دوستان کسی اگه وایمکس کارکرده داره یا سراغ داره من فورا میخوام.طوری باشه که بتونم تعرفه 1مگ نامحدود بزنم.
ترجیحا تعرفش تموم شده باشه و فقط کرج یا تهران باشه.
Printable View
دوستان کسی اگه وایمکس کارکرده داره یا سراغ داره من فورا میخوام.طوری باشه که بتونم تعرفه 1مگ نامحدود بزنم.
ترجیحا تعرفش تموم شده باشه و فقط کرج یا تهران باشه.
[QUOTE=kasi58;7785998]اقا من چهip, dns بدم،از اولش رو اوتومات بودنقل قول:
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
4-5 روزه نت لگ شدید میزنه. شب و روز فرقی نداره هر 10- 20 ثانیه چند تا تایم اوت میده و سند و ریسیو برای 1-2 ثانیه قطع میشه . سر بازی کردن چنان پدری از من دراورده که بیخیال شدم تا نت درست شه. ایا راه حلی هست اینو درست کرد مثل تغییر dns یا باید صبر کنیم درست بشه ؟
دقیقآ من هم همین مشکل رو دارم متاسفانهنقل قول:
سلام آقا مودم وایمکس من سرعت دانلود128 وقتی با لپ تاپ دانلود میکنم سرعت16 هست
اما همون لینک با پی سی دانلود کنم سرعت زیر 10 هست
کابل شبکه خود مودم کوتاه یه کابل بلند 5 متری خریدم
اما سرعت وب باز کردنش خوب
احتمال داره پی سی شما بطور پنهانی در حال اپدیت برنامه خاصی باشه بهتره از طریق فایروال همه برنامه های غیرلازم رو بلاک کنیدنقل قول:
یک تست پینگ با این بپیرید اعلام کنید
94.232.172.166
ممنون
[QUOTE=kasi58;7785998][QUOTE=kasi58;7788748]نقل قول:ممکنه به هر دلیل رخ بده ( یکی از دستگاه های من هم اولش این مشکل رو داشت بعدا رفع شد + یک دستگاه قدیمی هم قبل از اینکه ورژن جدید درایو باسش بیاد این مشکل رو داشت باید ip می دادم )نقل قول:
ازمایشش ضرر نداره... احتمالا مشکلت رو حل می کنه.:n06:
+
فایروار مودم رو هم چک کن ببین یک موقع محدودیت باسه یک سری از ip هایی که می تونی تعریف کنه نداده باشه ( مثلا یکی اشتباها رفته باشه دستکاری کرده باشه - قبلا دیدم رخ داده )
بدون نام بردن از سایت و گذاشتن تصویر یا وضعیت کانکشن و .... کسی نمی تونه بهت کمک کنه دوست عزیزنقل قول:
اگر صفحات سبک باشه نه ولی در غیر این صورت و داشتن کلی فلش و تصاویر تفاوت سرعت محسوس خواهد بود ( به مرور احتمالا عادت می کنه - اول کاری یکم سخت خواهد بود)نقل قول:
نقل قول:فکر می کردم مشکل از سیستم منه ( اخه من چند روزه باهاش سر و کار دارم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره جدیدا ارتباط یکهو وسطش سکته می زنه و هیچی سند و ریسیو نداره.
بعضی مواقع وقفه کوتاه است بعضی مواقع تا 3-4 ثانیه هم میرسه.... هر کی کار انلاین داره احتمالا متوجه میشه همش قطع و وصل میشه ارتباط.
معلوم نیست باز چی کار کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدودای 60-90 می زنه ( داخل کشور است فکر کنم.)نقل قول:
این قطعی وصلی دائمی ارتباط داره رسما میره رو اعصاب . من با ریموت دسکتاپ خیلی کار دارم. هر 20 ثانیه یک بار یک هو دیسی میشه . بازی که نمیشه کرد و کارم هم سر این مشکل پیدا کرده. یعنی هر کار که نیاز به ارتباط دائم داره عملا رفته رو هوا !
