چرا نامحدود نگرفتی ..؟نقل قول:
اونجا نامحدود نداره مخابرات ؟
Printable View
چرا نامحدود نگرفتی ..؟نقل قول:
اونجا نامحدود نداره مخابرات ؟
میخوام چه کار؟نقل قول:
همین الآن سرجمع ماهی 5 گیگ دارم که نمیدونم چطور تمومش کنم.
الان همین محدودی که گرفتی با چه سرعتی گرفتی و قیمتش چنده ؟نقل قول:
یک مگ ششماهه 18 گیگ مبین نت؛ طرح ویژه نوروزی 84800 تومن.نقل قول:
512 سه ماهه 6 گیگ مخابرات؛ 34000تومن. (دقیق یادم نیست)
میشه تقریباْ ماهی 26000تومن برای 5 گیگ.
دوستان سرویس ایترنتی میخوام بخرم که تو همه جا بتونم ازش استفاده کنم
به نظرتون ایرانسل بهتره یا مبین نت
تو شهرهای مختلف و جاهای مختلف میخوام همراهم باشه
چه نوعش رو باید بگیرم
ممنون
سلامنقل قول:
انتظار نداشته باشید وایمکس مثل adsl باشه. (هم پینگش بالاتره هم سرعتش پایینتر.)
ولی مبین پوشش گسترده تری داره. اگه به طرح نوروزیش برسی قیمتش خیلی خوبه. (انصافاْ تو این چند روز سرعتش هم خوب بوده)
شما رایتل هم میتونی استفاده کنی. (با تثر کردن گوشی یا گرفتن مودم سیمکارت خور)
سلام
الان در حال حاضر بهترین سرویس دهنده از همه لحاظ تو تهران چیه؟
من محل کارم شاتل دارم. برای خونه چه سرویس دهنده ای انتخاب کنم؟
با تشکر از اساتید:n06:
صبا نت شما چه 128 بگیری چه 1024 سرعتش یکی هست ولی هزینه ش برای شما فرق میکنه که بیشتر پرداخت میکنید چون سرعت زیر 1024 روی 1024 بسته میشهنقل قول:
وایمکس ، ایرانسل یا مبین نت ؟
من الان صبانت دارم اصلا راصی نیستم ولی میگن واسه مشهد خوبه.....من ساکن تهران هستم در حال حاضر کدوم شرکت شبانش خوبه؟
همشون آشغال ترین سرویس رو میدن
من از مخابرات خدمات میگیرم
تنها حسنش نامحدود بودن و عدم قطعیه
ولی سرعت دانلودش فاجعه ست
512 دارم با سرعت دانلود 40 تا 70 کیلوبایت بر ثانیه (متغییره)
پارس انلاین شبانش چطوره؟
اقا نمیدونم واسه شما هم پیش اومده یا نه. البته من زیاد از اینترنت و شبکه سر در نمیارم. من از آسیا تک تعرفه 1 مگ 20 گیگ ترافیک ماهیانه رو گرفتم 50000 تومن ، ! حالا یه برنامه رو تو یه سایت خاص میزنم واسه دانلود خوب ؟ با اینترنت دانلود منیجر با سرعت 220 کیلو در ثانیه دانلود میکنه . ولی با دانلودر اکسپلوره با سرعت 15 کیلو تو همون سایت ، همون برنامه !!! تو سایت speed test هم امتحان کردم سرعت دانلودم 15 کیلو بود تا مقصد نیویورک . تعرفه های حجمی آسیا تک ، اون جوری که باید سرعت داشته باشه ،نداره . درکل برای بازی های که برای چک کردن ،به سرورهای خارج از کشور وصل میشن ،اصلا مناسب نیست. و برای آپدیت بازی هم با همون سرعت 15 کیلو دانلود میکنه که این خودش یه کابوسه. دی . امید وارم یه فکری بکنن مسئولین اسیا تک . چون شرکت خوبیه ،حیفه . ولی نه . اونا به فکر گیمرا که نیستن. گذشته از این که شاید یک چهارم ملت اینترنت رو برای بازی میخرن . به جانه خودم. . بگذریم . خدا یا این اینترنت رو از ما که گذشت . لاقل برای نسل بعد یه جوری ردیف کن ، که پای آپدیت چند مگی یه بازی ، تو فکر ، موهای خودش رو تک تک نکنه.الهی آمیییییییین.
