میدونم که به این تاپیک مربوط نیست.نقل قول:
کلا سوالت ربطی به این تاپیک نداشت.
من فقط خواستم کمکی کرده باشم و گرنه منم میتونستم بگم که سوالت ربطی به تاپیک نداره.
Printable View
میدونم که به این تاپیک مربوط نیست.نقل قول:
کلا سوالت ربطی به این تاپیک نداشت.
من فقط خواستم کمکی کرده باشم و گرنه منم میتونستم بگم که سوالت ربطی به تاپیک نداره.
سلام
با ADSL و اين مودمهاي ADSL ميشه شماره تماس گيرنده با تلفن رو روي كامپيوتر ديد و حتي صداي مكالمات رو ضبط
كرد . با ديال آپ و نرم افزاراي خاصي ميشد اين كار رو انجام داد (البته من يه بار هم نتونستم) .
اين كار نياز به مودم خاصي داره يا اينكه با هر مودمي امكان پذيره ، يا نياز به تنظيمات خاصي از طرف مخابرات داره .
مودم های ADSL فقط قادر به دریافت فرکانس های بالای خط تلفن هستن و نمیشه باهاشون فرکانس های پایین رو گرفت و به تلفن ها جواب داد یا فکس ارسال کرد.نقل قول:
من مودم وایرلس آلفکس دارم. اون طرف که اومد کانفیگ کنه نتونست روی pppoe بزاره و با bridge وصل میشم. اما نمیتونم با موبایل و لپتاپ از وایرلس اینترنت بگیرم و کانکنت شم. اگه مودم رو روی pppoe کانفیگ کنم مشکلم حل میشه؟ اگه آره لطفاً توضیح بدین چطور این کارو بکنم.
ممنون
رفیق توی کامپیوتر کلاینت لازم به انجام تنظیمات خاصی نیست؟!نقل قول:
سلام
امروز دان استریم و آپ استریم رفت بالا ولی همش داره بالا پایین میشه !!!! آپ استریم رو از دان استریم بالاتر بردن زنگ هم زدم پشتیبانی ولی .... . ولی با این وجود سرعت دانلود تغییر نکرده !!!!! دان استریم بالا و پایین میشه تو سرعت تاثیر میزاره ؟؟
سلام دوستان.
میخواستم بدونم توی تکنولوژی adsl باید upstream و downstream سرعت هاشون باهم یکی نباشند.درسته ؟
چون دقیقا 2بار این اتفاق برای من افتاد که جفتشون یک مقدار رو داشتن و ارتباطم قطع میشد و وقتی که این
مقادیر رو درست میکردند دوباره بدون مشکل وصل میشدم.
سلام
من مودم fiberhome an1020-02t دارم ولی روی ویندوز 7نصب نمیشه
ممنون میشم یه راهنمایی کنید
آقا این Error 651 پدر مارو در آوارد
جریان چیه؟
تو گوگل سرچ زدم انگار فقط این مشکل واسه ویندوز 7
چکارش کنم؟؟
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
واسه پست قبلی با دایال وصل شدم و واسه این پست با ADSL که وصل شد
دیروز هم همین اتفاق افتاد که بعد از اینکه با دایال آپ وصل شدم و بعدش دوباره با ADSL همه چی عادی شد
انگاری یه باگه
با سلامنقل قول:
بله دوست عزيزم اولش چراغ چندتا چشمك ميزنه و بعد ثابت ميشه و طبيعي هست
خوب شما اون آي پي كنسولتون رو تغيير داديد و نتونستيد
با پيش فرضش چي؟ يعني 192.168.1.1 و يا 192.168.0.1 هم نتونستيد وارد بشيد؟
رمز عبور و كلمه عبور هم admin يا Admin هست
همونطور كه دوستمون گفتن اين مشكل از داخل ويندوز هستنقل قول:
شما روي علامت شبكه پايين ويندوز كليك راست كنيد و گزينه repair رو بزنيد
ببينيد بازم همين مشكل رو داريد و اگه داشتيد ببينيد چه پيغامي ميده بعد از زدن دكمه ي repair
دوست عزيزم معمولا تمام مودم ها كنسول يكساني براي تنظيم دارننقل قول:
شما به اين پست مراجعه كنيد
تمام مراحلش توي همين پست هست
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5398412&postcount=9612
دوست عزيزم امكان وايرلس شما چه از طريق pppoe كانكت شيد و چه از bridge نبايد فرقي داشته باشه و در دو حالت بايد جواب بدهنقل قول:
حتما شما وايرلستون از داخل مودم خاموش هست و فعالش نكرديد هنوز
داخل كنسول مودم بريد
192.168.1.1 و يوزر و پسورد admin رو توي مرورگرتون بزنيد
سپس به قسمت wlan بريد و از اونجا enable كنيدش
و از قسمت پايين يه پسورد از نوع wep بذاريد و پسورد رو بهش بديد تا 10 رقم
سپس apply كنيد و مودم رو ريستارت كنيد
با سلامنقل قول:
از چه طريقي نصبش ميكنيد؟
كابل لن يا يو اس بي؟
و اينكه چه پيغامي ميده كه ميدونيد نصب نميشه
موفق باشيد.