دوست عزیز چیزی دانلود نمیشه چون چراغ دیتای مودم وایمکس ثابت و اگر چیزی دانلود میشد اون چراغ چشمک باید میزد.نقل قول:
راه حل دیگه ای بنظرتون نمیرسه
سلام دوستان
یه سوال داشتم لطفا جواب بدید
الان 1 مگ مخابرات دارم متوسط 120 دانلود دارم پینگشم با گوگل تو روزای خوب 120 تا 170 روزای بدم که میره رو 400
میخوام بدونم وضعیت پینگ ایرانسل چطوره؟ میشه باهاش بازی کرد؟
بعد اینکه این اینترنت در حال حرکت هم جواب میده یا حتما باید ثابت باشیم؟
این پورت line پشت مودم وایمکس چی کار میکنه ؟
سلام ..
الان چند وقتی هست که مودم limited access میزنه ..
یک بر هم daignose کردم گفت invali IP ,
من از ۲ سال پیش که وایمکس دارم رو automatic IP بود ،الان چی کار کنم ..؟
چه IP بدم ؟
دوستان کسی می دونه میشه تعین کرد که از چه آنتنی اینترنت رو گرفت؟؟منظورم اینه اینجا 2 تا آنتن هست که یکی سرعت 250 برای دانلود به من میده یکی هم 40 ...من اول کلا رو آنتن اول بودم از وقتی آنتن دوم رو زدن کلا سوییچ شده رو این آنتن با سرعت خیلی کم..حالا از تنظیمات مودم امکانش هست که بتونم کاری کنم کلا روی آنتن اول باشم؟
دوستان با وایمکس ایرانسل میتونن از Viber استفاده کنن ؟ یا ایرانسل تخته کرده درشو ؟ :n02:
دوستان کسی می دونه میشه تعین کرد که از چه آنتنی اینترنت رو گرفت؟؟منظورم اینه اینجا 2 تا آنتن هست که یکی سرعت 250 برای دانلود به من میده یکی هم 40 ...من اول کلا رو آنتن اول بودم از وقتی آنتن دوم رو زدن کلا سوییچ شده رو این آنتن با سرعت خیلی کم..حالا از تنظیمات مودم امکانش هست که بتونم کاری کنم کلا روی آنتن اول باشم؟
منم قبلنا دنبال یه همچین داستانی بودم البته واسه مبین نت ... تنها راهی که سریعا تونستم پیدا کنم این بود که مودم رو ببرم اون سمت خونه که به اون آنتن نزدیک تر بود و اونجا قوی تر بود.
تو تنظیمات مودم باید نشون بده تو قسمت تنظیمات وایمکس یه جایی هست که فرکانس های دریافتی رو نشون میده می تونید تعداد فرکانس های دریافتی رو ببینید و بینشون سویچ کنید. برا شما رو نمیدونم ولی برای مبین نت که امکان پذیر هست.نقل قول:
برای همون مبین نت رو لطف می کنید بگید ..شاید برای ایرانسل هم تنیمات نزدیک به همین رو داشت...ممنون میشم کمک کنیدنقل قول:
دوستان این وایمکس ایرانسل اوضاع به چه صورتی هست؟
2مگ سرعت دانلودش چنده؟ توی روز و شب؟
2مگ بگیریم روی همون 2مگ میبندن ؟ یا بیشتر؟
قطعی اینا داره؟پینگ داخل خارج به چه صورتی هست؟
محدود میکنه ؟برای دانلود شبانه میگم.
باسه خط تلفن است ( قرار بود راه بیفته ولی مثل بعضی موارد دیگر به فراموشی سپرده شد - شماره اش هم همان شماره وایمکس است )نقل قول:
( اگر ip مودم 192.168.1.1 هست )نقل قول:
192.168.1.5 تا 192.168.1.250
باسه ip
255.255.255.0
باسه دومی
سلام
دوستان این تصویر رو ببینید و لطفا راهنمایی کنید که سیگنال دهی خوبه یا خوب نیست و نهایت سرعت رو نمیتونم دریافت کنم...؟؟
تعرفه بنده 2 مگ نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیگنال دهی به شدت ضعیفه.نقل قول:
مقدار rssi وقتی به صورت منفی نوشته میشه (مثل مال شما) هر چه پایین تر باشه بهتره. این مقدار rssi شما به شدت بده. مقدار rssi مناسب بین 30- تا نهایتا 70- هست.