دوستان دو دانه سوال:
یکی اینکه شاتل منطقه مخابراتی دانشگاه تهران کسی داره؟
دویوم اینکه به نظرتون 3 گیگ در ماه برای وبگردی کافیه؟ ویدئو استریم، موزیک استریم، دانلودا هم میزاریم واسه شب... ها؟ چی میگین؟ :n13:
سلام
دوستان کسی هست از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وایرلس گرفته باشه ؟ اگه آره یه آمار از پینگش میدید ؟ ممنون
هیچ شرکتی مثل مخابرات مازندران نامحدود نمیده
وقتی سرویس 128 ماهی 13000تومن داره باسرعت 380 میده من خودم 480 هم گرفتم و مجاز به دانلود 999گیگ هستی دیگه چی میخوای.ای کاش تمام شرکتا اینطوری بودن من خودم قبلا از آسیاتک داشتم راضی بودم ولی قیمتش با مخابرات یکی بود نا محدود رو میگم ولی سرعتش فرق میکرد
حالا نظرتون در مورد مخابرات چیه؟:n02:
سلام دوستان من جدیدا با یه مشکل برخورد کردم خواستم ببینم کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل اینه که ترافیک adsl من بخش زیادیش داره همین جور به صورت دانلود و اپلود کم میشه کسی میدونه مشکل چیه ویروس ندارم انتی ویروسم اپدیته ویندوزم هم اپدیته و گزینه update همه نرم افزار ها off هستن یه مثال اینکه تو یک ساعت 180 MB اپلود و 60 MB دانلود داشتم در صورتی فقط به نت کانکت بودم
از DU Meter استفاده کنین.نقل قول:
سلام بچه ها
یه سوال میپرسم خواهشن نخندین : ( :31:
آپلود فایل هم از ترافیک کم میکنه؟ :31:
خنده نداره تا دو ماه پیش هر بایتی که از خط شما ارسال و یا دریافت میشد جزء ترافیک شما محسوب میشد اما طبق مصوبه جدید سازمان مقررات 25 درصد ترافیک شما بابت آپلود رایگانه یعنی اگر حجم 4 گیک بخرید تا 1 گیگ آپلود شما رایگانه. پارس آنلاین داره این مصوبه رو اجرا می کنه شما هم مقدار مصرف خودتون رو و سایت آی اس پیتون رو چک کنید تا مطمئن بشیدنقل قول:
سلام من 3 ماه پیش از اسیا تک یه سرویس 1 مگ گرفتم که با دانلود منیجر 440 سرعت دانلود میداد و عالی بود یه چند وقت شارز نکردم قطع شد
الان ثبت نام کردم ایندفعه سرویس کیمیا رو گرفتم که 2 مگ هست اما واقعا افتضاح سرعت دانلود به زور به 90 میرسه تو تست سرعت هم میزنه سرویس 512 هست کسی این مشکل رو داره ؟ با پشتیبانی هم تماس میگیرم میگن درست میشه اما نشده یهجوری میپیچونن؟
عمــــــو 90 ؟! خدا جَدتو بیامرزه من 2 مگ اسیاتک خراب شده دارم 10 کیلوبیتم نیس !!! خدا رو شکر کن هنو 90 ـــی ... پشتیبانیش هم یه سری منگل نشستن کاری بلد نیستن بکنن کهنقل قول:
خنده نداره دوست عزیزنقل قول:
ندانستن عیب نیست / نپرسیدن عیب است :n01:
.////////
در حال حاضر هم دانلود و هم آپلود از ترافیک کم میکنه
دوستان بهترین سرویس دهنده برای دانلود شبانه کدومه ؟؟
صد در صد و بدون شک مخابراتنقل قول:
مخابرات تنها بدی که داره اینه پینگ خیلی ضعیفی داره و اصلا به درد وبگردی نمیخوره
ول اگه بخواین دانلود کنید بهترین گزینه هست
من خودم 256 نامحدود دارم با سرعت 120
ولی تنها مشکلی که داره اینه اگه بخوام از کل سرعت استفاده کنم باید 2 یا 3 تا فایل همزمان بزارم واسه دانلود
چون با دانلود از سرور خارجی مشکل داره
ولی اگه از کل سرعت استفاده بشه روزی 10 گیگ هم میشه دانلود کرد
این وضعیت منه که هر وقت سیستم تو 24 ساعت رو دانلود بود راحت 8 الی 10 گیگ رو دانلود کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بازم میگم به دلیل پینگ خیلی ضعیف به درد وبگردی نمیخوره
پینگ برام مهم نیست! انتخاب اولم مخابراته ولی متاسفانه در قم نامحدود وشبانه نداره و مجبورم 24 ساعته حجمی مصرف کنم!! اسیاتک چطوره؟
:n02:be salamati k-e-r-i-o ro ham zadan
لطفا یه نفر بگه تو تهران از چه isp بگیرم بهتره؟
فعلا که پیشنهاد میکنم اصلا نگیری ! :n02:نقل قول:
اگر هم گرفتی فقط روی ارتباط با فروم هایی مثل همینجا ، سایتهای دانلود ایرانی و در مجموع هر چیزی که فیل بهش تر نزده حساب کن. اگه برای اینا خواستی ADSL بگیری باید بعد تصمیم بگیری که محدود میخوای یا نامحدود ( با علم به این که سرویس های نامحدود شرکت ها همگی یا ضریب اشتراک بالا داره یا Fair usage policy )
بعد شرکت های مختلف رو بررسی کنی و با دوستان در اینجا هم مشورت کنی و تصمیم بگیری.