دوست عزيزم اين ارور هنوز دست از سرتون برنداشته؟ :31:نقل قول:
تنظيمات و ... رو يه بار كامل چك كرديد؟
دوستاني كه مودمd-link 2640 uدارن
براي اينكه بدونيد adslتون فعاله : چراغ dslبايد چشمك زن باشه يا ثابت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه تنظیمات خاصی نمیخاد.فقط اونایی رو که گفتم انجام بدی کافیه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
معمولا بايد اين چراغ ثابت باشه
اولش كه ميخواد كانكت شه به شبكه فقط چشمك ميزنه و بعدش ثابت ميشه
اما اگه گاهي ثابته باز چشمك زن ميشه و گاهي هم خاموش ميشه و ارتباطتون قطع ميشه مشكل از خط تلفنتون هست
و اگه هم خط سالم باشه مشكل از خود مخابرات هست
چون اين چراغ واسه خط هست كه يعني امكان adsl روش هست
موفق باشيد.
من بار اولمه این سوالو پرسیدما:5:نقل قول:
نه کدوم تنظیمات؟
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
من 2640 دارمنقل قول:
چراغ DSL باید ثابت باشه و چراغ Status چشمک زن
با سلامنقل قول:
واقعا من معذرت ميخوام
ماشالله دوستان چون خيلي گفتن چند وقت پيش يه دوستي هم عين مشكل شما رو داشت
و همين ارور رو داشت
-----
تنظيمات خود مودم رو منظورمه
كانكشنتون از نوع bridge هست ديگه ؟
موفق باشيد.
خواهش میکنم اختیار داریننقل قول:
بله بریج هست
فکر نمیکنم وایرلس مودمم disable باشه. چندتا عکس میزارم خودتون ببینین.نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
کسی جواب نمیده ؟؟ دلیلی داره که امروز دان استریم بالا پایین میشه ؟؟ از امروز صبح اینطوری شد . به پشتیبانی هم زنگ زدم ولی ....نقل قول:
دوست عزيزم؛ اگر با بریج ارور 651 میده احتمالا شما تنظیمات داخل مودم رو روی pppoe قرار دادید و یک کانکشن در ویندوز ساختید و برای اینکه کانکشنتون کار کنه باید تنظیمات مودم رو روی حالت bridge قرار بدیدنقل قول:
يه دور چك كنيد كه كانكشني از نوع pppoe توي ويندوز و توي كنسول مودم نساخته باشيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
بله اينگار فعال هست
اما يه VAP0 هم توي قسمت wlan تون داريد!!
اون نبايد باشه - اضافي تنظيمش كرديد
ببينيد بايد اينطوري باشه - اين الان مال من هست
موفق باشيد.
خوب ویندوز 7 که موقع ساختن کانکشن فقط pppoe رو برای انتخاب میدهنقل قول:
من تنظیمات داخلی ویندوز رو که تو قسمت 192.168.1.1 هست رو Bridge گذاشتم
حالا نمیدونم مشکل چیه
البته اینم بگما همیشه این اتفاق نمیفته
حداقل روزی یکروز اینجوری میشه و بعد از اینکه با دایال آپ وصل میشم درست میشه
سلام چندتا سوال داشتم:
1-سرعت دانلود ای دی اس ال+2 با سرعت128 پارس انلاین (ما یکی از شهرستانهای اصفهان هستیم) چند کیلوبایت در ثانیه است؟
2-تلفن ما در حال منزل است کامپیوتر من هم در اتاق که در اتاق پریز تلفن هست،حالا در استفاده از اسپلیتر ایا حتما باید اسپلیتر را در حال منزل بزنم به پریز و سیم کام(ای دی اس ال) را از حال ببرم تا اتاق؟یا اینکه می تونم از دو اسپلیتر استفاده کنم یکیشا در حال منزل بزنم و قسمت ای دی اس الشا خالی بزارم و یکی دیگه را در اتاق و قسمت تلفنشا خالی بزارم؟ایا حالت2امکان پذیره؟
3-من شنیدم وقتی تو اتصالات ای دی اس ال مشکل پیش می یاد می گن که مودم را در جاهای دیگر منزل یا مثلا سیم اصلی تلفن که با سیم اصلی تلفن که به خونه می یاد امتحان کن،حالا می خواستم ببینم اگه من دی اس ال بگیرم ایا ممکن که مودم با پریز تلفن اتاق کار نکنه و مجبور شم از جای دیگر خونه سیم کشی کنم(که کار سختیه!!) یا اینکه جای کامپیوتر را عوض کنم؟
4-می خوام مودم تی پی لینک 8811بگیرم می خواستم ببینم این مودم و یا مودمهای دیگه ایا طوری هستند که هنگام استفاده از نت باید اونا را روشن و هنگامی هم که نخواستیم استفاده کنیم از نت خاموش کنیم؟ یا اینکه به برق می زنی و هروقت خواستی کانکت و هر وقت نخواستی دیسکانت می کنی و نیازی نیست دیگه روشن و خاموش کنی؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
سوال 1: دوست عزيزم معمولا چيزي حدود بين 30 و 50 بايد باشه اگه شركتيه
اما اگه از مخابرات ميگيرد چيزي بين 12 الي 16 هست
سوال 2: شما يه اسپليتر به جايي كه مودم و ميخواي وصل كني و يه تلفن داري وصل كنيد
از يه سرش يه سيم تلفن بياد داخل و دو تا خروجي مودم و گوشي تلفن داشته باشه
جاهاي ديگه رو همون حالتي كه هستن بذار باشه
سوال 3: اين مورد رو واسه زماني ميگن كه شما گاهي افت سرعت داري و يا اينكه قطعيت زياد ميشه
اولين راهي كه به ذهن ميرسه اينه كه مودم رو از سر خط تلفن و پريزهاي ديگه استفاده كني و ببيني كه adsl داري يا نه
اگه نه در حالت عادي هر جايي كه خواستيد ميتونيد استفاده كنيد و موردي نداره و يك در هزار است كه همون پريزتون مشكل داشته باشه و بخوايد از جاي ديگه استفاده كنيد كه اينم باز بر ميگرده به سيم كشي داخلي ساختمونتون
سوال 4- مودم ها چند مدل تنظيم دارن دوست عزيزم
يكي اينكه شما با روشن كردن مودم اتومات به اينترنت وصل بشي - حتي كامپيوترت هم خاموش باشه وصل ميشي بازم يعني نيازي نيست ديگه از توي كامپيوترتون به اينترنت وصل شيد
يه مدل هم برعكسه قبلي هست - يعني اينكه مودم رو فقط روشن ميكنيد و براي برقراري اتصال اينترنت بايد حتما كامپيوتر رو روشن كنيد و كانكشن رو اجرا كنيد
بهتر هم اينه كه مودم رو در مواقعي كه استفاده نداريد خاموش كنيد چون مصرف برق داره و در عمر مودم هم تاثير داره
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
ممنون بابت پاسخ. اون قسمت رو غیر فعال کردم.
من اول میرم توی قسمت Network And Sharing System بعد گزینه Connect Or Disconnect رو میزنم و میرم روی اون صفحه ی کوچیک کنار صفحه روی وایرلس کانکت رو میزنم و این پیغام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد troubleshoot رو که میزنم این رو میگه:
راستی چرا من دوتا کانکشن وایرلس دارم؟:
خواهشاً یکی کمکم کنه اینو درست کنم:19: اعصابم رو داغون کرده.
سلام
لطفاً کمک کنید . از امروز صبح که دان استریم و آپ استریم تغییر چیمگیری کرد و رفت بالا آپ استریم ثابته تغییر نکرده فقط یکبار فکر کنم ولی دان استریم همش داره تغییر میکنه ؟؟ چکار کنم صبح شده بود 765 الان شده 533 !!! پشتیبانی هم ... لطفاً راهنمایی کنید .
دیروز گفته بودم دان استریم و آپ استریم چرا هیچ تغییر نمیکنه ولی حالا میگم چرا انقدر تغییر میکنه :31: شاید بخاطر حرف دیروزمه :31::31::31::27::27::27::19:
لطفاً حذف شود.
لطفاً حذف شود .
چرا اینجا هیچکی جواب نمیده.
خواهشاً یکی به من کمک کنه.
سوالم رو توی این پست ها مطرح کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5402487&postcount=9657
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما الان وقتي سرچ ميكني وايرلس رو پيدا ميكنه؟ يا نه؟
شما يه دور داخل تنظيمات مودم بريد و از اونجا تنظيمات وايرلس رو يه بار صفر كنيد و دوباره فعال و پسورد واسش بذاريد
موفق باشيد.
با دروود
آیا ممکن است بر سر راه تلفنهایی که از سیمهای متصل کننده سوکتی بهره نمی برند نیز نویز گیر نصب کرد؟
سپاس
من تا الان با ADSL وصل میشدم مشکلی هم نداشتم ازدو ساعت پیش هر چی میزنم کانکت نمیشه و ارور 678 رو میده
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اين مشكل فقط و فقط به خاطر خط ارتباطيتون هست
با شركت ارائه اينترنتتون تماس بگيريد و مشكل رو باهاشون در ميون بذاريد
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
شما میتونید دو کار کنید:
1- تلفن رو ببرید یه الکتریکی و بدین سوکتیش کنن
2- به یک الکتریکی بگید یه سیم تلفن ، از یه سر سوکت Rj11 بزنه و سر دیگه رو به پریزهای سیار وصل کنه.
سلام
من مودم وایرلس لینکسیس 120 دارم . 2 تا کامپیتر تو خونه داریم . یکیش رو که با لن وصل کردم واسه اون یکی هم یک یو اس بی وایرلس خریدم از این 30 تومنی ها . اتصال کامپیوتر اصلی هم از ایناست که هیمشه کانکت هست . ولی اون یکی حتما باید برنامه مخصوصش رو اجرا کرد یا حداقل وایرلسش رو سرچ کنه یک بار . ( zyxel wirless N adaptor ) . چطوری میتونم کاری کنم که همیشه اتصالش برقرار باشه یا نخاد سرچ کنه هر دفعه ؟
یا اتومات بشه ؟
سلام... مشکل ما هنوز حل نشده...تنظیمات مودم را هم ریستارت کردم و از نو کانکشن ساختم ولی بازم همینه...:41:نقل قول:
منتظر راهنمایی دوستان هستیم!!
سلام.
من 2 تا خط تلفن دارم و 2 تا مودم ADSL . خواستم ببينم ميشه رويه 2 خط ADSL 128 از مخابرات بگيرم به هم وصلشون كنم بشه 256؟ اگه بله چه چيزي لازم دارم؟
براي Dialup كه قبلاً خونده بودم يه جوري ميشد فكر كنم بريج ميكرديم.
با سلامنقل قول:
نه دوست عزيزم نميشه همچين كاري
موفق باشيد.
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم به احتمال زياد شما توي مودم يه كانكشن از نوع pppoe ساختيد و توي ويندوز هم از نوع bridge كه اين ارور رو مشاهده ميكنيد
شما بريد كلا همه چي رو بر اساس pppoe بسازيد
توي ويندوز هم احتياجي نيست چيزي بسازيد
اينارو انجام داديد؟؟
آقا ما کماکان درگیر این ارور 651 هستیم
با سلامنقل قول:
حالا اون روزي يكي دوبار كه اينطوري ميشه رو ولش كن :31:
ميخواي با پشتياني هم تماس بگير شايد مشكل از اونا باشه اصلا :13:
اگه راهي به ذهنم برسه حتما خبرتون ميكنم :11::10:
با سلام و خسته نباشيد من از مودم دی لينک استفاده ميکنم و وايرلس لينک سيس از شرکت شاتل خدمات خريدم ميخواستم تو شب سرعت رو بالا ببرم اما نميدونم بايد چيکار انجام بدم ممنون اگه کمکم کنيد با تشکر از شما
سلام دوستان عزیز.
آقا من امروز میخوام یه مقایسه ای بکنم.اول خواستم از شما هم یه سوال کنم.
شما بین tp link w8901g و linksys wag 120n کدوم رو برتر میدونید؟
ممنون میشم علتش رو هم بگید و بیشتر هم مزیت هایی رو بفرمایید که برای ما کارایی
داشته باشه نه فقط عدد باشه.