دوست عزیز ممنونم از پاسختون
اما راستش من هنوز سومم دارم از الان انتخابامو انجام میدم و کتابامو میخرم که دیگه امتحان نهایی که تمام شد از فرداش هیچ وقتی برای خرید کتاب هدر نره
حالا دوستان از اون کتابا که گفتم به نظرشون کدوم بهتره؟
دوست عزیز ممنونم از پاسختون
اما راستش من هنوز سومم دارم از الان انتخابامو انجام میدم و کتابامو میخرم که دیگه امتحان نهایی که تمام شد از فرداش هیچ وقتی برای خرید کتاب هدر نره
حالا دوستان از اون کتابا که گفتم به نظرشون کدوم بهتره؟
کتاب درسی دیفرانسیل 91 تغییرات اساسی داشته و تازه نیمه دوم شهریور منتشر شده بنابراین تو این فرصت کم اکثر کتاب هایی که فعلا چاپ شدن یا فقط تست اند یا آموزش با تعداد کمی تست و یا حتی با کمال تعجب بعضی همون مطالب کتاب قدیم!! رو با یه تغییرات عناوین فصلها به اسم کتاب دیفرانسیل 91 منتشر کردن مثل کتاب رضوی از انتشارات اندیشه فائق و یا کتاب کلک معلمنقل قول:
الا ای حال تو این کتاب هایی که تا الان منتشر شدن بنظر من این تست :
حساب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه / سیروس نصیری / انتشارات خیلی سبز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این آموزش:
حساب دیفرانسیل و انتگرال - جلد اول / سید محمودرضا اسلامی / انتشارات الگو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب های خوبی هستند
در مورد فیزیک 3 هم :
فيزيك 3 رياضي/ دکتر فرين كمانگر - مهندس آرش زاهدی /انتشارات اندیشه سازان (چاپ مبتکران)
Read more at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیزیک 3 /دکتر محمدمهدی تنکابنی پور / انتشارات خیلی سبز
نقل قول:
اول که شما باید خودت مشخص کنی که دقیقا چی میخوای دوم هم اینکه دلیل این که می بینید هر کسی یه چیزی میگه اینه که خیلی ازین ها یه مشت پشت کنکوری اند که کلی کتاب خریده اند اما اصلا هیچکدوم ازین کتاب ها رو نخونده اند و مثلا چون کتاب خیلی کلفت و حجیمی بوده یا اینکه مثلا تو کتاب ادا اطوار های عجیب غریب و کاریکاتور و ازین مسخره بازیا داشته میگن کتاب خوبیه ! بگذریم که بعضیا اصن قصدشون چیز دیگه ایه مثلا دو تا کاربر تو همین فروم بودند که ته مشاوره هاشون تو همه ی 20-30 تا کتابی که تو کنکور میومد به یه انتشارات ختم میشد ! اونم انتشارات پرت و پلایی مثل همگامان .
شما برای ادبیات اول متن کتاب درسی + یه راهنما برای خوندن متن کتاب درسی [که بنظر من تو این بخش فرق خاصی بین کتابای مختلف نیست] + یه منبع برای تمرین تست ادبیات [که فقط مهم اینه که با سبک تست های کنکور بخونه ; مثلا تستی که با دونستن دوتا لغت معنی جواب بشه داد ابدا تو کنکور نمیآد .یا مثلا کنکور بعد 81-82 شده پر از تستایی که 4گزینه مختلف میده و میگه کدوم با صورت سوال قرابت معنایی داره یا جدیدا داره تو کنکور تست درک متن و درک مطلب ادبیات میآد ]
شما تست کنکور دو سه سال اخیر رو نیگا کن بعد برو تو کتاب فروشی ببین کدوم تست هاش بیشتر با سبک سراسری میخونه
اما تو معروف ها
مهرماه :کتاب کاملا متوسطیه برا کنکور ، چینش جالبی هم نداره
الگو : چندین کتاب داره برای ادبیات : پنج بحث زیان فارسی - لغت و املا - قرابت معنایی -آرایه های ادبی - آموزش ادبیات دوم- ... سوم - ... چهارم - که کتاب های آموزش خوبی اند
و یه کتاب جامع ادبیات کنکور داره که فقط تسته تستهاش هم بد نیستند و با سبک کنکور میخونند
خیلی سبز : کتابش فقط تست داره ، تست هاش خوبه .