ضمن اینکه هیچ تضمینی نیست که شما یه سرویسی رو بگیری اگه اول راضی بودی همین روند باقی بمونه مثلا اگه تاپیک مخابرات رو نگاه کنی این اواخر خیلی از کاربران اعصابشون داغون شده.
اقا بهترین پینگ رو برای بازی کدوم isp ها دارن؟
دوست عزیز اگه یه سری به تاپیک های ISP ها بزنی متوجه میشی که در حال حاضر بازی آنلاین امکان پذیر نیست به هیچ وجه! در درجه اول باید ببینیم این وضعیت تا کی ادامه داره، بعد تصمیم گرفت.نقل قول:
تو xboxlive که امکان پذیره....نقل قول:
دوست عزیز اگه یه سری به تاپیک های ISP ها بزنی متوجه میشی که در حال حاضر بازی آنلاین امکان پذیر نیست به هیچ وجه! در درجه اول باید ببینیم این وضعیت تا کی ادامه داره، بعد تصمیم گرفت.
مطمئنی ؟!نقل قول:
اگه اینطوریه که میتونی بگیری دیگه. اتفاقا من از یکی از دوستان تو تاپیک مخابرات پرسیدم گفت از همین مخابرات سرویس داشته و خیلی هم زیاد مثل اینکه آنلاین بازی میکرده.
البته خیلی ها هم از مخابرات سرویس داشتن و ناراضی بودن.
اگه سرویس با محدودیت حجمی میخوای بگیری که معمولا سرعتشون برای بازی آنلاین خیلی مناسب تره و فکر نمیکنم خیلی فرق داشته باشه از کدوم ISP بگیری.
بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی. میتونی مثلا برای تست یه ماه از مخابرات سرویس بگیری ببینی وضعیتش چطوره.
مخابرات منطفه ما پورتش پره....
دوستان یکی لطف کنه بگه بهترین سرویس دهنده در حال حاضر برای دانلود شبانه کدومه؟؟ پینگ برام مهم نیست زیاد!!!
من خودم قصد داشتم از پارس آنلاین بگیرم که وضعیت اینطوری شد ...نقل قول:
البته با توضیحاتی که دوستمون تو تاپیک مخابرات داد اگر این وضعیت برطرف بشه به مخابرات هم فکر میکنم برای بازی آنلاین.
شما مسلما از ------ استفاده کردید و log تون این مقدار رو نشون میده من خودم وقتی ------ رو ران میکنم و تو فیس بوک که میرم از 150 تا 300 برام log میندازه البته بسته به زمان و استفاده و ران کردن صفحات در زمان استفاده از ------ متغیر است.نقل قول:
منطقه مخابراتی شما خیلی مهم هست که کجا هستید و بعد میتونید راحت تر به نتیجه برسید شما چند کار رو باید انجام بدیدنقل قول:
1- اول ببین کدوم منطقه مخابراتی هستی بعد باید خودت زنگ بزنی به isp ها ببینی اون منطقه چند پورت فعال داره و تعداد کاربرانش چقدر هست البته جواب دقیق بهت نمیدن ولی باید زرنگ باشی تا بتونی از زیر زبونشون بکشی بیرون .
دوم اینکه اگه میتونی از مخابرات بگیری بهتره چون نامحدود هست شبانه و روزانه اش زیاد فرقی نداره ولی با مقایسه با isp ها کاملا متفاوت هست
3 اصلا به این فکر نکن که از یک isp سرویس نامحدود بگیری چون بعد از حدود 10 الی 15 گیگ دانلود سرعت سرویست فوق العاده افت میکنه
سلام
دوستان تو منطقه گیشا تهران چه isp رو پیشنهاد میدیید که سرعت خوب داشته باشه؟