روزا اصلا ولی شبا تقریبا به فاصله هر نیم ساعت یه بار قطع و وصل میشهنقل قول:
جالبه که وقتی وصل میشه آی پی اینترانت میده (رنج 172) دوباره قطع میشه و اینبار آی پی اینترنت میده معمولا رنج 5.2220
Printable View
روزا اصلا ولی شبا تقریبا به فاصله هر نیم ساعت یه بار قطع و وصل میشهنقل قول:
جالبه که وقتی وصل میشه آی پی اینترانت میده (رنج 172) دوباره قطع میشه و اینبار آی پی اینترنت میده معمولا رنج 5.2220
آقا کسی میتونه سوال منو جواب بده؟؟ :n27:
تو طرح 4+4 فقط باید ترافیک 4 گیگ باشه که 4 گیگ هم هدیه بده یا مثلا میشه 100 گیگ خرید و در مجموع 200 گیگ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه من هر رور حداقل 10 باری قطعی داره ، شب نمیدونم استفاده نمیکنمنقل قول:
سلام
از دوستان اینجا کسی سرور ایران در اختیارش هست؟ و یا قصد خریدش رو داره؟
لطفا" اطلاع بدید با تشکر
آقا اگه مایل باشید روز شنبه همه جمع بشیم مخابرات چهارراه مخابرات بریم پیشه رییس
الان مثلا سرویسم هست 2 مگ سرعت دانلود میگیرم 40 کیلو بایت میگیرم
سوای این سرعت کم هم هر رزو از ساعت 5 بعدازظهر به اون ور اینترنت میره و میاد
به 2020 هم زنگ میزنی ناله میکنن نویز داری نویز داری
ولی الان ک این مطالب رو خوندم دیدم نویزو مرض از خوده مخابراته
فروش ویژه اینترنت + tv کابلی در روسیه. 100 مگابیت نامحدود بر روی بستر fttx فقط 399 روبل(کمتر از 6 دلار)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایااااااا :42:نقل قول:
سلام
فک کنم بازم ماهی ها کابل اینترنت رو جویدن
پارس و آسیاتک:
هر دو حدود 50 درصد پکت لاست
سرعت دانلود از سرور های ایران :
پارس 10-12 ، آسیاتک 5-6
پشتیبانی:
آسیاتک : همه چیز درسته نمیدونم چرا مشکل داری!
پارس : مشکل سراسری داریم...
تو تایید پست دوستمون Arashdn باید بگم که بله وضعیت درست مثل وقتایی هستش که کوسه ها هوس کابل میکنن. آنا فعلا توانایی رقابت با dial up ده سال قبل خودش رو هم نداره البته زیاد نباید بهشون ایراد گرفت. در کل isp ها تو ایران قشر مظلومی هستن. (البته این اصلا به این معنی نیست که همشون خوبن ولی مطمئن باشین هر کدومشون جای دیگه ای از کره سوم فعالیت میکردن این وضع برای سرویساشون پیش نمیومد.)
امروز یه اتفاق جالبی برام افتاد گفتم ایتجا بنویسم شاید اونایی که مشکل نویز دارن براشون مفید باشه...
مودم رو روشن کردم Snr خط در مدولاسیون adsl 2+ بدون sra و bitswap که معمولا روی 25 تا 30 بود اومده بود نزدیکای 14 تا 15 ، چندبار خاموش روشن کردم و مدولاسیون عوض کردم چیزی تغییر نکرد
اینبار مودم رو خاموش کردم و همینکه دوباره روشن کردم ، با موبایل به شماره خط زنگ زدم و گذاشتم همینطور زنگ بزنه ، لینک که آپ شد snr اومده بود روی 31 !!!
دیگه نمیدونم شانسی اینطور شد یا تجهیزات مخابرات اینطوری هست که نویز خط با زنگ زدن برطرف میشه....
روش جالبی بود ولی چندبار تست کردم برای من جواب ندادنقل قول:
فروش سرویس اینترنت نامحدود مخابرات با سرعت های 1، 2 و 4 مگابیت/ خداحافظی با نامحدود 128 کیلوبیت
کامران کاظمی معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب که فروش سرویس اینترنت نامحدود با سرعت 128 کلیوبیت در استان تهران متوقف شده است گفت: سرویس اینترنت نامحدود به دوصورت پیش پرداخت(Pre Paid) و پس پرداخت (Post Paid) به متقاضیان جدید قابل ارائه است.
معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران ضمن بیان این مطلب که واگذاری در حالت پیش پرداخت بصورت 3 ماهه و پس پرداخت بصورت 12 ماهه است تعرفه سرویس فوق را به شرح جدول زیر اعلام کرد:
:n13::n37:نقل قول:
اون برا تهرانه. ارومیه هم این سرویسا رو ارائه میدن؟!
اگه ارایه بده ارومیه من اولین نفرم که میگیرم :n09:
اینترنت واقعی یعنی نامحدود :n05:
با سلام و احترام
بنده حدود 20 روزی یمشه روی 10 مگ مخابرات اومدم دانلود از سرورهای ایرانی روی 950 تا 1 مگ هستش ولی از سرورهای خارجی به زرو میشه 200 کیلوبایت
زنگم زدم 2020 میگه ثبت خرابی میگم آخه مرد مومن ثبت خرابری برای وقتی هستش خط من مشکل داشته باشه اگه داشت که سرور ایرانی هم باید همون 200 میشید خودتون محدود کردید !!
به نظرتونم چیکار کنم
اگه خطتون فیبر هست که هیچ کاری نمیشه کرد. من قبلا از مخابرات سرویس داشتم ده مگ گرفته بودم ولی بیشتر از 8 مگ آپ نمیشد. پیگیری کردم تا کارشناس فرستادن. اونم هر کاری کرد درست نشد که نشدنقل قول:
خودشم گفت که اشکال از سیستم های خود مخابراته. مثلا الان با آسیاتک خطم با 14 مگ هم آپ شد!
---
پ.ن: سرویس 38 مگابیت با قیمت 10پوند (تا یه سال):
نقل قول:
بسلام
تشکر از شما عرض کردم ، روی دانلود از سرور ایران مشکلی نیست و فقط دانلود از خارج کشور این مشکل هستش الان که دارم این رو می نویسم سرور ایران رو با 900 کیلوبایت دانلود میگیرم ، سرور خارج 70 کیلوبایت !!!!!!!!!!!! محدود کردن خودشون چون قبلا دو مگ داشتم سرور خارج هم با 270 ک دانلود میگرفتم
سرعت دانلود شبانه آسیاتک سرویس شهاب 4 تا 10 رایگان از سایت youtube :
یک ماهه آسیاتک ثبت نام کردم هنوز فعال نشده!میگن مشکل از مخابراته!چه میشه کرد؟
آقا محدودیت شبانه آسیاتک رفع شده ؟؟؟؟؟
من الان تو بازه رایگان دارم با سرعت 10 مگ دانلود میکنم :n04:
برا من دیشب نوسان داشت. امشب باید ببینیم چطور میشه!نقل قول:
رنج ای پی شما چنده؟؟؟ سرویستون چیه؟ فقط از سرور داخل سرعت نامحدوده یا خارج؟؟؟نقل قول:
آیپی استاتیک رنج 185نقل قول:
اون روز حتی خارجی هم نامحدود بود ولی دیشب دوباره محدود شد هر دو ، ببینیم امشب چی میشه...
آقا از دیشب من یوتیوب رو بدون فیتلر باز میکنم تا الان :n02: چه سرعتی هم داره موقع پخش ، تا 1080 هم بدون لگ پخش میشه !
آسیاتکی هستم، اگر دیدید با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیتلرید با آدرس ssl وارد بشید ! یعنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال منم اینطوریه عجب کیفیتی داره جون تو لذت میبریم :n31:نقل قول:
من سرویسم الآن رایگان نداره میگم نکنه نامحدود شدن سرعت شبانه هم مربوط به همینه؟؟ :n13:
برای من که محدوده روی 600
مگه نامحدود شده ؟!!! من که سرعتم 4 مگابیته شبانه روی 120 قفلم ، چه خارجی چه داخلینقل قول:
یوتیوب هم که امروز دیگه باز نمیکنه خخخ یعنی کلا صفحه سفیده نه اینکه پیوندها بیاد !
مال بعضی ها اینطوری شده مال من الآن یوتوپ بازه ولی چون سرویسم شبانش 1/2ه نمیدونم شبانه سرعت چجوری شده.نقل قول:
بعد از 48 روز بالاخره آسیاتکم فعال شد
طرح 60 گیگ 1ساله 60 تومن
دوستان نظرشون چیه در مورد سرعتش؟
خوب شد الآن :n02:
بسته روزانه 20 گیگ ایرانسل حذف شد :|
درود به خدمت همه
از دوستانی که اینترنت دارن مال کدوم شرکتو تایید میکنن مخابراتم میخام تخلیه کنم برم شرکت دیگه ای
افت سرعتو قطعی و وصلی زرناااا مرناااا نداشته باشه.
:n16:
نقل قول:
افت سرعتو قطعی و وصلی زرناااا مرناااا نداشته باشه :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
نظرتون در مورد صبانت چیه دوستان؟
من الان اسیاتک هستم ولی زیاد راضی نیستم روزی چندباری قطع میشه وبخاطر دانلود شبانه میخوام برم صبانت اون از 2تا 7صبح رایگان داره
نظرتون در مورد صبانت چیه دوستان؟
من الان اسیاتک هستم ولی زیاد راضی نیستم روزی چندباری قطع میشه وبخاطر دانلود شبانه میخوام برم صبانت اون از 2تا 7صبح رایگان داره
تا اونجایی که من میدونم صبا طرح منصفانه داشت فک کنم اگه بیشتر از حجم روزانت شبا استفاده کنی سرعتو محدود میکنه. نمیدونم دقیقا یادم نیستنقل قول: