.سرعت آپلود خیلی افت کرده!
سلام دوستان
من امروز طرح حرفه ایها رو فعال کردم
ولی الان 2 تا طرح دارم .
زرین و حرفه ای ها .
چطور مطمئن شم فقط از طرح حرفه ای ها استفاده میشه ؟
میخوام زرین غیر فعال شه .
با تشکر . . .
خب طرح جدید حرفه ای ها که فعال کردی یوزرنیم و پسوردت فرق میکنه که باید مودم رو با یوزرنیم و پسورد طرح حرفه ای ها کانفیگ کنینقل قول:
برای غیر فعال کردن زرین ها باید بریم مخابرات منطقتون و فرم پر کنی تا برات غیرفعال کنن
ممنون .نقل قول:
سایت مودمم رو نمیدونم بدبختانه !!!!
۱۹۲.۱۶۸.۱.۱نقل قول:
رو بزن بعد ازت یوزر و پس میخواهد معمولا جفتش ادمین هست
آقای توسلی خواهشا اگه میتونید این مشکل پکت لاس را با جدیت بیشتر پیگیری کنید آخه الان تفریبا این مشکل فقط ساعت 5 تا 8 صبح برای من وجود نداره و حدود 2 ماهی هم میشه این مشکل سرجای خودش هست. شرکتای دیگه یه مشکل کلی که داشته باشند تهایتا تا 2 3 هفته حل میشه.
نمونش همین شاتل که تو هفته گذشته تو مرکز بزرگمهر مشکل پینگ پیدا کرده بود و گفتند نهایتا تا 5 و 6 بهمن حل میشه که اینجور که دوستم میگفت حل شده است !!!!