سخت کنندههههههههههههههههههههه ههههههههههههه :19::19::19::19::19::19:
Printable View
سخت کنندههههههههههههههههههههه ههههههههههههه :19::19::19::19::19::19:
از این راه هم می تونی استفاده کنینقل قول:
اول برنامه Afs Explorer رو دانلود کن
فایل dt02.img از پوشه img بازی رو با برنامه Afs Explorer باز کن و فایلهاشو اکسترکت کن
پسوند آهنگهای بازی ADX هست که باید با کانورتور به mp3 تبدیل کنی
Afs Explorer
منبع pesiha.mihanblog.comکد:http://www.persianupload.com/3744480
کانورتور
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4435925&postcount=959
این هست ولی باید از آپشنت یه کپی بگیری شاید خرابش کنه ، دیگه تو بازی ، توی آپشن نمی تونی برینقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4359793&postcount=7269
به خاطر مصدومیت که نمیتونه باشه چون اگه مصدوم بودن حداقل بین ذخیره ها بودن و با علامت + نشون داده میشد... که میگید نیستن...سنشونم که به خداحافظی نمیخوره...ترانسفرم نشدن...از طرفی تیمشونم میگید زده رئال...حالا پیدا کنید پرتقال فروش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاید خوب نگشتین یه بار دیگه برید به قسمت club team >>>team information>>>team information by season
داش وحید چی شد قسمت دوم آموزش مسترلیگ بذارش دیگه این قسمت دوم چون راجع به نقل و انتقالات هستش خیلی مهمه لطف کن بذارش
مرسی
باشه سعی می کنم تا چند روز دیگه بذارم.خوب شد گفتی چون یادم رفته بود.این دفعه بیشتر می خوام نکته های اونو بگم و جزئیات و چیزای ساده رو نمیگم در ضمن اگه میشه یکی از دوستان یک فایلی یا چیزی بذاره تا این مشکل سیوهای مسترلیگ ما حل بشه.نقل قول:
اگر به یک تیم دیگه رفته بودن در رنکینگ پاس گلها تیمشون رو تیم من نمیزد.خواهشا کمک کنید.اینا کجا رفتن؟؟نقل قول:
تو لیست team information by season نبودن؟؟؟؟
من الان خودم تصمیم گرفتم دوباره با چلسی برم کلا هر شماره از این بازی من حداقل دو سه باری با چلسی میرم:31:نقل قول:
فردا شاید برات بیشتر توضیح دادم ولی در مورد بازیکنان یکمی توضیح میدم.به نظر من بازیکنانی مثل لمپارد و تری و اشلی کول و دروگبا و همچنین پیتر چک(اگر جاش بوفون رو نخری) همیشه به عنوان ترکیب اصلیت خوب هستند ولی مثلا از این بازیکنان لمپارد و دروگبا پسرفت نسبتا زیادی می کنند که برای کسی مثل من که لمپارد رو خیلی دوست دارم خیلی زور داره و به خاطر همین قبل از اینکه مسترلیگ رو شروع کنم توی قسمت ادیت پیشرفت اونو روی یه گزینه ای میذارم که اصلا پسرفت نمیکنه و پیشرفت هم شاید خیلی کم بکنه.همچنین بازیکنان مثل بوسینگوا و اسیت هم بازیکنان خیلی عالی هستند ولی من خودم دیگه واقعا از اسین خیلی خسته شدم چون هر وقت با چلسی رفتم اون تا آخر توی ترکیب اصلی بوده و من دوست دارم الان یه تنوعی ایجاد کنم ولی شما میتونی اونو مثلا پست هافبک دفاعی بذاری.بعد اون هافبک وسط هایی که گفتم روی یه دونشون رو حتما بخر تا هافبک هات کامل بشه.همچنین به نظر من بازیکنانی مثل بالاک و کاروالیو و آنلکا بیشتر از یه فصل به درد نمیخورن چون خیلی پسرفت می کنند.در مورد مهاجم ها دروگبا که برای مهاجم نوک خیلی خوبه ولی برای دو تا مهاجم گوشه خیلی گزینه ها هست که بستگی به خودت داره و اگه خواستی میتونم چند تا بازیکن خوب برات معرفی کنم.ولی به نظر من اگر فصل اول هستی و مهاجم خوب نخریدی فعلا همون سیستم چهار-چهار-دو که قبلا دربارش توضیح دادم خوب هستش.
در مورد بازیکنان سرعتی خیلی بازیکن میشه گفت ولی اگه بخوام 5 تا بازیکن خیلی سرعتی بگم اینا رو میگم:
آگبونلاهور(آستون ویلا)-جووینکو(یوونتوس)-والکات(آرسنال)-سیلوا(والنسیا)-آگئرو(اتلتیکو مادرید)
نه خیر نبود.نقل قول:
بابا جون این که خودش رو کشت یکی جوابشو نمیده هرچی من میام میبینم گیره سخت کنندس؟؟؟:41:نقل قول:
بیا عزیز ببین این بدردت میخوره یا نه؟ گشتم پیدا کردم ولی خودم هنوز استفاده نکردم:
کد:http://www.mediafire.com/?fndmmqmy4nj
کد:http://www.persianupload.com/3321872
وحید جان به نظر من همه این اموزشهای مستر لیگ رو توی یک پست بزار و ادرس پست رو بزار توی امضات تا هر وقت کسی خاست در دسترس باشه . من الان باید با این اینترنت زاغارت این صفحه ها رو بگردم تا اموزشت رو پیدا کنم !
میشه ادرسشو بدی ؟
در ضمن این مستر لیگ همون گذینه Master Leage توی منو هست دیگه ؟! اگه اونه که پس چرا میشه سختی بازی رو تعقیر داد ؟ اینجوری که 1000 تا گل میشه توی همه مسابقات به طرف زد ؟
دوست عزیز شما مطمئنی این شرایط وجود داره؟اگر این جوری باشه شاید یه دلیل وجود داره که اونم اینکه سیو هات قاطی کرده که اگر یه پچ دانلود کرده باشی که احتمال بالاتر میره.البته من زیاد این قسمت افسانه شدن رو نمیرم ولی در شماره قبلی یه مشکل خیلی خنده دار برای من وجود داشت مثلا من توی چلسی بازی می کردم بعد از یه مدت قاطی می کرد و پیترچک اسمش میشد کاروالیو:27::27::27: یعنی دو تا کاروالیو توی ترکیب چلسی وجود داشت و پیترچک بنده خدا غیب میشد:27::27::27: شاید برای شما هم مثل این قاطی کرده ولی مطمئن نیستم چون من شماره قبلی رو بازی کرده بودمنقل قول:
باشه سعی میکنم توی امضام بذارم.صفحه 944 رو یه نگاه بنداز فکر کنم چیزای مفیدی توضیح دادمنقل قول:
وحید جان به نظر من همه این اموزشهای مستر لیگ رو توی یک پست بزار و ادرس پست رو بزار توی امضات تا هر وقت کسی خاست در دسترس باشه . من الان باید با این اینترنت زاغارت این صفحه ها رو بگردم تا اموزشت رو پیدا کنم !
میشه ادرسشو بدی ؟
منظورت چیه سختی بازیو میشه تغییر داد؟شما میتونی سختی بازی رو مثلا بذاری روی Top player باشه و تغییر ندی و حتما لازم نیست بذاری روی آماتور تا صد هزار تا گول بزنی:31::31::31: اگر تا حالا این قسمتو نرفتی حتما برو که خیلی جذاب هستش.نقل قول:
در ضمن این مستر لیگ همون گذینه Master Leage توی منو هست دیگه ؟! اگه اونه که پس چرا میشه سختی بازی رو تعقیر داد ؟ اینجوری که 1000 تا گل میشه توی همه مسابقات به طرف زد ؟
سلام....وقت بخیر...
دقیقا میتونی همین کار رو با برنامه PES_2010_Editor انجام بدی.برنامه هم توی صفحه اول انجمن ادیت هست.وقتی روی لیست برنامه کلیک راست کنی گزینه های مختلفی برای ایمپورت و اکسپورت هست که میتونی ازشون استفاده کنی.نقل قول:
سلام به دوست خوبم،حسین آقا.عزیزم اسم این افکتهارو میگفتی راحت تر بودی که.اسمشون چیه؟توی کدوم منو هستن؟نقل قول:
ضمنا از نظر دوستان بهترین و کاملترین پچ کدوم هست؟
من لینک دانلود پچ pesedit آخرین نسخه که فکر کنم 1.5 هست می خوام که هم تست شده باشه و هم قابلیت ریزوم داشته باشه.از خود سایت pesedit دانلود کردم 240 مگا از حدود 270 رفته بود که قطع شد و دیگه حتی ریزوم هم نمیشد.لطفا یک لینک سالم برای این پچ بدین.ممنون...
من الان با یه چیز خیلی خنده دار برخوردم.بازیکن خودم سایه یه بازیکن دیگه رو زد و بعد اخراج شد:18:دیگه داوری اینجوری ندیده بودم:20:
واهههههههههههههه :18:مطمئن باش اگه نمی زدش می رفت گل می زد:31:نقل قول:
اینم خراب بود
آقا جون مادراتون یه سخت کننده درست حسابی بذارید :19:
سلام . من تا چند روز پیش PES ام خوب کار میکرد ولی الآن که میرم تو بازی صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه ... کسی به این مشکل خورده ؟! راه حلش چیه ؟!
اگه منظورت توی مسترلیگ هستش منم با این مشکل اعصاب خردکن برخوردم بعد از چند تا بازی قاطی میکنه و میاد بیرون و دلیلش بیشتر به خاطر این پچ هایی است که دانلود کردم.دوستان بیست دفعه گفتم ولی بازم میگم یه نفر یه چیزی برای دانلود بذاره تا این مشکل اعصاب خردکن ما حل بشه.نقل قول:
خوب اخه جذابیتی نداره وقتی سختی بازی رو هر وقت بخای بشه تعقیر بدی ! اینجوری اون اخر مستر لیگ هم به راحتی تیمها رو میبری ! در ضمن فعالترین فرد تاییکیا !یه PES باز فوق حرفه ای !نقل قول:
منظورت چیه سختی بازیو میشه تغییر داد؟شما میتونی سختی بازی رو مثلا بذاری روی Top player باشه و تغییر ندی و حتما لازم نیست بذاری روی آماتور تا صد هزار تا گول بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر تا حالا این قسمتو نرفتی حتما برو که خیلی جذاب هستش.
سلام من چطوری تو مستر لیگ آمار بازیکنای خودم و تیمای دیگر رو ببینم مثل تعداد بازی گل و پای گل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
آقا کسی فیس حاج صفی داره برای ما بزاره
دوست عزیز شما باید برای این کار به قسمت club house بری و از اون جا گزینه tournament information انتخاب کنی که در این جا میتونی هر چه اطلاعات مثل رده بندی و گل زن ها و پاس گل و ... رو برای هر جام یا لیگی ببینینقل قول:
بابا دلت خوشه ها:31:من اصلا توی همون top player هم راحت تیم هارو میبرم بعد بیام درجه سختی رو تغییر بدم من اصلا به درجه سختی فکر نمی کنم.شما به نظر من میتونی اونو تغییر ندی و حتی اگه بازی سختی داشته باشی.باور کن حداقل با دو سه تا میتونی بری وحالشو ببری:20:مثلا با تیم هایی مثل چلسی و رئال و منچستر و بارسا حداقل با یه دونه از اونا برو و اگر کمک خواستی میتونی اینجا بپرسی.اگر اصلا نرفتی که برات خیلی جذاب هست.من خودم در هر شماره با حدود 10 تیم هر کدوم هم سه چهار فصل میرم و واقعا جذاب هستش.مثلا با تیمی مثل اودینزه بعد از دو فصل تیمهایی مثل یوونتوس و اینتر رو دابل می کردم یعنی رفت و برگشت می بردمشون و همین طور قهرمان جام قهرمانان اروپا شدم.نقل قول:
خوب اخه جذابیتی نداره وقتی سختی بازی رو هر وقت بخای بشه تعقیر بدی ! اینجوری اون اخر مستر لیگ هم به راحتی تیمها رو میبری ! در ضمن فعالترین فرد تاییکیا !یه PES باز فوق حرفه ای !
داداش اینو که میدونم میخوام آمار کل بازیکنارو بیبینم نه امار آقای گلونقل قول:
مثلا آمار بازیکنای خودم از کجا ببینم چندتا بازی کردت تا حالا چندتا تاحالا گل زدن؟
برای این کار به my team برو با کیبورد اگر c رو بزنی اطلاعاتی مثل تعداد گل و تعداد بازی و تعداد پاس گل و... بغل بازیکن میاد با دسته هم فکر کنم L1 یا L2 رو باید بزنی.نقل قول:
وحید جان میشه چگونگی چیدن ترکیب تیم Real رو بگید ؟ وقتی به اخرای لیگ میرسیم خود به خود بازی سختر میشه یا نه ؟
راستی من تا حالا مستر لیگ نرفتم !
چجوری میشه بازیکنها رو تعویض کرد در حین بازی ؟!
الان یه کاری دارم نمی تونم توضیح بدم فردا حتما توضیح میدم:46:تعویض که خیلی راحت هستش برای این کار در حین بازی دو قسمت میشه بری که برات بعدا توضیح میدم ولی یکمی بگردی راحت می فهمیدی.
دمت گرم همینو مخواستمنقل قول:
راستی رنکیگ بهترین گل زنارو تو کل لیگ ها تو 2009 داشت:40:
سلام .
یه پچ میخام که توی BECOME A LEGEND قدرت بازیکنم رو زیاد کنم .
اگه میشه یه کمکی کنین
:40:
و یه چیز دیگه : پچ تیم های لیگ برتر و تیم ملی ایران و ... رو از کجا میتونم پیدا کنم .
قبلا تو مستر لیگ و اینا بود ولی الآن دیگه اصلا بازی بالا نمیاد حتی برای بازی معمولی ، دوستان کمک کنن لطفانقل قول:
توی این شماره رنکیگ کل رو دیگه نداره و مثلا بعد از سه فصل نمی تونی بفهمی یه بازیکن در کل چند تا گل زدهنقل قول:
سلام دوستان من یک پچ ریختم الان همه پیراهن های تیم ها شده یکی یک رنگ سفید
چی کار کنم درست شه
نقل قول:
سلام محمد جان
توی تصویر زیر محل این افکتها مشخص شده . البته باید بعد اعمال این افکتها صدای اون فایل صوتی رو زیاد کنی چون این افکت صدا رو کم میکنه ( حدود صدا رو سه برابر کن )
توی آدرس زیر 6 تا لینک از پچ pesedit 1.5 وجود داره :کد:http://www.multiupload.com/82N2BHBOJO
اگه دو تیکه میخوای ( یک 200 مگ و یک 78 مگ ) از لینکهای زیر بگیر :
بخش اول :
کد:http://www.mediafire.com/?hm2ijmf4zzh
بخش دوم :کد:http://www.mediafire.com/?ygo2mkw4vid
و یا
بخش اول :
کد:http://uploaded.to/file/xxkki3
بخش دومکد:http://uploaded.to/file/ro4fac
حتما صفحه 944 رو کامل بخون چون یه سری توضیحات کامل در مورد مسترلیگ دادم.برای ترکیب رئال هم صفحه 953 همین تاپیک کامل توضیح دادم.در مورد مسترلیگ هر چی فصل بیشتر بری اتفاقا آسونتر میشه چون بازیکنان پیشرفت زیادی می کنند.بهت من پیشنهاد می کنم حتما مسترلیگ رو با یه تیم چند فصلی برو بعد می بینی که بهش معتاد میشی.اگر در مورد هر جایی از مسترلیگ سوال داشتی حتما بپرس و مطمئن باش من جواب میدم:46:نقل قول:
دوستان برای صدمین بار میگم اگر میشه یه نفر یه فایل برای دانلود بذاره که این سیوهای مسترلیگ درست بشه.من الان آن قدر از این بیرون اومدن از بازی خسته شدم که دوست دارم با مشت بزنم به مانیتور:42:
دوست عزیز راه حل مشکل من چیه؟؟لطفا سریعتر جواب بدید.نقل قول:
مشکل شما چیه؟
نرم افزاری برای این کار موجود نیست؟؟؟نقل قول:
سلام
بچه ها یه راهنمایی بدید به من.
در عکس زیر اگه دقت کنید توپ زیر پای نانی هست و من منتظرم تا رونی به عمق بره و توپ را به رونی بدم اما...
اجازه بدید از ابتدا بگم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میانه زمین توپ زیر پای رونی هست،یه پاس میدم به نانی همزمان شستی L2 را هم چسبیدم(موقع پاس دادن)تا رونی بره تو عمق.با نانی اورلپ می زنم و منتظرم که رونی برسه به نقطه 3 اما رونی از نقطه 1 همیشه میره به محدوده 2.یعنی به جای اینکه بیاد تو عمق میره به گوش و همیشه اینکارش اعصاب منو خورد میکنه.البته بعضی مواقع همین کارش یک دفاع را مشغول خودش میکنه اما فایده ای نداره.
رونی را CF گذاشتم با Attack Minded.
یکی از نسخه های قبلی PES قابلیت خوبی که داشت میشد با فلشهای محدود حرکتی که در اختیارمون میذاشت جهت حرکت بازیکن را مشخص کرد اما الآن نه.
نظر شما چیه؟چکار کنم؟
متشکر
نه وجود نداره.فقط میشه به کونامی یه پیغام بدیم بگیم مرد حسابی چرا بعضی چیزای خوب شماره های قبلیو برداشتی:31:نقل قول:
راستی دوستان من سعی مکنیم تا جایی که می تونم به دوستان که مشکل دارند کمک کنم ولی نمی دونم چرا کسی به من کمک نمی کنه تا مشکلم حل بشه:13: