تاثیر داره، البته نه ضربه ولی در فرم تعویض دنده ماثر هست. بهتره بجای چسب از زرجوش استفاده کنید.
وقتی همه چیز آماده شد، بدون حرکت کردن ماشین، گیربکس را آزمایش کنید، یعنی با جک زدن زیر چرخ عقب راست، یا هر دو چرخ عقب، وضعیت کارکرد گیربکس و حرکت و تعویض دنده را آزمایش کنید و در صورت نبود ایراد خاصی، بعدا حرکت کنید.
اینجوری اگر احیانا مشکلی وجود داشته باشه ، ماشین توی محوطه تعمیرگاه هست و نیازی به یدک کشیدن و دردسر گیر کردن در خیابان و ترافیک و.. را نداره.
جای آقا محمد، MJ1970 خیلی خالیه....
به نکته خیلی مهمی اشاره فرمودید اصلا به این مورد فکر نکرده بودم ، سیم بکس تهیه کرده بودم و شماره تلفن وانت تلفنی را همراهم داشتم که اگر به هر علتی خاموش شد یا ایرادی در گیربکس پیش آمد ماشین بکسل بشه که با روشی که در بالا فرمودید خیالم را راحت کردید
متاسفانه از صبح تا حالا هر کاری انجام دادم ماشین روشن نشد فیلتر بنزین از نوع شفاف هستش که قبلا خالی بود با استارت زدن پی درپی پر شد از پمپ بنزین مطمئن شدم
احتمال میدادم که در این مدت پیاله کاربراتور خالی شده با سرنگ به دهانه کارب تزریق کردم که روشن نشد
درب کاربراتور را باز کردم داخل پیاله پر بود اما پمپ شتاب کار نمیکرد چند بار با دست فشار دادم که شروع به پمپ کرد
مگنت را تعویض کردم ، مگنت مولیبدن و ترنس پو دارم که هر دو تاشون ماشین را روشن میکنن اما گاز که میدادم شروع به ریپ زدن می کرد به همین خاطر ازشون استفاده نمی کردم که امروز به اجبار ازشون استفاده کردم که ماشین روشن نشد
خازن زاپاش داشتم که تعویض کردم باز روشن نشد
کوییل را با نمونه نو تعویض کردم باز روشن نشد
با مولتی متر سیم کوئیل را تست کردم برق داشت دینام هم دو تا سیم هایش برق داشتند و هنگام باز کردن سویئچ چراغ دینام روشن میشه
باطری هنگام استارت اول 12.73 بود بس که استارت زدم با انواع مگنت و کوئیل و خازن الان شده 12 ولت دیگه داره ظعیف میشه و اتومات دینام استارت هم داغ شده!
سیم منفی مستقیم به پایه دلکو نصب کردم
دلکو را قبلا علامت زده بودم سر جایش بسته شده و با روشی که در پستهای قبلیتون توضیح داده بودید تنظیم کرده بودم که کاملا با علامت چرخ دنده میل لنگ و چرخ دنده میل سوپاپ همخوانی داشت که این روشتون مثل سایر روشهاتون شاه کار هستش
ساسات را به اندازه یک خط موافق و مخالف ساعت تغیر دادم همین طور دلکو را ، به نظرتون چکار باید بکنم. با تشکر فراوان
واقعا هم جای جناب MJ1970 خالی هستش