مقدار CINR هم یه عدد مثبته و هر چه بالاتر باشه بهتره. مقدار مناسب CINR هم بین 20 تا 35 هست.
سلام
ایرنسل چند وقته (5-6 روز) شدید time out داره هر 1 دقیقه کلا قطع میشه این مشکل تو بازیها کاملا مشخصه......از دکل نیست trace کردم مشکل خود ایرانسل
از خدمات پیگیری کردم می گفتن مشکلی نیست ولی همه دوستامم همچین مشکلی دارن..احتمالا یه برنامه ایی هست!!!
منم یکی از دوستام از یک هفته پیش همچین مشکلی براش پیش اومد، مودمش رو به مبین نت تبدیل کرد. از ایرانسل راحت شد.نقل قول:
سلام
اینترنت به فنا رفته.
چند وقتی بود با سرعت فضایی دانلود میکردم، حتی شبانه (2 مگابیت پایه دارم و 250 دانلود میکردم)
چند روزی رفتم خونه پدرم و مودم هم با خودم بردم، دیروز مجددا برگشتم خونه خودم، اما بعد از روشن شدن مودم متوجه شدم سرعت به اف رفته! میانگین سرعت دانلود 20 کیلوبایته!!!!
چند بار خاموش روشن کردم اما درست نشد. چی کار کنم؟ الان گریه م میگیره!
سرعت منم از امروز صبح بدجوری پایین اومده
2مگ نامحدود دارم و سرعتم بین 80 تا 140 هستش
سلام دوستان
من یک ماهه 4 گیگ دارم ، چند روز دیگه تموم میشه
حالا میخاستم بدونم اگه زودتر از تاریخ اتمام قرارداد شارژ کنم ، قرارداد بعدی به صورت رزرو ثبت میشه یا همون موقع فعال میشه و ترافیک فعلی میسوزه ؟
به صورت رزرو فعال میشه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
از دیشب یکی از اون هابهایی داخلی ایران که دائم time out میداد و بابای ما رو در اورده بود درست شد و وضعیت نت زیر رو رو شد. پینگ و سرعت دوباره عالی شده . چقدر طول کشید که این هاب که داخلی بود رو درست کنن.
هاب چی هست؟نقل قول:
من ۲۵۶ ،۶ ماهه داشتم که این ماه تموم میشه ..ولی متاسفانه ترافیک من هر ماه ۳ گیگ تعلق میگرفت،من میخوام کل ۱۸ گیگ دستم باشه تو ۶ ماه که هر جورخواستم مصرف کنم،الان که رفتم قسمت تغیر تعرفه اصلا ۲۵۶ ،۶ ماهه نداره!!:n24: ،چی کار کنم ؟
بعدش من چون adsl هم دارم به نظرتون همین ۲۵۶ ادامه بدم یا بیام همون ۱۲۸ ،چون واقعا سرعتش که افتضاح هست و پینگ وحشتناک داره،،فکر نکنم ۱۲۸ اونقدر بدتر باشه
۱۲۸ برای دیدن فیلم و برنامه های ماهواره آنلاین با کیفیت پائین جواب میده ؟
منظور سوئیچهای ارتباطی هست ! روتهای اینترنتی در مسیرشون از سوئیچهای ارتباطی عبور میکنن که بهشون هاب گفته میشه و کارشون متصل کردن روتهای اینترنتی به هم هست. حالا یکی از این سوئیچها خراب شه یا نقص فنی پیدا کنه کاربرهایی که رو اون روت قرار دارن به مشکل میخورن !نقل قول:
دقیقا هاب ارتباطی دوم ایرانسل ( داخل ایران) 6 روز بود time out میداد و از اون موقع قطع و وصلی دائم اینترنت رو شاهد بودیم. از دیشب مثل اینه درست شد چون trace میکنم دیگه تایم اوت نمیده !
