روزنامه بایت خراسان نوشته ایسوس یک شرکت چند ملیتی است که اصلش مال تایوانه پس نه مالزی من نه امریکا شما فقط تایواننقل قول:
ثبت شد شرکت ایسوس مال تایوان است :20:
موفق باشید
Printable View
روزنامه بایت خراسان نوشته ایسوس یک شرکت چند ملیتی است که اصلش مال تایوانه پس نه مالزی من نه امریکا شما فقط تایواننقل قول:
ثبت شد شرکت ایسوس مال تایوان است :20:
موفق باشید
به به پس تقریبا بچه محلیم! منم از دیالمه شاتل گرفتم .آره قطع شد ولی چند ساعت بعد وصلش کردن.نقل قول:
البته امروز(4 شهریور) هم یه کمی قطع شد دوباره! ولی وصلش کردن.
کلا این مرکز دیالمه آشغالترین مرکز هست.اولن دیر تر از همه به adsl مجهز شد بعد هم که با شرکت دزد افروز قرارداد بستن که 128 نامحدود میداد 55 هزار تومن و 256 نامحدود هم 105 هزار تومن!:18:
حالا تازه کشتن خودشون رو یک ماه هست که فقط شاتل داره سرویس میده.
من یه بار زنگ زدم دیالمه ببینم خطم واسه adsl رانژه شده، باورتون نمیشه! زنه گفت adsl چیه؟ منظورت همون اینترنت پر سرعته؟؟؟:18::18::18:
در مورد کارمندان دیالمه حق باشماستنقل قول:
سواد در حد زیر دیپلم
بهشون می گفتم قبض آوردم برای ADSL . میگفت خانم فلانی بیا ببین این چی میگه
اون خانومه اومد و گفت واسه این شرکته شاتل اومدی گفتم: آره /بعد گفت خوب چرا از اول نمی گی . !!!
سلام دوستان من که مشهد هستم میتونم اینترنتی ترافیک بخرم یا فقط برای تهرانیا هستش
با توجه به اینکه با شبکه شتاب پرداخت میکنید و سیستمهای شاتل هم اینترنتی و سراسری هست باید بشه؛ امتحان کنید!نقل قول:
سلام خدمت اساتید عزیز.یک مشکلی داشتم از دوستان میخوام راهنمائی کنن.
سرویس بنده Eco 512 هستش.مشکلی که دارم اینه که چند روزیه که دانلود فایل از تورنت امکان پذیر نیست و تمامی سیدرز هام 0 شده و حتی دانلودهائی هم که تا 64 درصد پر شده بود هم از کار افتادن.میخاستم بدونم که این مشکل رو بقیه هم دارن و یا مشکل از بنده است.ضمنا از برنامه uTorrent هم برای دانلود استفاده میکنم.
ديگه پيشرفته تر چي ميخواين؟؟؟! مثلاً چه قابليتي داشته باشه؟ :18:نقل قول:
شرط ميبندم پ_...رو_ك*سي ست كردي رو IE يا يه برنامه في+_تر_ش_كن ريختي خودش ست كرده ياهو مسنجر هم از پ_...رو_ك*سي IE استفاده ميكنه. :31:نقل قول:
نقل قول:اهاننقل قول:
من از فري گيت استفاده ميكنم
يه بار دو روز پيش كه استفاده ميكردم كامپوتر را خاموشيدم
حالا كه يه بار ديگه بازش كردم درست شد
ايول كمك شاتلي:11::11::11::40::40::40:
می تونه ترافیک در روز رو محدود کنه یا تا حدی که رسید اخطار بده؟نقل قول:
پس من یه ایسوس دارم مال تایوانه پس اصله اصله....نقل قول:
من از DUMeter استفاده میکنم... سقف ترافیک ماهیانه رو براش میشه تعریف کردنقل قول:
قیلتر شکن هر کی می خواد بگه من براش ایمیل کنم ... نسخه جدید تونل (toonel) با سرعت عالی و حجم کم :21:نقل قول:
البته با java runtime را نصب شده داشته باشید چون با جاوا باز میکنه ولی سرعت عالی
راستی توی اهواز این دو شب شاتل سرعتش داغونه ... کسی دیده این موضوع رو ؟ اصلا سرعت به 3 هم نرسید !
وسه من دانلود خوبه ولی صفحات رو با مشکل باز میکنه....نقل قول:
فکر کنم واسه ماه رمضونه! واسه من سرعت پریشب سر به فلک میزد ولی دیشب سر به خاک میمالید، بعضی وقتام رو 30 40 بود.نقل قول:
سلام
من تا الان از مودم tp-link استفاده کردم و راضی بودم
من حالا میخوام از شاتل سرویس بگیرم و شرکت میگه یا از مودمهای خودمون بگیر یا asus استفاده کن
واقعا مودم tp-link در کم شدن سرعت و افزایش قطعی ها تاثیر داره؟
به نظر من برو از خودشون بگیرنقل قول:
خیلی بهتره
چون اگه مشکلی هم پیش بیاد دیگه نمیتونن بندازن تقصیر مودم
نظر من اینه
درستهنقل قول:
ولی حالا کسی از دوستان از tp-link استفاده نکردن تا الان؟
اگه استفاده کردن نظرشون رو بگن
ممنون
من tp link 8811 دارم و راضیم فقط شاتل تهران ساپرت نمیکنه
دوست عزیز اگه امکان داره به من ایمیل کنید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون دوست عزیز
ممنون میشم به من بدید ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترك گرامي،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، 3 گيگا بايت ترافيك رايگان به عنوان هديهي ويژهي اين ماه مبارك از سوي گروه شركتهاي شاتل به كليهي كاربران سرويسهاي ويژه و سرويسهاي اقتصادي در شهر شما اعطا ميشود. كاربران عزيز، ميتوانند از اين ترافيك رايگان طي دورهي جاري سرويس خود بهره گيرند.
بيگمان، ارايهي خدمات با بهترين كيفيت ممكن به كليهي مشتريان عزيز خانوادهي بزرگ شاتل، بزرگترين هدف ماست.
گروه شركتهاي شاتل
نیازی نیست هزینه الکی کنی یکم فرز باشی خودت میتونی تنظیمات مودم را انجام بدی ندادی هم کسی که میاد نصب میکنه خودش راهش میندازهنقل قول:
هیچ تاثیری نداره تو سرعت و قطعی فقط چون از این مودم پشتیبانی نمیکنن(چون مودم ها زیاد هستن اینا فقط به چند تا مودم 100% تسلط دارند) ممکنه یه وقطی مشکلی چیزی پیش بیاد بگن از مودم هست(خیلی کم موارد دیگه هم برسی میکنند-وارد هستن تو کارشون)
در کل ارزش نداره مودم جدید بخری همین به خوبی جواب میده
تهرانی شما؟:18::18::18::18:نقل قول:
به من که ندادند منم میخوااااااااااااااااااام:1 9::19::19::19:
الان اضافه شده تو پنل؟
ببخشید شما ساکن کدام شهری؟نقل قول:
تهران؟
برای ما که چیزی اضافه نشده.
اون از عید که دانلود رایگان مشترکان تهرانی 1 هفته بیشتر بود این هم از الان :13::2:
من تهرانم ولی هنوز اضافه نشده نگران نشید :دی
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
من بلافاصله با امور مشترکین تماس گرفتم(همین چند دقیقه پیش)هنوز توی پنل کاربری اضافه نشده ولی در چند روز آینده منظور خواهد شد...
choory عزیز من اهواز هستم
قطعی هم زیاده، زنگ زدم گفت مشکل از تهرانه و بزودی حل میشه.نقل قول:
تایید میشه!ف ی ل ت ر ش ک ن رو برای منم ارسال کن تست کنم.مرسینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتلی های عزیز وقتی توی سایت speed Test سرعتتون رو تست میکنید اسم ISP رو چی میزنه ؟!
لطفا دقیق بنویسید
آريا رسانه تدبير:40:نقل قول:
َAria Rasana Tadbirنقل قول:
البته اگه به هر طریقی آی پی رو تغییر داده باشید مثلا با وی پی ان کانکت باشید چیز دیگه ای میزنه .
یه سوال:
من dumeter رو رو سیستمم دارم. وقتی دانلود میکنم اکثر اوقات سرعت دانلودی که توی idm نشون میده با سرعت دانلودی که توی dumeter نشون میده فرق میکنه. و البته اختلاف زیادی هم داره همیشه هم dumeter بیشتره. مثلا dumeter سرعت 120 رو نشون میده و idm سرعت 63
(در شرایطی که مطمءنم فقط در حال دانلود یک فایل هستم و هیچ ارتباط دیگه با اینترنت ندارم. فایروال و آنتی ویروس آپدیت دارم) 512 اکو دارم و نمیدونم اصلا چرا 120 رو نشون میده.(همه سرعت ها بر حسب کیلو بایت بر ثانیه بود)
کسی میدونه دلیلشو؟
پس مگه شما تهران نیستین؟نقل قول:
در ضمن من شهرستان هستم ولی یکم گیر دادن
نمایندگی دزفول گفت بخاطر ماه رمضان بطور اتوماتیک 1 ماه هدیه میگیرین . پس جریان این چیه؟نقل قول:
اه خوش بحالتوننقل قول:
چرا به ما نمیدن؟!!!
برای مشتریکن همه شهراست این اضافه حجم؟نقل قول:
بله برای اهواز هم یک ماه رایگان دادند
دوستان پیغام خصوصی بدهید برای فیلترشکن تا براتون FORWARD کنم ... میل نزنید
برای چند تا از دوستان فرستاده شد
سلامنقل قول:
چاکرم
به همه 1 ماه رو میدن یا فقط به ثبت نامی های جدید؟
به همه یک ماه رو میدن یا فقط به ثبت نامی های جدید میدن؟