گاج : یه سری کتاب های سبز داره که همون راهنمای متن کتاب درسی اند و خوبن - یه کتاب تست سفید رنگ هم داره که توش فقط تست کنکور و آزمایشی هاس و منبع تستی خوبیه - یه ادبیات موضوعی هم جدیدا زده که در واقع همون کتاب تست سفید رنگ هست فقط به جای ترتیب کتاب به کتاب و درس به درس بصورت موضوعی ترتیب بندی شده و پاسخ هاش هم مشروح تر شده
دریافت : یک کتاب زیان فارسی داره که حرف نداره و یه کتاب قرابت معنایی و تناسب مفهومی که تستهایی خیلی نزدیک به سبک کنکور ، اما صرفا در همین حوزه ی تناسب مفومی و قرابت معنایی داره !
کلک معلم: کتاب خیلی بدیه !
نقل قول:
جوکار اساسا کتاب خوبی برای یادگیری فیزیک نیس
هم درسنامه اش مذخرفه و در فیزیک پیش2 رسما کتاب درسی رو تایپ کرده و مشخصه خود مولف هم فیزیک جدید بلد نبوده
پاسخهای تستهاش هم چنگی به دل نمی زنه .
اما خوب تستهاش که جمع آوری از کتاب های این ور اون ور هست ، برای کسی که فیزیک بلده منبع خوبی برای تمرین مساله حل کردنه
شما درسنامه فار رو بخون اما به این سبک که اینم بدون یه جاهایی زیادی وراجی غیر مرتبط کرده ، هر وقت احساس کردی داره فلسفه بافی میکنه [که اتفاقا تو فصل 1و2 ازین تیکه ها زیاد داره!] و راهبرد عملی برای حل مساله نداره با خیال راحت عبور کن و نخون و برو تمرین هاش رو حل کن
بعد که تستهای پله اول-دوم فار رو هم زدی ، وقت داشتی میتونی تست های جوکار رو هم بزنی
رفیق هرکی نظر و علاقه خودشو به اون کتاب میده،شما اگه باهوش باشی میری همه اون کتابارو میبینی و خودت انتخاب میکنینقل قول:
منم مثه شما منتظر بودم بقیه یه پیشنهاد جامع بدن،در واقع لقمه آماده رو تحویلم بدن اما چه ضررایی که نکردم،کلی کتاب که با سلیقه من جور در نمیمد خریدم و نتیجه ای ندیدم
پس خودتون به پیشنهادا توجه،و در آخر کتاب مناسبو خرید کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
کتابها و انتشاراتها خیلی زیادن و نظرات متفاوتی درموردشون وجود داره
من که الان سومی ام ترجیح دادم از کتاب سبز گاج استفاده کنم که هم آموزشه و هم تستهاش عالین
ولی انتخاب با خودته:46:
ممنون از راهنمایی های همه ی دوستان (گاج سبز رو الان دارم دنبال یک کتاب جامع هستم برای کنکور)
اگه میخوای فقط یه کتاب گیری باید بین پنج گنج مهر و ماه و ادبیات موضوعی گاج یکی رو انتخاب کنینقل قول:
درضمن حواست باشه که ادبیات موضوعی چاپ فعلی براساس کتاب پیش دانشگاهی 90 هست و باید منتظر باشی تا ویرایش 91ش بیاد چون تقریبا نصف بیشتر کتاب درسی پیش حذف شده !!
بچه ها من کتابای خیلی سبز و گاج و تخته سیاه رو دارم
حالا میخوام کتابای تخصصی(عمومی نه، فقط تخصصی ها) از یه انتشاراتی دیگه هم بخرم
بین الگو و مهروماه موندم
کتابای تخصصی مثل فیزیک و ریاضی و زیست و شیمی انتشارات مهر و ماه برای تجربی به نظرتون خوبه؟ یا الگو؟ فار چطوره؟
ادبیات موضوعی گاج آموزشه یا فقط تسته؟
سلام دوستان
برای زبان شهاب اناری بهتره یا دکتر کیاسالار؟؟؟
جبر مبتکران ترکمن بهتره یاجبرابوالقاسمی - صادقی؟؟؟
انارینقل قول:
ابولقاسمی - صادقی
مبتکران دکتر انار شهابی بهتره. من از گرامر زبان هیچی نمیدونستم ولی به کمک کتاب های ایشون تونستم امسال زبان تجربی رو 96 بزنم :sq_8:نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
شهاب اناری چند کتاب داره.شما دوستان از کدوم استفاده کردید؟
سلام بچه ها...:31::31:
دیدم تو این چند صفحه آخر بحث ادبیاته منم نظرمو میگم.
اگر من قرار بود کنکور بدم، حتما حتما حتما ، قرابت و املای هامون سبطی (نشر دریافت) رو با کتابای نشر الگو میخریدم.(قرابت نشر الگو هم عالیه ولی هامون سبطی یه چیز دیگست...). در ضمن عربی هم فقط نشر الگو(کاش من هیچوقت گاج سفید نمی خریدم....
در ضمن اگر دوست داری برای آرایه یک نگاهی به کتاب آزرایه های ادبی رشته انسانی بزن. هم خیلی قشنگ و خوب توضیح داده هم بعضی وقتا بیت هاش تو کنکور میاد.(من که خیلی با خوندنش کیف کردم...)
دوستان این شهاب اناری چند کتاب داره منظورتون کدومشه؟
دو تا از کتاب هاش که به درد شما نمیخوره و مخصوص کنکور زبان هست ( گرامر و واژگان زبان تخصصی )نقل قول:
کتاب های زبان سال چهارم و سوم و کتاب درک مطلب به زبان ساده رو تهیه کنین بد نیست.
یه کتاب نازک و کم حجم هم دکتر کیاسالار داره که 120 متن داره توش ( اسمش و نترسیم از متن هست ) اون هم برای تمرین کردم بد نیست.
نقل قول:
1-کتاب زبان سال سوم - مبتکران
2-کتاب زبان سال چهارم - مبتکران
3-درک متن به زبان ساده - مبتکران
4-گنجینه آزمونهای زبان انگلیسی کنکور - مبتکران
5-همایش زیان انگلیسی - نشر دریافت
امسال یه کتاب زده به اسم زبان جامع که در واقع مورد 1و2و3 + یک فرهنگنامه است
اگه خواستی از شهاب اناری بگیری این کتاب رو بگیر
کتاب ترکمن بیشتر به پایه و مفهوم پرداخته و کتاب صادقی که اساسا تست با پاسخ تشریحی هست بیشتر کنکوریهنقل قول:
کتاب کیاسالار مختصر مفیدتر و حرفه ای تر است ; بنظر من البته !
100% تائید میشه !نقل قول:
من خودمم کتاب درسی آرایه های رشته انسانی رو خوندم
ادبیات 3 چاپ قدیم هامون سبطی تو اندیشه سازان هم توضیح آرایه هاش بینظیر بود
نقل قول:
این دکتر "انار شهابی" اصن عالی بود ! :sq_2:
نقل قول:
زیست : همون خیلی سبز و تخته سیاه
شیمی : 1-اگه مبتکران گرفتی هیچ چیز دیگه نگیر چون همونم احتمال زیاد نمیرسی تموم کنی ! :46: 2-اگه بخوای مختصر مفید باشه گاج
فیزیک : 1-فار خوبه اما مثل شیمی مبتکران حاشیه و خارج از متن هم زیاد داره 2-الگو
ریاضیات تجربی : همون خیلی سبز و تخته سیاه
.:کتاب خواندن مهم است نه کتاب خریدن !:.
پنج شش سال پیش با یه فردی که بزرگترین خریدارکتابهای دست دوم بود و بعد اون رو بین کتاب فروشی های مختلف تهران و شهرستانها پخش میکرد صحبت میکردم میگفت من سالی حدود دو میلیارد تومان کتاب دست دوم میخرم باورتون میشه بالای 90درصد اونها حتی تا نخورده اند ؟ :sq_6:
آقا اینکه خیلی سبز خوبه توی زیست جای شکی نیست ولی استاندارد بودن تست خیلی مهمه که توی تست های آرامفر خیلی بیشتر دیده میشه که خودش هم طراح سوالات کنکور چند سال قبل بوده و با سوالات استاندارد آشنا هست و اینو میشه از کتاباشون متوجه شد الان اگر برین فصل ژنتیک جمعیت پیش رو هم در تخته سیاه و هم در کتاب پیش خیلی سبزببینید متوجه میشید که استاندارد کنکور با تخیلی و المپیادی سوال دادن خیلی فرق می کنه
من اصلا نمیگم خیلی سبز بده و خیلی هم با هاش حال می کنم و ایده نو و توضیحات عالی ای داده و حلا زیست سال دومش رو می خونم میرم فضا ولی توی بعضی جاها خیلی زیاده روی کرده و از کنکور و حتی المپیاد هم زده بالا مثالش همین ژنتیک مندلیش که بجز شجره نامه اش که چیزای خوبی داره و می تونه توی کنکور بیاد بقیه اش خیلی خیلی کم و برای یه کنکوری خیلی ضرره+ ژنتیک جمعیت پیشش
درسته خیلی ها کتاب میخرن دستشم نمیزنن توی پرانتز میگمنقل قول:
"مثلا یه روز رفتم ریاضی جامع تجربی رو بخرم دیدم طرف کتاب دست دوم که ماله یکی دیگه بود رو داد 11و 700 و رو جلدش 14 تومن بود داده یه مشتری!!!!!!بعد دیدم یکی یه دوتا پلاستیک کتاب رو اورده بود ازش کیلویی خرین حدود 2 تومن
اول شخصی که ازش پرسیدی بهش بگو این نون حرومه که داری میخوری ، مفت مخرن 20% از قیمت اصلی کتاب کم میکنه میندازه به یه بدبختی که پول خرید کتاب نو نداره"
اونایی که کتاب میخرن و اصلا بازش نمیکنن کلا آدمهای بی اراده ای هستن ، شما از کجا میدونی ماها بی اراده ایم؟ قضاوت عجولانه نکنید
من توی ریاضیات تجربی و فیزیک دنبال یه کتاب میگردم که کلی تست داشته باشه مثلا 10هزارتا تست ، همچنین از تستای کنکور و سنجش هم اصلا استفاده نشده باشه و کاملا تالیفی باشه چه استاندارد چه غیر استاندارد، درسنامه هم نداشته باشه فقط پاسخ تشریحی یا پاسخ نامه داشته باشه
همچیین کتابی برای فیزیک یا ریاضیات تجربی توی بازار هست؟
سوال های تالیفی دو حالت دارن یا مشابه سوال های کنکور هستن یا نیستن اگه نیستن به درد نمیخورن و ارزش ندارن اگه هستن هم خیلی خوبه.نقل قول:
کتاب های فیزیک خیلی سبز تست تالیفی زیاد دارن منتها حجم عمده ای ازونا خارج از تشابه کنکور هست. برای ریاضی هم مهر و ماه تست های تالیفیش زیاده
کتاب سبز رو دارم دیگه سوالاشو حفظ دنبال یه کتاب دیگه میگردم که سوال تالیفی داشته باشهنقل قول:
مهر رو ماه رو دیدم سوالش اصلا خوب نبود و یا سوال کنکور بود در ضمن درس نامه هم زیاد داره
حتی اگه خارج از محدوده کنکور هم باشه اشکال نداره
من میخوام فقط سوال باشه هر چی سخت تر بهتر
سلام بچه ها من چندتا سوال داشتم
دوستان من در همه درس ها(عمومی و اختصاصی) کتاب آبی قلم چی رو دارم به نظر شما برای تسلط کامل بر درس ها به غیر از این کتاب ها به منابع تستی دیگه ای نیاز دارم ؟
اگه جوابتون مثبته لطفا منو راهنمایی کنید! رشتم هم تجربیه
بستگی داره!نقل قول:
فیزیکش واقعا سطحش پایینه
شما اگر فیزیک آبی کار کنید در آزمون های گزینه 2 بیشتر از 20 نمی تونید بزنید
ریاضیش هم برای تجربی ها بد نیست ولی خوب هم نیست :)
من خودم کتاب های قلم چی برای بعد عید گذاشتم چون تستاش خیلی کمه و از همه مهمتر سطحش پایینه.
خیلی ممنون از راهنمایی شما پس با این وجود باید چه کتاب هایی رو تهیه کنم؟ با توجه به اینکه واقعا بازار پر شده از کتاب های تستی من واقعا نمیدونم چه کتابی رو از چه انتشاراتی برا چه درسی بگیرم لطفا در هر درس بهترین رو معرفی کنید!نقل قول:
شیمی مبتکران عالیه ولی زیاده!!نقل قول:
فیزیک نشرالگو
ریاضی گاج طوسی
دینی هم گاچ طوسی
ادبیات هم که تست نمی خواد :) فقط قرابت و آرایه رو باید تست بزنید که خیلی فرقی نداره چی باشه
عربی هم نمی دونم...
فقط یک نکته رو در نظر داشته باشید که فیزیک و ریاضیتون را تا چه حد می تونید بالا بکشید چون خیلی از تجربی ها در این 2 درس تخصص ندارن و وقت زیادی نباید برایش بگذارند بعضی ها هم برعکس
ریاضیات مهر و ماه به نظرتون چه چوریه چون تعریفشو خیلی شنیدم؟نقل قول:
پس طبق نظرات شما در درس های عمومی به همین کتاب های آبی اکتفا کنم؟
توو درس ریاضی بین انتشارت تخته سیاه و انتشارات مهروماه نمیدوم کدوم رو انتخاب کنم همین وضعیت توو زیست هم برام پیش اومده واقعا کلافه شدم البته خیلی سبز هم هست کدوم رو انتخاب کنم؟
من خیلی تعریف خیلی سبزو توهمین انجمن شنیدم ولی مث اینکه شما پیشنهاد نمی کنید؟به نظرتون چه کتابی برای فیزیک عالیه؟؟نقل قول:
آفریننقل قول:
مهر ماه حرف نداره...من سال پیش ریاضی رو 60 زدم با اینکه 3 تست نخونده بودم 60 درصد خوبه مهر و ماه خوندم با گاج طوسی
دوستان به نظرم زیست خیلی تست نزنید :/
سعی کنید دبیر های مختلف کلاسشون حضور داشته باشید یا لااقل جزوه هاشون رو تهیه کنید.
اگر به تست زدن باشه من کل خیلی سبز تستاش رو زدم ولی پارسال 40 زدم :(
نقل قول:
بعید میدونم چنین کتابی الان وجود داشته باشه ، حتی همون تست هایی هم که در کتابهای کنکوری به اسم تست تالیفی می بینید بیشترشون تست تالیفی نیستند و در واقع برداشت یا قرار دادن 4 گزینه برای کتابهای textbook خارجی هست ، حالا شما اگه در این حد ! دنبال سوال تالیفی میگردی میتونی یکباره به سراغ منبع اصلی برید و مثلا تو فیزیک سوالای کتاب بلت یا لندسبرگ و یا سروی و ... رو حل کنید .
سلام
من واسه فیزیک پیش1 نشر الگو رو دارم ولی چیز زیادی متوجه نمیشم یعنی از درسنامش خوشم نمیاد( خیلی گنگه به نظر من! ) به نظرتون اینو بخونم واسه پیش 2 فار بگیرم یا واسه هر دو فار بگیرم در ضمن پشت کنکوریم ممنون
^
سلام
به نظرم اگر رشته ی ریاضی هستید حتما باید این کتاب رو بخونید...سوال های این کتاب فوق العاده عالیست و از همه مهمتر بعید است که شما تیپی رو در کنکور ببینید و در نشر الگو وجود نداشته باشد!
بعضی سوال هاش سخته ولی ارزشش رو داره که براش وقت بذارید مخصوصا فارغ التحصیل هستن
من خودم پارسال گاج سفید با کانون رو زدم خیلی پشیمونم با این حال که فیزیک آسون بود 47 زدم! :(
در ضمن پیش 2 هم خیلی سخت نیست سخترین قسمت پیش 1ه...