تعرفه های بلند مدت رو برداشتن و فقط برای شهرستان ها هست. منم زنگ زدم و در خواست دادم گفت امکان نداره و این حرف ها. سیاستشونه که مشتری رو بتیغونند دیگه :n21:نقل قول:
منم الان 128 دارم. 256 رو نمی دونم ولی قبلاً 512 داشتم قابل تحمل بود لا اقل. ولی 128 خیلی داغونه. در حد دیال آپه. به خاطر همین چند وقتی هست اصلاً تمدید نکردم.
حالا باز می گم 256 رو نمی دونم ولی به نظر من همون روی 256 بمون چون 128 خیلی پایینه. 12-13 تومن هم هر ماه می گیرن واسه 3 گیگش. یعنی دقیقاً دزدی :n21:
میگم دوستان واسه تمدید وایمکس چی کار باید کرد ؟
چرا اینطوریه این سایتشون ؟:n13:
میخام یک ماه دیگه تمدید کنم ، کدوم قسمت باید برم ؟
ایها الاساتید کمکنقل قول:
من وایمکس اعتباری دارم ، 512 ، 4 گیگ ، میخام همینو یک ماه دیگه تمدید کنم ، کدوم قسمت باید برم تو سایت ایرانسل ؟؟
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز وارد حساب کاربری میشید از سایت ecare.mtnirancell.irنقل قول:
بعد وارد بخش تغییر طرح تعرفه که بالا زده میرید
از اونجا سرعت مورد نظر رو انتخاب میکنید
و از بخش پایینی تعرفه ی مورد نظر رو انتخاب میکنید
بعد از انتخاب یک اس ام اس براتون ارسال میشه که میگه چقدر به حساب بریزید.
بعد از ریختن به حساب بعد از اتمام تعرفه ی این ماه فعال میشه.
ممنوننقل قول:
ولی نمیخام تعرفه رو عوض کنم ، و توی بخش تغییر تعرفه همه سرویس ها موجوده به جز سرویس فعلی خودم
من میخام همین که الان دارمو تمدید کنم
تو بخش پرداخت صورتحساب/پرداخت اینترنتی که وارد میشم ، میگه مبلغ رو وارد کنید ، چه قدر باید بزنم ؟ چرا مثل بقیه شرکت ها خودش مبلغ رو مشخص نمیکنه ؟ اگه یه مبلغی بزنماز کجا میفهمه چه سرویسی میخام ؟
من اشتراک 2 مگ نامحدود دارم...خیلی برام جالبه این چند وقت بررسی کردم/////سرعت من اوایل عالی بود که الان 4 ماهه افتضاح شده....
بررسی دقیق کردم که دقیقا راس ساعت 11 سرعت از 250 کاهش پیدا می کنه به 30 تا 60 ..تا ساعت 2 شب....
تماس هم گرفتم با ایرانسل عنوان کرد چون اشتراک 1 به 8 هست و قرارداد امضا کردید نمی تونید کاری کنید همینه که هست و دلیل کاهش سرعت همینه که اشتراکی هست
من نمی دونم چه جور اشتراکی هست که دقیقا همه ساعت 11 صبح شروع میشه این اشتراکی....واقعا عجیبه....من شک ندارم کار خودشون هست...حالا نمی دونم چه هدفی از این موضوع دارند
جالب تر اینکه اکثر دوستان از جمله دوستانی که از مخابرات دارند هم همین مشکل رو دارند و از صبح تا نیمه های شب سرعت ها به شدت کاهش پیدا میکنه...نمی دونم چه دلیلی داره این کار
به نظر خود من که انقدر سرعت رو کاهش می دن که خودمون اصرار داشته باشیم که اینترنت داخلی بگیریم.....
شما ۲۲ واریز کن خودش اتوماتیک تمدید میشه.نقل قول: