اوووووووه فکر کردم چی پیدا کرده.یه دینامیت که اینقدر خوشحالی نداره.نقل قول:
تو ورلد 1 هر دو روز یه چک پیدا میکنم!!!
Printable View
اوووووووه فکر کردم چی پیدا کرده.یه دینامیت که اینقدر خوشحالی نداره.نقل قول:
حالا اين ديناميت به چه دردي مي خوره؟ ميشه يه شهر رو باهاش فرستاد رو هوا؟!نقل قول:
اوووووووه فکر کردم چی پیدا کرده.یه دینامیت که اینقدر خوشحالی نداره.
بنده الان متوجه شدم
wasimo city قبلا cyrus d great بود.....حالا با ما دشمن شده.....تمام کسایی که که به من حمله کردن از همین wasimo بود....حالا دارم میرم جواب حمله هاشون رو بدم!....یکی جلو منو بیگیره!!!
منم نمیدونم چه کاری میشه باهاش کرد:mellow:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد بخت شدم!!!!.....حاجی میگم من حرفی ندارم اگه می خوای اکانت بسازی بیارِی!
اقا من به قصد تجربه به یکی از این wasimo city ها حمله کردم اونام زدن ضد حال رو که من دیلیت کردمو پاس اوت کردن.:31:.خوبه ها یکی رو الکی بسازیم مث مترسک اونا هی بهش حمله کنن.بازی بد فورم داره بم حال میده 5 تا دوئل کردم بردم غیر کوئستا این دوئل کوئستها رو هم زدم یکی رو پاس اوت کردم.
همینشم از سرم زیادیه در اون لحظه ترافیک سرور زیاد بود گفت بیا اینم بگیر برو متوجه نشد منم وگرنه چیزی نمیداد !نقل قول:
اوووووووه فکر کردم چی پیدا کرده.یه دینامیت که اینقدر خوشحالی نداره.
اینم نمونش !
با لیبور 85 ! (اخه من وقتی لول 3 بودم یه ساعت اینو کار کردم آیتم داد ... دیگه چی بگم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
motivation هم 100 بود وقتی شروع کردم .
یا من خیلی بد شانسم یا شما ها خوش شانسین . خدایااااا
بفروش حاجی حالشو ببر xDنقل قول:
حالا اين ديناميت به چه دردي مي خوره؟ ميشه يه شهر رو باهاش فرستاد رو هوا؟!
ای نامردای بی چشم و رو !! خداا اینا دیگه کین (چینی ها رو میگما) اون شهر واسه ما بود ! همون کارگره نامرد که من انداختمش بیرون قبلا اونجا فاندر بودش . با پول بچه های ما اونجا رو ساخت بعد که دید اوضاع خوبه اومد اینجا که شهر اصلی رو بگیره بعدم که دید من خوب میشناسمش و دم به تله نمیدم رفت پیش همون چینی ها ! من فکر میکردم شهر دست بچه های خودمونه عجب ضد حالی شدا . e eنقل قول:
بنده الان متوجه شدم
wasimo city قبلا cyrus d great بود.....حالا با ما دشمن شده.....تمام کسایی که که به من حمله کردن از همین wasimo بود....حالا دارم میرم جواب حمله هاشون رو بدم!....یکی جلو منو بیگیره!!!
باشه با يوزر دومم ميام موقع سر زدن هم از IE استفاده مي كنم + فيري گييت!! مشكلي كه نيست؟!نقل قول:
بد بخت شدم!!!!.....حاجی میگم من حرفی ندارم اگه می خوای اکانت بسازی بیارِی!
البته الان هركاري مي كنم اين پيغام رو ميده:
The session has expired!
===اگه يوزر دوم من توي شهر تنها باشه و بن بشه در صورتي كه من قبلا براي افرادي در خارج از شهر دعوت فرستاده باشم اونا بازم ميتونن بيان توي شهر؟
خب حاجی می گم بیا یه کار کنیم....من و یوزر دومیت دوتایی فاندر میشیم..اینجوری اگه یکیمون پس اوت شد یا بن،یکی دیگه هست!...نظرت چیه؟نقل قول:
میبینم توی سایروس خبرایی هست
رو کم کنی هست ما هم بیاییم : دی
میشه این فری گیت رو یه جا اپلود کنی من دانلود کنمنقل قول:
IP عوض میکنه دیگه ؟
رو کم کنی نیست....نمک نشناسیه!:19:.....یکی از متحدین سایروس تا دید اوضاع شهر مثه سابق نیست،اعلان جنگ کرده و فلا قصدش اذیت کردنه منه!..نقل قول:
دراکولا جان لول هاشون چنده ؟
باز هم grave robber ...
بچه شاخشون لولش 25 البته دوئل لولش 31ه.....نقل قول:
میگم شما گفتین کاری به کار چینی ها نداشته باش....منم نداشتم....اما حالا یکیشون اومد و به من حمله کرد....باختم....از اونجایی که من هیچ وقت لطف کسی رو بی جواب نمیذارم!میخوام یه جوابی بهش بدم...نظرتون چیه؟
wooooooooooooooooooo0ooooooooooooooooooooooooooooo ooooowنقل قول:
باز هم grave robber ...
من یه روز دیگه از پاس اوت در میام و بعد میبینم که به کدومشون میتونم اتک بدمنقل قول:
اگه تونستم میام اونجا هر 2 روز پاس اوتشون میکنم بخندیم ! :31:
دیگه با این ورلد حال نمیکنم ... هرچند که رنکم داره دو رقمی میشه و کلی کار دارم ولی بازی برام کسل کننده شده !
ایشالا ورلد 10 میخوام بترکونم
ایول.....باید بهشون فهموند که سزای جفا به عهد اونم به کوروش چه معایبی داره!نقل قول:
فقط یه چیزی یکیشون هست به نام eatmydust من باهاش که دوئل کردم،تنظیم کرده بودم که به همه جاش بخوره الا به سرش....جالب اینجاست که یه دونه هم دمج ندادم تو دوئل....به نظرت اگه تنظیم کنم که بخوره تو سرش می تونم بهش دمج بدم؟؟
دراكولا يوزر دومم رو درست كردم فردا صبح روي شهره!!
===
لابد بايد عوض كنه وگرنه به چه دردي مي خوره؟!نقل قول:
میشه این فری گیت رو یه جا اپلود کنی من دانلود کنم
IP عوض میکنه دیگه ؟
کد:http://rapidshare.com/files/243413076/fg680far.tar.gz.html
خوب داره کم کم بازی حال میده!
یه کار با تجربه ی بالا برام باز شد!
البته من دنبال پول هستم، ولی از هیچی بهتره! سریع لول آپ شم!
راستی، یه سوال، من اسکیل هام رو پخش کردم و میخوام الان بخرم و همه رو بدم به ترپ، به نظرتون الان از کدوم کم کنم؟
مرسی.....وقتی رسید بگو تا دعوت نامه بفرستم!نقل قول:
من فردا که از پاس اوت در اومدم میبینم که میتونم اونارو بزنم یا نهنقل قول:
اگه بتونم که میام اونجا تیکه تیکه میکنم طرف رو :27:
اسکیل تراپ رو با همه ایتم هات و همه چیزت فقط تا 130 بالا ببرنقل قول:
بعد از اون اسکیلت رو بده به دوئل و دیگه حالشو ببر
الان من کلی کار های باحال دارم که 70 درصدش با تراپ باز میشه یه 30 درصد هم با شوتینگ و آپارانس
مرسی...عجب....بازم باهاش دوئل کردم....بازم هیچی دمج ندادم!!!!.....یعنی انقدر resistance ش بالاست؟نقل قول:
خوب الان هیچ کدوم از اسکیل ها رو کم نکنم بدم به بقیه؟!نقل قول:
اگه بخوام کم نکنم، باید 13 بار لول آپ شم تا بتونم برسم به 130 !!!!!
بالاخره رنک 1 لیدرشیپ ورلد 9 شدم هوووووووررررررررررراااااا اااااا...
نبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هادی جان بیا سیلور اسنیک یه کمکی به بچه ها بکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داری پول پارو میکنیا
ایول هادی ، پول لیدر شیپ خوفه ؟ کار هاش هم باحاله ؟نقل قول:
خب من که نگفتم همرو با اسکیل های خودت بدهنقل قول:
خوب الان هیچ کدوم از اسکیل ها رو کم نکنم بدم به بقیه؟!
اگه بخوام کم نکنم، باید 13 بار لول آپ شم تا بتونم برسم به 130 !!!!!
من الان فکر کنم 50 تا ستینگ تراپ رو با لباس بالا بردم !
تا 130 که برسه دیگه کلی کار داری که تا لول 80 به دردت میخوره ! بعد از اون تا ده لول هیچ اسکیلی رو خرج نکن و لباس هادی ده لول بالا تر رو بخر و نگه داری کن
بعد که اسکیلت به 30 تا و 10 تا ات رسید ، 15 تاشو بزار روی هلث و 15 تا روی شوتینگ ( قبل از اینکه این همه اسکیل به دست بیاری
باید همه ات ها و اسکیل توی طرف تراپ بزاری) و حالا میمونه 15 تا اسکیل که همرو بزار روی شوتینگ
با 10 تا ات هم 7 تارو بزار روی آخری که آپارانس بره بالا و 3 تارو بزار روی سومی که سوتینگ و آیم هم بره بالا
اینجوری هم توی دوئل خدا میشی و هم توی کار و روزی 100 رنک میزنی
من باید ببینم که لولش به من میرسه یا نهنقل قول:
مرسی...عجب....بازم باهاش دوئل کردم....بازم هیچی دمج ندادم!!!!.....یعنی انقدر resistance ش بالاست؟
اگه برسه که میام اونجا و مادرشو هر 2 روز میارم جلو چشاش !
بتركه چشم حسود!!نقل قول:
چرا این شکلی شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بتركه چشم حسود!!
:دی
.
.
اگه کسی سلاح همراش نباشه، بازم میشه باهاش دوئل کرد؟!
آره.
من یکباربا وزر ir-dg توی ورلد 9 یکی رو اینجوری میزدم :دی
من هيچ وقت يوزر هام رو لوگ آف نمي كنم مشكلي پيش نمياد؟
منم لوگ آف نمیکنم حاجی !
منم لوگ آف نمی کنم
سلام به همگی
امروز روزه آرامی بود(البته تا به الان)....فقط دیشب یه بار رئیس wasimo اتک زد بهم،ولی من تو هتل خواب بودم نتونست کاری کنه!!!
می گم یه اسلحه که تو لول 25 باز شه و خوب باشه پیشنهاد کنین،قیمتش اصلا مهم نیست ولی فایر باشه
بفرمانقل قول:
می گم یه اسلحه که تو لول 25 باز شه و خوب باشه پیشنهاد کنین،قیمتش اصلا مهم نیست ولی فایر باشه
کد:http://www.weststats.com/Shops/gunsmith
مرسی
فقط حاجی جون یوزرت چی شد؟
دراکولا امروز دیدم که نمیتونم طرف رو بزنم
خیلی بد شدش ....